Browsing: Dienstverlening

Creëer het interieur dat u voor ogen heeft met de juiste vloertegels

Cenc-computers

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u aan het kijken wat voor interieur u zou willen hebben? Of kan uw huidige woning wel een opknapbeurt gebruiken? Begin dan bij de basis: de vloer en de wanden. Zodra u deze aanpakt, oogt de ruimte direct anders. Zo wordt de sfeer in een ruimte veelal bepaald door het type vloer. Daarnaast zorgt het ook voor harmonie tussen uw interieur en de omgeving. Of u nu een liefhebber bent van een landelijk, klassiek of modern interieur: met de juiste vloertegels creëert u geheid de gewenste stijl die u voor ogen heeft. Leg de tegels in uw woonkamer, badkamer of keuken en de ruimte zal direct opfrissen!

Kies uit een ruime collectie tegels

Wanneer u graag vloertegels wilt leggen, brengt u het best een bezoek aan KROON Vloeren in Steen. Zij zijn gevestigd in Meerkerk en hebben een ontzettend ruime collectie vloer- en wandtegels. Zij verkopen tegels in allerlei soorten en maten, waardoor er altijd wel een variant tussen zit die aan uw wensen voldoet. Er zijn ook vele prints en structuren beschikbaar om de ruimte net dat beetje extra te geven. Creëer bijvoorbeeld meer rust door een groot formaat tegels te kiezen of ga voor een felle kleur om de boel tot leven te brengen. De wat meer bewerkte tegels zijn praktischer in het gebruik dan tegelvloeren met een meer effen motief. Naast de vele vloertegels voor in uw woonkamer of keuken, maakt u uw badkamer ook helemaal naar wens met de juiste wandtegels. Bij KROON Vloeren in Steen zijn de wandtegels te bewonderen in een tegelkast. Per paneel wordt er dan steeds een complete opstelling getoond van een wandtegel met bijpassende vloertegels. Hierdoor u het voor u mogelijk om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die wandtegels voor uw badkamer, toilet of keuken biedt.

Bezoek de showroom

Bent u benieuwd naar de uitgebreide tegelcollectie van deze specialist in Meerkerk? Hun exclusieve showroom is direct langs de A27 tussen Gorinchem en Utrecht gevestigd. Hierdoor is een bezoek aan dichterbij dan u denkt!

{ Comments are closed }

Rugpijn tijdens de zwangerschap veilig bestrijden met TENS

Heb jij veel last van rugpijn tijdens de zwangerschap en zou je deze pijn graag willen bestrijden zonder pijnstillende tabletten te hoeven slikken? Dat kan! Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je jouw rugpijn zeer effectief behandelen met TENS.

TENS is een afkorting die staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. Het lichte en kleine TENS apparaat geeft zachte en veilige elektrische stroomstootjes af via elektroden pleisters op de huid. De spieren en de huid worden geprikkeld door de elektrische stroomstootjes. Door de zwakke elektrische stroom wordt de zenuwgeleiding verstoort. Door deze verstoring van de zenuwgeleiding vermindert de rugpijn tijdens de zwangerschap aanzienlijk, wordt het lichaam gestimuleerd om lichaamseigen pijnstillende stoffen aan te maken en zullen de spieren zich aangenaam ontspannen.

Een TENS behandeling kan meerdere keren per dag uitgevoerd worden. Het TENS apparaat is makkelijk te bedienen, hier heb je dan ook niemand anders voor nodig en kan je gewoon zelf wanneer jij dit wilt. Bepaal zelf de sterkte van de elektrische stroomstootjes, kies datgene dat voor jou prettig aanvoelt.

Bij MaMMaTENS staat veiligheid voorop

Wij van MaMMaTENS hebben veiligheid uiteraard voorop staan. Daarom bieden wij het TENS apparaat aan. Deze manier van pijnbestrijding is namelijk totaal veilig, zowel voor jou als voor het kindje in jouw buik. Door op deze manier jouw pijn te bestrijden heb je geen medicamenteuze methodes meer nodig, waar altijd een klein risico voor jouw ongeboren baby aan zit. Ook kan je door TENS beter ontspannen en ervaar je minder stress door pijn, wat natuurlijk zeer positief is voor de baby.

Voor de veiligheid is het belangrijk dat de elektroden pleisters alleen op de aangewezen plekken op de huid worden geplakt. Een duidelijke instructie met afbeeldingen is bijgesloten bij het TENS apparaat. Ook adviseren wij om altijd met jouw arts of verloskundige het gebruik van TENS te overleggen.

Omdat TENS een zeer effectieve en veilige vorm van pijnbestrijding is hebben veel zorgverzekeraars een vergoeding van TENS in hun pakket opgenomen. Voor meer informatie hierover kan je terecht op onze site of bij je eigen zorgverzekering.

https://www.mammatens.nl/

{ Comments are closed }

Met letselschadeadvocaat Van Dijk vindt u de eerlijke weg naar schadevergoeding

Thomas van Dijk is een volop gerespecteerd letselschade advocaat in Zoetermeer. In de loop der jaren heeft hij ervaring opgedaan met alle mogelijke soorten letselschade. Bij letselschadezaken gaat het om lichamelijke en geestelijke materiële en immateriële schade die mensen ondervinden en waarvoor ze kosten vergoed willen zien. De schade wordt veroorzaakt door verkeersongelukken, bedrijfsongevallen of medische fouten. Ook mishandeling of ongelukjes thuis of tijdens het sporten kunnen letselschade tot gevolg hebben. Kern van iedere letselschadezaak is het vaststellen van de aansprakelijkheid. Vaak is gedegen onderzoek nodig om duidelijk te krijgen wie voor de schade moet opdraaien. Mr. van Dijk beschikt over een uitgebreid netwerk van kenners als Arbo deskundigen, medisch specialisten, actuarieel rekenaars en ongevallenanalisten. Deze experts verdiepen zich in alle relevante omstandigheden en details van de betreffende zaak.

Kosten hoeven geen belemmering te zijn om van Dijk in te schakelen

Als u uw zaak aanmeldt bij letselschadeadvocaat Van Dijk weet u zeker dat er gestreefd wordt naar het beste resultaat. Van Dijk heeft actuele kennis op het gebied van first party verzekering, rendement en inflatiepercentage bij letselschadezaken, letselschade veroorzaakt door dieren, letselschade in het openbaar vervoer et cetera. Er wordt altijd gewerkt richting een maximaal haalbare claim en een snelle, gunstige schikking. Is dit niet reëel dan is de volgende stap procederen. Bij ingewikkelde zaken kan via het no cure no pay-principe gewerkt worden. Mr. van Dijk is hier voorstander van, omdat de mogelijkheden voor letselschadeslachtoffers met een kleine portemonnee vergroot worden. Kosten hoeven in geen enkel geval een belemmering te zijn. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en u hoeft er niet voor te betalen. Over de uiteindelijke rekening worden van te voren heldere afspraken gemaakt. U krijg deze zwart op wit mee naar huis. In sommige gevallen kunt u bij de overheid aankloppen voor gefinancierde rechtsbijstand.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Thomas van Dijk, zijn ideeën en standpunten? De advocaat houdt op z’n website een interessant blog bij. Hij reflecteert daar op zaken als

-letselschade in het openbaar vervoer;

-vuurwerk, strengere regelgeving en aansprakelijkheid;

-letselschade veroorzaakt door dieren(bij wie ligt de verantwoordelijkheid);

-rendement en inflatiepercentage bij kapitalisatie.

 

Wij wensen u veel leesplezier en alle succes met uw zaak.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/

{ Comments are closed }

De leukste single groepsreizen en vakanties voor alleenstaanden boek je hier

Cenc-computers

Ieder jaar staat het weer voor de deur: vakantie! Na een lange tijd hard werken ben je toe aan een aantal weken rust. Voor een alleenstaande ouder kan het lastig zijn om een geschikte vakantie te boeken. Waar kun je immers als single ouder met kinderen naar toe? Je wilt een plek met een perfecte combinatie van rust en leuke activiteiten, zodat de kinderen vermaak hebben. One2gethertravel is een reisorganisatie die fantastische reizen in elkaar zet voor alleenstaande ouders met kinderen. Deze organisatie heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het vak en weet daarom je vakantie precies op jouw behoeften als alleenstaande ouder af te stemmen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vakantie naar Italië, Griekenland of Oostenrijk? Het aanbod aan reizen is reuze! Dankzij One2gethertravel geniet je als alleenstaande ouder met je kinderen van een zorgeloze, ongedwongen vakantie.

Single en zonder kinderen op vakantie? Ook dat is mogelijk

Ben je single en heb je geen kinderen, maar wil je toch heerlijk op vakantie met gezelschap? Deze reisorganisatie organiseert verschillende groepsreizen die bij elke single passen. De groepsreizen bestaan uit een groep van ongeveer 20 deelnemers, die allemaal single zijn. Iedereen is avontuurlijk, sociaal en houdt van activiteiten ondernemen. Indien je je kunt vinden in deze omschrijving, is dit type vakantie perfect voor jou! Ook hier is het aanbod weer ruim en gevarieerd. Zo kun je een vakantie boeken naar Cyprus, Kaapverdië of Macedonië. Of blijf je liever dichtbij en kies je voor de prachtige natuur van België? Welke keuze je ook maakt, met de single groepsreizen van One2gethertravel vindt je een vakantie die bij je past. Want dat verdien je!

Wacht niet langer en boek die vakantie nu

Of je nu een alleenstaande ouder bent met kinderen of single: hier vindt je een heerlijke vakantie en de leukste groepsreizen. Heb je vragen over de vakanties of diensten die deze organisatie aanbiedt? Neem dan eenvoudig contact op met de medewerkers via de website. Wacht niet langer en boek die vakantie!

{ Comments are closed }

Krijg in je organisatie weer grip op IT middelen

Cenc-computers

In de loop van de tijd krijg je vaak binnen een organisatie met steeds meer IT middelen te maken. Wanneer je deze middelen niet goed hebt vastgelegd, dan kun je het overzicht verliezen. Dit kan leiden tot onnodige kosten. Het is dan ook een gemiste kans als je hier niet systematisch mee omgaat.

Waar een medewerker voorheen een vaste werkplek had met een desktop, heeft tegenwoordig bijna iedere medewerker een laptop. Ook andere IT middelen zoals mobiele telefoons en tablets zijn hierbij gekomen. Door het groeiende aantal IT middelen en het flexibele werken, is het daarom steeds lastiger om grip te houden op alle IT middelen die in omloop zijn. Dit geldt niet alleen voor hardware, maar ook voor software.

 

Breng je IT middelen in kaart

Om weer een beeld te krijgen van al je IT middelen zou je kunnen starten met het maken van een overzicht van alle IT middelen die iedere medewerker in bezit heeft en de IT middelen die in je kantoorpand aanwezig zijn. Registreer typenummers van de apparatuur en de locatie waar je deze middelen kan vinden. Je kan de apparatuur bijvoorbeeld koppelen aan een fysieke ruimte of een specifieke medewerker. In coronatijd is het belangrijker dan ooit om dit overzicht te behouden, omdat je vaak ziet dat medewerkers ook apparatuur mee naar huis nemen die normaal gesproken gekoppeld zijn aan een ruimte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beeldschermen.  Registreer je dit niet, dan heb je kans dat je bepaalde apparatuur nooit meer zal kunnen traceren. Om een overzicht te verkrijgen van alle software zou je kunnen nagaan welke software per type apparaat en/of afdeling wordt gebruikt. Daarnaast is het zinvol om een overzicht bij de financiële afdeling op te vragen van alle IT kosten. Op deze manier kun je ontdekken waar je licentie- en onderhoudskosten voor betaald. Ongetwijfeld dat je hierbij meteen tegen kostenbesparingsmogelijkheden aan loopt.

Maak gebruik van een CMDB

Nadat je al je software en hardware in kaart hebt gebracht, is het van belang om deze data in een systeem te registeren en deze data blijven te beheren. Een CMDB (Configuration Management Database) is hier een goede oplossing voor. In een CMDB sla je namelijk alle informatie op over bedrijfsmiddelen die beheerd moeten worden om IT dienstverlening te kunnen leveren binnen je organisatie. Het voordeel van een CMDB is dat je deze informatie ook kan koppelen aan andere processen zoals bijvoorbeeld incidentbeheer.

Registratie van je IT middelen en het beheer hiervan zijn inherent aan elkaar verbonden. Alleen met een goed CMDB systeem ben je er dus nog niet. Het is van belang dat deze data continue up-to-date blijft door ondersteunende processen.

{ Comments are closed }

Led Design Holland: Nederlands nummer 1 op led gebied

Had u eigenlijk al lang willen overstappen op ledlampen, maar komt het er steeds maar niet van? U hoeft niet langer te wachten. Als u Led Design Holland inschakelt, is die klus binnen no time gedaan. Deze firma uit Breda heeft inmiddels al bij heel wat bedrijven led lampen geïnstalleerd. Led Design Holland werkt voor ondernemers in de meest uiteenlopende branches: automotive, detailhandel, industrie, kantoren en verenigingen van eigenaren. We lichten de eerste toe. Informatie over subsidie LED verlichting krijgt u er overigens gratis bij.

LED verlichting voor de auto-industrie

Een ander woord voor automotive is de auto-industrie. In deze bedrijfstak worden motorvoertuigen ontworpen, ontwikkeld, gemaakt, bemerkt en uiteindelijk verkocht. Het is een bijzonder grote en belangrijke industrie, wereldwijd en in Nederland. Het afgelopen jaar zijn er in ons land ruim 450.000 nieuwe auto’s gekocht. Qua merken was dit de top 3:

  1. Volkswagen;
  2. Opel;
  3. Tesla;

Gaan we terug naar 2018 dan ligt het verkoopcijfer iets lager namelijk ruim 447.000. Het populairst was ook toen de Volkswagen. Plekken 2 en 3 waren voor respectievelijk Renault en Opel. De meeste auto’s worden nog steeds rechtstreeks vanuit de showroom verkocht. Kopers willen het nieuwe voertuig uitgebreid bekijken en er in rijden. Het licht in een showroom is van essentieel belang. De kleuren van het wagenpark moeten levensecht zijn; men wil zien wat men koopt. Moderne ledlampen zijn perfect geschikt voor showrooms. Het licht dat ze afgeven is zacht, maar toch helder. Wilt u een beetje variëren met kleurtemperaturen? Dat is met led zeker mogelijk. De koffiehoek mag bijvoorbeeld best wat sfeervoller verlicht worden dan de rest van de ruimte. Over dit soort zaken kan het Led Design Holland-team u uitstekend informeren. Na een kennismakinggesprek en een rondje door de showroom wordt er een lichtplan opgesteld. Het uitzoeken van de meest geschikte lampen en het ophangen: Led Design Holland doet het voor u. Bekijk ook onze pagina over industriële LED verlichting.

Led Design Holland zit in Breda.

Hierbij het adres:
Weidehek 64D (online staat een routebeschrijving!)
4824 AS  Breda

https://www.leddesignholland.nl/

{ Comments are closed }

Speeddaten in Eindhoven? Kies voor de vele extra’s bij Search4Love

Wil jij speeddaten in Eindhoven? Dat kan bij Search4Love. Wanneer je kiest om bij ons te speeddaten kan je profiteren van vele extra’s. Je krijgt tijdens de speeddate avond van ons een drankje en hapjes. Na afloop van de avond ontvang je een leuke giveaway. Onze tickets voor een avondje speeddaten zijn zeer scherp geprijsd en je kan bij ons kosteloos de geboekte avond annuleren. Ook kan je profiteren van onze niet goed, geld terug garantie.

Ontmoet leuke mensen tijdens een speeddate avond

Vind je het best spannend om een avondje te gaan speeddaten? Dat snappen we, de meeste mensen moeten echt even uit hun comfort zone stappen. Maar het is vooral een gezellig avondje uit waarbij je leuke nieuwe mensen leert kennen. En wie weet ontmoet jij wel de ware, of houd je er een leuke vriendschap aan over. Soms is het makkelijker om te gaan speeddaten als je samen met een vriend of vriendin gaat. Geen probleem, schrijf je gewoon allebei in voor de speeddate in Eindhoven. Wist je dat vrouwen vaak samen met een vriendin komen, en dat mannen zich meestal alleen inschrijven?

Registreren, inschrijven en speeddaten maar!

Voordat je je kan inschrijven voor een speeddate moet je je eerst even registreren op onze site. Wanneer je dit hebt gedaan kan je een datum kiezen en je leeftijd en je stad naar keuze invullen. Je kan namelijk speeddaten in Eindhoven, speeddaten in Utrecht, speeddaten in Den Haag en in nog vele andere steden. Na je inschrijving ontvang je van ons het ticket voor de speeddate avond per mail.

Op de avond zelf is er altijd een host aanwezig. De host zal je bij binnenkomst verwelkomen en voorzien van een gratis drankje. Je krijgt een plekje toegewezen en als iedereen er is kan de gezellige avond beginnen.

Elke vier minuten spreek je met een andere date. Zorg dus dat je de goede vragen stelt, zodat je gelijk een goede indruk krijgt over je date. Zijn de vier minuten voorbij? Vink dan op je speeddate kaart ‘ja’ of ‘nee’ aan. Hebben jullie allebei ‘ja’ ingevuld? Dan zijn jullie een match en kan je zelf bepalen wat je volgende stap wordt.  

 

https://www.search4love.nl/

{ Comments are closed }

Gemakkelijk, snel en voordelig: laat de woning leeg en schoon opleveren door Alle Rommel Opgeruimd

Alle Rommel Opgeruimd kan op professionele wijze een huis leeghalen. Bijvoorbeeld in het geval dat een van uw ouders is overleden. Het omgaan met dit grote verlies vergt veel van u. Het kan dan een grote geruststelling zijn als u de praktische klus van het opruimen van de woning aan een vakman kunt overlaten. ARO maakt altijd duidelijke afspraken. Zowel over de dag(en) dat er wordt gewerkt als over de tarieven. Voordat er iets gebeurt, krijgt u de gelegenheid dierbare zaken te verzamelen en mee te nemen. Weet u zich met bepaalde meubels, huishoudelijke apparaten, boeken et cetera geen raad? Alle Rommel Opgeruimd kan voor spullen die in goede staat verkeren op zoek gaan naar een nieuw adres. En hier hoeft u niet extra voor te betalen. Tweedehands winkels, bepaalde stichtingen en organisaties als het Leger des Heils kunnen een zitbank, boekenkast, koelkast en wasmachine een zinvol tweede leven geven.

Discrete huisontruiming

Een huis leegmaken is voor Alle Rommel Opgeruimd dagelijks werk. Afhankelijk van de afmetingen van de woning en de hoeveelheid huisraad wordt een groot, middelgroot of klein team samengesteld. Van te voren krijgt u duidelijk te horen wanneer een en ander klaar zal zijn. Als de woningbouwcorporatie of huiseigenaar een deadline stelt, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Wat u waarschijnlijk ook prettig vindt om te horen, is dat er in alle gevallen discreet wordt gewerkt. Dit houdt in:

-respect voor alles wat uit de woning gehaald wordt;

-een rustige, bescheiden werkwijze (geen hard gepraat, geen gelach);

-een onopvallende aanpak (geen bonte wagens met reclame en ook geen kleding met opvallende logo’s);

-het nakomen van alle met u gemaakte afspraken.

Om een idee te krijgen van de prijs die ARO zal rekenen, kunt u online een offerte aanvragen. Vragen, opmerkingen en tips kunt u kwijt in een mail. Wilt u liever persoonlijk overleggen? Bel naar 0252-742491 om een afspraak te maken.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/

{ Comments are closed }

3 tips voor het besparen op personeelskosten

Cenc-computers

Personeelskosten zijn voor veel bedrijven de grootste kostenpost. Niet zo gek dus dat steeds meer bedrijven er alles aan doen om deze kosten te beperken. Toch beseffen de meeste bedrijven ook wel dat het ontslaan van personeel niet altijd de juiste oplossing is. Je personeel is er immers ook om omzet te realiseren. Hoe zorg je dat je kunt besparen op personeelskosten zonder dat het ten koste gaat van je omzet? Wij geven je 3 tips.

1. Ga voor automatisering

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds populairder. Dit komt mede doordat er steeds meer nieuwe technieken op de markt komen. Deze technieken zijn vaak duur om te implementeren en zijn daardoor niet voor iedere onderneming weggelegd. Toch zijn er ook technieken die wel betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan RPA (Robotic Process Automation). De RPA kosten kunnen weliswaar hoog oplopen, maar in de meeste gevallen zullen de kosten lager uitvallen dan in eerste instantie gedacht. Daarnaast is de terugverdientijd ook erg kort. Een RPA databot werkt immers 24/7 voor je en is nooit ziek. Zo efficiënt zal “normaal” personeel natuurlijk nooit worden.

2. Verhoog productiviteit van je werknemers

In plaats van snijden in je personeel, kun je er ook voor kiezen om je huidige personeel efficiënter te laten werken. Je bespaart dan weliswaar niet echt op de kosten, maar zo zorg je er wel voor dat je personeel meer omzet genereert. Het verhogen van de productiviteit kun je op verschillende manieren doen. Een bonussysteem werkt altijd goed, omdat werknemers een doel hebben om te behalen. Echter kun je ook meer inzetten op het verhogen van de tevredenheid van je werknemers. Een tevreden werknemer is bereid om harder te werken dan een werknemer die ontevreden is. Tevredenheid verhogen kan op verschillende manieren die voor iedere branche anders zijn. Waarom vraag je je personeel niet om input?

3. Maak gebruik van flexwerkers

Indien jij te maken hebt met seizoenen, kan het verstandig zijn om flexwerkers in te zetten. Een flexwerker heeft namelijk geen vast contract en komt alleen opdagen als jij dat nodig hebt. Hierdoor heb je geen onnodige kosten aan personeel dat niks te doen heeft in tijden dat er nu eenmaal minder te doen is. Het is niet voor niks dat je bij kwekerijen en in de horeca veel krachten ziet die op oproepbasis werken.

{ Comments are closed }

VoIP reseller worden

Cenc-computers

 

Om in de IT- en telecombranche nieuwe klanten binnen te hengelen en reeds bestaande klanten binnenboord te kunnen houden moet er vaak met flinterdunne marges gewerkt worden. Hierdoor komen gezonde bedrijfswinsten in deze bedrijfstak regelmatig onder druk te staan. Zou het niet prettig zijn om VoIP-telecomdiensten aan te kunnen bieden zonder dat u daar vooraf concreet geld aan kwijt bent? Welnu, dat is precies wat VoIP reseller worden bij Telador inhoudt. Dit in VoIP gespecialiseerde telecombedrijf heeft namelijk een volledige VoIP-infrastructuur voor u klaar liggen, waar u figuurlijk gezien op uiterst eenvoudige wijze op aan kunt haken. Het enige dat van u verlangd wordt is dat u energie steekt in het werven van nieuwe VoIP-klanten.

Zonder technische knowhow VoIP reseller worden

Bij Teledor VoIP reseller worden betekent dat alle technische faciliteiten voor u en uw klanten verzorgd worden. Dus ook op de sporadische momenten dat er iets mis gaat in het communicatienetwerk van Telador. In dat geval staan de servicemedewerkers van deze onderneming de klok rond voor uw klanten klaar om het ontstane probleem razendsnel op te lossen. De kans dat uw klanten met storingen in het VoIP-netwerk van Telador te maken krijgen is overigens miniem. Dit is mede te danken aan het feit dat er 24 uur per dag een volledig up-to-date backupsysteem in de lucht wordt gehouden, waarnaar meteen wordt geswitcht op het moment dat er op het hoofdnetwerk een storing optreedt.

 

VoIP reseller worden met behulp van een white label

Uw eigen VoIP-klanten zullen uw onderneming gegarandeerd roemen om deze uitmuntende service, omdat ze nooit zullen beseffen dat Telador de partij achter de schermen is die alles tot in de puntjes voor hen regelt. Dit is mede te danken aan de ‘white label’ constructie die Telador u aanbiedt. Bij dit telecombedrijf VoIP reseller worden heeft namelijk als bijkomend voordeel dat u uw eigen huisstijl in het VoIP-systeem van Telador kunt implementeren, zodat uw eigen VoIP-klanten altijd uw bedrijfnaam- en logo op het netvlies krijgen. Niet alleen als ze gebruikmaken van de geboden VoIP-oplossingen, maar ook op het moment dat ze de maandelijkse factuur daarvoor ontvangen. Met andere woorden: u maakt de goede sier en extra omzet, terwijl Telador vrijwel al het werk voor u en uw klanten verricht.

 

{ Comments are closed }