Browsing: Dienstverlening

Gemakkelijk, snel en voordelig: laat de woning leeg en schoon opleveren door Alle Rommel Opgeruimd

Alle Rommel Opgeruimd kan op professionele wijze een huis leeghalen. Bijvoorbeeld in het geval dat een van uw ouders is overleden. Het omgaan met dit grote verlies vergt veel van u. Het kan dan een grote geruststelling zijn als u de praktische klus van het opruimen van de woning aan een vakman kunt overlaten. ARO maakt altijd duidelijke afspraken. Zowel over de dag(en) dat er wordt gewerkt als over de tarieven. Voordat er iets gebeurt, krijgt u de gelegenheid dierbare zaken te verzamelen en mee te nemen. Weet u zich met bepaalde meubels, huishoudelijke apparaten, boeken et cetera geen raad? Alle Rommel Opgeruimd kan voor spullen die in goede staat verkeren op zoek gaan naar een nieuw adres. En hier hoeft u niet extra voor te betalen. Tweedehands winkels, bepaalde stichtingen en organisaties als het Leger des Heils kunnen een zitbank, boekenkast, koelkast en wasmachine een zinvol tweede leven geven.

Discrete huisontruiming

Een huis leegmaken is voor Alle Rommel Opgeruimd dagelijks werk. Afhankelijk van de afmetingen van de woning en de hoeveelheid huisraad wordt een groot, middelgroot of klein team samengesteld. Van te voren krijgt u duidelijk te horen wanneer een en ander klaar zal zijn. Als de woningbouwcorporatie of huiseigenaar een deadline stelt, wordt daar natuurlijk rekening mee gehouden. Wat u waarschijnlijk ook prettig vindt om te horen, is dat er in alle gevallen discreet wordt gewerkt. Dit houdt in:

-respect voor alles wat uit de woning gehaald wordt;

-een rustige, bescheiden werkwijze (geen hard gepraat, geen gelach);

-een onopvallende aanpak (geen bonte wagens met reclame en ook geen kleding met opvallende logo’s);

-het nakomen van alle met u gemaakte afspraken.

Om een idee te krijgen van de prijs die ARO zal rekenen, kunt u online een offerte aanvragen. Vragen, opmerkingen en tips kunt u kwijt in een mail. Wilt u liever persoonlijk overleggen? Bel naar 0252-742491 om een afspraak te maken.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/

{ Comments are closed }

3 tips voor het besparen op personeelskosten

Cenc-computers

Personeelskosten zijn voor veel bedrijven de grootste kostenpost. Niet zo gek dus dat steeds meer bedrijven er alles aan doen om deze kosten te beperken. Toch beseffen de meeste bedrijven ook wel dat het ontslaan van personeel niet altijd de juiste oplossing is. Je personeel is er immers ook om omzet te realiseren. Hoe zorg je dat je kunt besparen op personeelskosten zonder dat het ten koste gaat van je omzet? Wij geven je 3 tips.

1. Ga voor automatisering

Het automatiseren van bedrijfsprocessen wordt steeds populairder. Dit komt mede doordat er steeds meer nieuwe technieken op de markt komen. Deze technieken zijn vaak duur om te implementeren en zijn daardoor niet voor iedere onderneming weggelegd. Toch zijn er ook technieken die wel betaalbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan RPA (Robotic Process Automation). De RPA kosten kunnen weliswaar hoog oplopen, maar in de meeste gevallen zullen de kosten lager uitvallen dan in eerste instantie gedacht. Daarnaast is de terugverdientijd ook erg kort. Een RPA databot werkt immers 24/7 voor je en is nooit ziek. Zo efficiënt zal “normaal” personeel natuurlijk nooit worden.

2. Verhoog productiviteit van je werknemers

In plaats van snijden in je personeel, kun je er ook voor kiezen om je huidige personeel efficiënter te laten werken. Je bespaart dan weliswaar niet echt op de kosten, maar zo zorg je er wel voor dat je personeel meer omzet genereert. Het verhogen van de productiviteit kun je op verschillende manieren doen. Een bonussysteem werkt altijd goed, omdat werknemers een doel hebben om te behalen. Echter kun je ook meer inzetten op het verhogen van de tevredenheid van je werknemers. Een tevreden werknemer is bereid om harder te werken dan een werknemer die ontevreden is. Tevredenheid verhogen kan op verschillende manieren die voor iedere branche anders zijn. Waarom vraag je je personeel niet om input?

3. Maak gebruik van flexwerkers

Indien jij te maken hebt met seizoenen, kan het verstandig zijn om flexwerkers in te zetten. Een flexwerker heeft namelijk geen vast contract en komt alleen opdagen als jij dat nodig hebt. Hierdoor heb je geen onnodige kosten aan personeel dat niks te doen heeft in tijden dat er nu eenmaal minder te doen is. Het is niet voor niks dat je bij kwekerijen en in de horeca veel krachten ziet die op oproepbasis werken.

{ Comments are closed }

VoIP reseller worden

Cenc-computers

 

Om in de IT- en telecombranche nieuwe klanten binnen te hengelen en reeds bestaande klanten binnenboord te kunnen houden moet er vaak met flinterdunne marges gewerkt worden. Hierdoor komen gezonde bedrijfswinsten in deze bedrijfstak regelmatig onder druk te staan. Zou het niet prettig zijn om VoIP-telecomdiensten aan te kunnen bieden zonder dat u daar vooraf concreet geld aan kwijt bent? Welnu, dat is precies wat VoIP reseller worden bij Telador inhoudt. Dit in VoIP gespecialiseerde telecombedrijf heeft namelijk een volledige VoIP-infrastructuur voor u klaar liggen, waar u figuurlijk gezien op uiterst eenvoudige wijze op aan kunt haken. Het enige dat van u verlangd wordt is dat u energie steekt in het werven van nieuwe VoIP-klanten.

Zonder technische knowhow VoIP reseller worden

Bij Teledor VoIP reseller worden betekent dat alle technische faciliteiten voor u en uw klanten verzorgd worden. Dus ook op de sporadische momenten dat er iets mis gaat in het communicatienetwerk van Telador. In dat geval staan de servicemedewerkers van deze onderneming de klok rond voor uw klanten klaar om het ontstane probleem razendsnel op te lossen. De kans dat uw klanten met storingen in het VoIP-netwerk van Telador te maken krijgen is overigens miniem. Dit is mede te danken aan het feit dat er 24 uur per dag een volledig up-to-date backupsysteem in de lucht wordt gehouden, waarnaar meteen wordt geswitcht op het moment dat er op het hoofdnetwerk een storing optreedt.

 

VoIP reseller worden met behulp van een white label

Uw eigen VoIP-klanten zullen uw onderneming gegarandeerd roemen om deze uitmuntende service, omdat ze nooit zullen beseffen dat Telador de partij achter de schermen is die alles tot in de puntjes voor hen regelt. Dit is mede te danken aan de ‘white label’ constructie die Telador u aanbiedt. Bij dit telecombedrijf VoIP reseller worden heeft namelijk als bijkomend voordeel dat u uw eigen huisstijl in het VoIP-systeem van Telador kunt implementeren, zodat uw eigen VoIP-klanten altijd uw bedrijfnaam- en logo op het netvlies krijgen. Niet alleen als ze gebruikmaken van de geboden VoIP-oplossingen, maar ook op het moment dat ze de maandelijkse factuur daarvoor ontvangen. Met andere woorden: u maakt de goede sier en extra omzet, terwijl Telador vrijwel al het werk voor u en uw klanten verricht.

 

{ Comments are closed }

Kom tot rust bij Van der Valk

Met de drukte van de hedendaagse tijd is het mogelijk dat u neigt naar een weekendje volledige rust. Wilt u er last minute tussenuit? Of wilt u het weekendje weg al ver van tevoren gepland hebben? Hoe dan ook, ga er eens gezellig tussenuit samen met uw vriend, vriendin, familielid, partner of zelfs met het hele gezin!

Diverse hotels

Bij Van der Valk heeft u de keuze uit veel verschillende soorten hotels, ieder gelegen in een diverse omgeving. Zo kunt u gaan voor een dag cultuur snuiven in de stad of voor een ontspannen overnachting in een rustige omgeving in combinatie met een wellness. Wist u dat verschillende Van der Valk Hotels in of nabij natuurgebieden gelegen zijn? Maak er bijvoorbeeld een actief weekendje weg van door een rustgevende wandel-of fietstocht te maken. Wanneer u liever een hotel wilt boeken nabij een bruisend centrum kunt u samen gezellig de stad in duiken. Wilt u het hotel niet verlaten? Ook in het hotel zelf valt genoeg te doen. Breng een bezoekje aan de wellness van het hotel en kom heerlijk tot rust. Boek een heerlijke massage, neem een duik in het verwarmde binnenzwembad of blaas wat stoom af in de sportruimte van het hotel.

Kies voor een leuke deal of aanbieding

Voor een goedkoop nachtje weg bent u bij Van der Valk aan het juiste adres! Er zijn een hoop verschillende mogelijkheden. Zo kunt u gaan voor een verschillende deals bij Van der Valk. Heeft u al eens gedacht aan een last minute overnachting of juist een langere overnachting? Tijdens een meerdaagse overnachting bij één van de Van der Valk hotels, kunt u kiezen voor de 3=2 deal. Hierbij overnacht u 3 nachten in uw favoriete Van der Valk voor de prijs van 2! Dit betekent extra lang genieten voor een goede prijs. Dit geeft u en uw gezelschap de mogelijkheid om er heerlijk tussenuit te gaan. Gil het uit in de gaafste achtbaan van het pretpark of bewonder prachtige kunst in een museum. Alles in één keer boeken zonder een hoop geregel? Van der Valk biedt verschillende soorten arrangementen in combinatie met een gezellig dagje weg. Boek uw ontbijt, dagje weg en diner samen! Er zijn talloze mogelijkheden bij van der Valk. Kijk eens op de aanbiedingenpagina van Valk Verrast voor alle aanbiedingen!

 

 

https://www.valkverrast.nl/

{ Comments are closed }

Droger reparatie voorkomen? Goed onderhoud begint met deze tips.

Tips voor het onderhoud van de droger: Een droger is in de moderne tijd een van de essentiële huishoudelijke apparaten geworden. Het is toch veel handiger om je kleding in een droger te laten drogen dan alle kledingstukken op te hangen en te wachten tot ze droog zijn. Hoewel sommige drogers meer zorg nodig hebben dan andere, zijn er enkele algemene regels die u kunt gebruiken voor het onderhoud van uw apparaat. Dit artikel toont u een lijst met 5 onderhoudstips voor de droger om de levensduur te verlengen.

Overbelast uw wasdroger niet

Overbelasting van uw wasdroger is een heel slecht idee. De hete lucht in de droger circuleert en droogt uw kleding. Als je de trommel maximaal vult en overbelast is, is er onvoldoende ruimte voor de lucht om te circuleren. Daarom is het mogelijk dat uw kleding niet eens goed droogt. Bovendien kan het overbelasten van uw droger een storing veroorzaken. Om de levensduur van uw wasdroger te verlengen, moet u deze niet helemaal vullen tot de max.

Reinig het pluizenfilter

U moet het pluizenfilter van uw droger regelmatig reinigen als u wilt dat uw apparaat lang meegaat. U kunt beginnen met het reinigen van het pluisfilter na elke lading of u kunt het filter elke paar maanden goed reinigen. In ieder geval zal een schoon filter je kleding en je wasdroger veiliger en duurzamer maken.

Reinig de binnenkant van uw droger

U moet voor elk onderdeel van uw droogmachine goed zorgen. Begin met de trommel. Koppel de droger los en neem een ​​microvezeldoek om de binnenkant van het apparaat schoon te maken. Je kunt ook een beetje alcohol gebruiken en de trommel voorzichtig afvegen. Nadat u klaar bent, laat u de binnenkant van de droger volledig drogen voordat u hem weer gebruikt. Herhaal dit proces elke maand en je zult goede resultaten zien!

Breng de wasdroger in evenwicht

Controleer of uw droger kan bewegen door deze heen en weer te schommelen wanneer deze in gebruik is en wanneer niet. Als uw droger niet stabiel is en ongebalanceerd lijkt, moet u deze in evenwicht brengen. De meeste drogers hebben stelvoeten, waarmee u het waterpas kunt instellen. Gebruik anders een stuk hout of maak het oppervlak onder uw droger waterpas.

Reinig de uitlaatopening

De uitlaatopening van uw droger kan wat pluizen opbouwen die u moet verwijderen. Controleer de achterkant van de droogmachine en verwijder de ontluchting. Gebruik bovendien een microvezeldoek om de ventilatie te reinigen. U moet dit proces minstens om de twee jaar herhalen.

Toch een defecte droger? Witgoed reparatie of droger reparatie is de oplossing

Schakel direct een van de witgoed monteurs van witgoed service holland in. Ze rekenen geen voorrijkosten en kunnen tegen een laag tarief je droger weer repareren. Je kunt simpelweg de website bezoeken en een witgoed reparatie afspraak inplannen. In de meeste gevallen kan dat al de volgende dag.

 

{ Comments are closed }

Echt speciale trouwringen vind je bij Bijzondere Trouwringen

Als je aanstaande en jij op zoek zijn naar trouwringen die eruit springen -qua stijl, details en materialen- moeten jullie echt eens een kijkje nemen op de site van Bijzondere Trouwringen. Hierbij een beschrijving van zomaar twee exclusieve trouwringen.

Allereerst de Vero. Degenen die Italiaans beheersen, weten dat dit ‘echt’ betekent. Deze ringen zijn gemaakt van 95% puur platina gecombineerd met 14 karaat witgoud. De damesring kan voorzien worden van één of meerdere briljanten of een rode robijn. De vrouwenring heeft een breedtemaat van 5,8 mm. De herenring is 6,3 mm breed. Wat direct in het oog springt bij deze trouwringen is de materiaalcombi. Witgoud is wit, maar platina is nog witter!

Over platina valt veel te vertellen. Rond 1500 gaf humanist Julius Caesar Scaliger voor het eerst een beschrijving van platina. Het werd destijds in Mexico en Panama aangetroffen. Niet veel later werd duidelijk dat de Indianen in Noord-Amerika al heel lang voor 1500 platina gebruikten. Platina is buigzaam en kneedbaar en deze eigenschappen maken het uitermate geschikt om sieraden van te maken.

Als je absoluut geen standaard trouwring wilt, kun je ook denken aan trouwringen in witgoud gecombineerd met andere tinten goud. Een voorbeeld: de tricolor trouwring met een saffier en briljanten. Triade is de naam die de ontwerper aan de ring heeft gegeven. Het woord triade komt uit het oud Grieks en staat voor drie (personen). De damesring is gemaakt van geelgoud, roodgoud en witgoud. De buitenste en binnenste baan lopen recht en evenwijdig. Het middengedeelte gaat van buiten naar binnen en vervolgens weer naar buiten. Dit zorgt voor een dynamisch, beweeglijk effect. De briljanten en de saffier zijn speels op de ring geplaatst en maken het ontwerp helemaal af. Het breedste deel van de damesring is 8,4 mm en het smalste 7,2 mm. Wat betreft de herenring zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt kiezen voor tricolor, bicolor of één kleur goud. Er zijn ringen van 14 en van 18 karaat goud.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl

{ Comments are closed }

Een partner die passie heeft voor social media

Heb je een bedrijf of werk je bij een bedrijf en wil je alles zo goed mogelijk doen? Het kan dan voorkomen dat je de tijd ontbreekt om social media goed bij te houden. Of wellicht mis je net wat kennis op dit gebied. Dan kan een social media bureau uitkomst bieden. Your Business Online heeft passie voor social media en heeft 8 jaar ervaring op dit gebied. Dit bedrijf is gestart in 2011 en bestaat 12 enthousiaste mensen met elk zijn eigen expertise. Zoals tekstschrijven, advertising, design en video marketing. Gezamenlijk hebben we alle kennis in huis om een complete social media strategie op te zetten. We kunnen je ondersteunen bij Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat en andere social media kanalen. We kunnen pagina’s onderhouden of tijdloos maken, net waar je behoefte naar uitgaat. Ook kun je zelf met jouw social media kanalen aan de gang gaan. Wij adviseren ook om mee te denken bij de social media activiteiten. Omdat jij specialist bent in jouw sector. Daarnaast is Your Bussiness online een specialist op het gebied van social media.

Social media uitbesteden

Anno 2019 kan social media niet meer binnen een marketingstrategie ontbreken. Het aanmaken en plaatsen van berichten zijn niet het lastigst om te doen. Toch is het vaak aan te raden om je social media uit te besteden bij een social media bureau. Het profijt wat je hiervan hebt is dat Your Business Online actuele kennis heeft van social media en dat ze het technische gedeelte voor hun rekening nemen. We hebben ervaring opgedaan met alle grote social media kanalen en weten waarop we moeten letten om een meetbaar resultaat te genereren. Diverse type bedrijven hebben we geholpen aan meer naamsbekendheid.  Elke maand maken we een evaluatie en maken we een rapport van onze werkzaamheden.  Zo blijven we verbeteren in het social media proces en we houden jou op de hoogte van de activiteiten die wij uitvoeren.

https://www.yourbusinessonline.nl

{ Comments are closed }

Tandartsenpraktijk Culemborg

Het is voor iedereen belangrijk zijn of haar gebit regelmatig te laten controleren bij de tandarts. Tandartsenpraktijk Culemborg is een zeer betrouwbare en professionele tandartsenpraktijk. Uw Culemborg tandarts hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en biedt de beste zorg voor uw gebit. Een gezond gebit geeft u een mooie uitstraling en is belangrijk voor uw algemene gezondheid.

De tandartsen

In onze praktijk zijn twee vaste tandartsen werkzaam, Dennis Webhofer en Daisy-Joyce Webhofer-Hendrix. Daarnaast werken er vaste preventie-assistentes en een vaste mondhygiëniste. Ook hebben we een nauwe samenwerking met een tandtechnicus. U ziet dus altijd dezelfde gezichten en u heeft uw eigen tandarts. Hierdoor hebben wij alle ruimte voor de persoonlijke zorg die wij u graag willen geven. Wij nemen voor elke klant voldoende tijd, waardoor er in een ontspannen sfeer genoeg ruimte is voor een duidelijke uitleg of om u gerust te stellen. Zowel de tandartsen als de medewerkers zijn zeer ervaren. Wij volgen maandelijkse bij- en nascholing. Hierdoor zijn en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op tandartsgebied. De praktijk beschikt over de meest moderne apparatuur. Hygiëne binnen een tandartsenpraktijk is erg belangrijk, bij Tandartsenpraktijk Culemborg voldoen we aan de strengste hygiëne richtlijnen.

Goede mondzorg

Goede mondverzorging is ontzettend belangrijk om het gebit gezond te houden. Om uw gebit gezond te houden is naast de periodieke controle bij de tandarts een goede mondzorg van belang. Voor een goede en professionele mondzorg in Culemborg hebben wij een aantal goede tips:

  • 2 minuten per keer goed poetsen
  • 2 keer per dag poetsen
  • Flossen, ragen of tandenstokers gebruiken
  • Om de 3 maanden uw tandenborstel vervangen
  • Eventueel spoelen met mondwater

Naast de goede verzorging van uw gebit is voeding ook erg belangrijk. Voedingsstoffen zoals kalk en vitamines zorgen voor een sterk gebit en helpen gaatjes voorkomen. Het beste is om 3 vaste eet- en drinkmomenten te hebben en maximaal 4 keer op een dag een tussendoortje. Hierdoor krijgt het speeksel voldoende de kans om de zuren in onze mond goed aan te kunnen pakken. Heeft u nog vragen over goede mondzorg? Tandartsenpraktijk Culemborg helpt u graag!

https://www.tpculemborg.nl/

{ Comments are closed }

Detecteer het probleem

Cenc-computers

Op het moment dat je op zoek gaat naar gasdetectie apparatuur, dan ben je waarschijnlijk wel op de hoogte van de gevaren die gassen op een werkplek kunnen opleveren. Niet alleen in combinatie met brandstof of in afgesloten ruimtes kan een gaslek voor grote problemen zorgen. Het is dus zaak om te allen tijden over goede apparatuur te beschikken en de apparatuur goed te onderhouden. Of tijdig te vervangen wanneer dit aan de orde is. Alleen op deze manier kun je de veiligheid van je werknemers waarborgen. En op tijd een eventueel probleem detecteren.

Hoe het werkt

Om een overschot aan gas in een ruimte of op een plaats te kunnen detecteren wordt er gebruik gemaakt van een meetinstrument. Dit instrument meet hoeveel gas en hoeveel CO2, oftewel zuurstof, er in de lucht is. Mocht de verhouding uit balans zijn, dan wordt er een melding gemaakt. Dit kan zijn met behulp van een signaal of een sirene. Eigenlijk werkt dit net zoals een rookmelder. Alleen wordt er hier niet alleen een teveel aan gassen gemeld, maar ook worden giftige stoffen direct gedetecteerd. Zo kun je altijd met een gerust hart je werk uitvoeren. Je hoort het namelijk wel als er iets mis is.

Ruimschoots keus

Wat voor bedrijf je ook hebt, er is altijd wel een gasdetector die bij je past. Er is namelijk een groot aanbod op de markt, dat bestaat uit onder andere single gas melders, multi gas melders, PID en stand alone gasdetectors. Voordat je overgaat tot aanschaf is het goed om je te laten informeren door een expert. Deze kan je wegwijs maken in welk product het meest geschikt is voor jouw bedrijf. Mocht je toch nog twijfelen, dan kun je er altijd voor kiezen om in eerste instantie de benodigde apparatuur te huren.

{ Comments are closed }

Schade aan uw dak?

Heeft uw dak schade opgelopen? Dan is een dak reparatie zeker aan te raden! Bij de Dakmakers bent u aan het juiste adres. Doordat we al ruim 30 jaar in het vak zitten hebben we inmiddels alles al gezien. Van een plat dak tot een schuin dak, verschillende kleuren daken en verschillende typen daken, wij weten er raad mee!

Garantie op de werkzaamheden

De schade aan uw dak wordt opgenomen door volledig gecertificeerde en ervaren technici. Dan wordt met u besproken wat er precies is ontdekt en hoe dit weer hersteld kan worden. Vervolgens gaan we met de reparatie van uw dak aan de slag. Hoe eerder u actie onderneemt bij schade, hoe beter. Zo kan bijvoorbeeld een kleine schade aan uw dak dan snel en makkelijk opgelost worden en kan grotere problemen voorkomen worden. Wat veel voorkomt is lekkage als gevolg van een scheur in de dakbedekking. Deze kan klein zijn maar als u dit niet laat repareren kan de schade in korte tijd erg groot worden. En dat zou zonde zijn! U krijgt bij de Dakmakers volledige projectgarantie op al onze reparaties. Ook hebben we een 24/7 service waardoor u altijd bij ons terecht kan. Repareren, onderhouden en renoveren is wat we doen, service en topkwaliteit is waar we voor staan.   

Uw dak gezond en goed houden

Ook voor dakonderhoud zit u bij de Dakmakers goed. Om een gezond en goed dak ook goed te houden is het raadzaam het dak periodiek te laten inspecteren. Hiermee kunnen problemen voorkomen worden. Schade aan een dak ontstaat vaak geleidelijk, zonder dat u het in de gaten heeft. Dit kan bijvoorbeeld komen door invloeden van buitenaf zoals storm, onweersbuien, hagel, regen en bladeren. Door te kiezen voor goed dakonderhoud wordt schade, veroorzaakt door weersomstandigheden voorkomen. Hierdoor bespaart u op vaak hoge kosten die gemaakt moeten worden wanneer de schade inmiddels groot is geworden. Bij een inspectie wordt er gelet en gezocht naar onder andere verstoppingen, lekkages, scheurtjes en houtrot. U kunt ook een dakonderhoud abonnement afsluiten waarbij er jaarlijks een dakinspectie wordt gedaan en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd.

https://www.dakmakers.nl/

{ Comments are closed }