Op het moment dat u een professionele tapijtreiniger aan huis laat komen, maakt het voor de vakmensen niet uit waar u woont in België. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt er altijd voor dat uw tapijt weer brandschoon is. De reinigingsspecialiste komen uw vieze tapijt of zetel kosteloos bij u ophalen. Binnen enkele dagen staat uw gereinigde zetel of tapijt weer proper bij u in de living. Ook wanneer wij het leder van uw zetel moeten verven of omkleuren halen de schoonmaakspecialisten uw eigendommen graag op. Hoewel de meeste vestigingen van de professionele tapijt- en zetelreinigers in Vlaanderen en Brussel zitten, wordt de schoonmaakservice over gans België aangeboden. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging garandeert snelle service met een topkwaliteit. Alles op ervoor te zorgen dat uw tapijt of zetel weer straalt als nooit tevoren. Wilt u ervoor zorgen dat uw meubelstuk nóg langer mooi blijft? Kies dan voor een coating ter bescherming en wees problemen voor.

Kies voor een professionele tapijtreiniger voor de hardnekkigste vlekken

Kies ervoor om uw meubelstukken te laten schoonmaken op locatie door ATAR Tapijt & Zetelreiniging en ga voor een maximaal gemak. Wat wilt u laten reinigen? De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

Wist u dat echte specialisten met het grootste gemak uw versleten zetel kunnen verven? Zo krijgt u eenvoudig uw oude vertrouwde meubelstuk weer terug. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in het exact nabootsen van de originele kleuren van de zetel. Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Ben u de kleur van uw zetel beu? Ook geen probleem! De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophaken en weer terugbrengen. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.