Cenc computers
Image default
Aanbiedingen

Complete Game PC kopen

Waarom een Complete Game PC kopen bij Omiximo

Wilt u een complete gaming setup kopen?  Dan moet u zeker eens ons assortiment bekijken. Wij verkopen complete game PC’s inclusief gaming monitor, gaming toetsenbord en muis. En op dit moment is het nog aantrekkelijker om ons assortiment te bekijken, momenteel hebben wij een actie en krijgt u ipv een 24 inch monitor een 27 inch curved monitor. Ons team heeft vele jaren ervaring met het bouwen van game PC’s. Ze letten niet alleen op de hardware, maar hebben ook oog voor het uiterlijk van de game PC. Al onze systemen zijn voorzien van een behuizing die voldoet aan alle wensen van de echter gamer. Dit is bij andere bedrijven wel anders, vaak krijgt u dan alleen een gaming behuizing bij de duurste systemen.

Wat maakt onze game PC’s aantrekkelijk

Niet alleen het uiterlijk is aantrekkelijk, ook onze prijzen zijn aantrekkelijk. Bij ons kunt u een betaalbare game PC kopen die voldoet aan de eisen van meest populaire games. Dit komt omdat we de systemen slim samenstellen, zonder overbodige kosten te maken. Op die manier kunnen wij u een complete game setup verkopen zonder dat uw hele bankrekening leeg loopt. Onze game PC’s beschikken over alle benodigde hardware, die matchen met de eisen van de hedendaagse games. Zoals een stand alone videokaart, SSD schijf, een snelle processor, en voldoende RAM geheugen.

Welke games kunt u spelen op onze game PC

Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat u wilt besteden aan een game PC, echter kunt u op onze meest betaalbare systemen al de meest populaire games spelen. Zoals Fortnite, Far Cry New Dawn, Battlefield V en nog veel meer populaire games. Bedenk dus goed welke games u wilt spelen, en besluit dan welke game setup u kopen gaat.

Liever geen complete setup kopen, maar alleen een game PC? Bekijk ons aanbod op onze website.

https://www.omiximo.nl/gaming-setup-kopen/