Browsing: Boeken en Tijdschriften

5 Redenen waarom mensen van boeken houden

Vandaag de dag heb je veel meer keuze dan een standaard klassiek gedrukt boek. Al sinds jaar en dag kan je bijvoorbeeld een ebook downloaden. Dit kan op een speciale zogeheten e-reader, maar ook op iedere smartphone of tablet. Wanneer we naar de boeken top 100 kijken, blijven de traditionele boeken echter het meest in trek.

Luisterboeken een mogelijk alternatief

Sinds een aantal jaar zijn ook audioboeken steeds meer in opkomst. Ook deze kun je gemakkelijk beluisteren via je smartphone. Een audioboek of ebook biedt tal van voordelen ten opzichte van een traditioneel boek. Zo kan je op een smartphone gemakkelijk 100 boeken altijd bij je dragen. Probeer dat eens met traditionele boeken.

Een audioboek kan je luisteren terwijl je bijvoorbeeld hardloopt of aan het autorijden bent. Ook dit is met een traditioneel boek niet te doen. Toch blijven de gedrukte versies de meest populaire boeken.

Wij hebben een aantal mensen eens gevraagd waarom zij traditionele boeken prefereren ten opzichte van e-books of luisterboeken.

Traditionele Boeken blijven het meest populair om deze redenen

  • Veel mensen laten graag aan andere mensen zien wat ze allemaal gelezen hebben en vullen graag hun boekenkast om deze tentoon te stellen
  • Mensen beschrijven de geur van boeken als fijn
  • Mensen willen graag iets in hun handen hebben
  • Ebooks lezen is vaak lastig in de zon vanwege de reflectie op het scherm
  • Het lezen van een traditioneel boek is vaak een moment van rust. We doen al genoeg dingen tegelijk.

{ Comments are closed }

Droom jij van het maken van een eigen boek? Het is mogelijk!

Cenc-computers

Voor velen van ons is het schrijven van een eigen boek een droom. Echter durft menigeen het toch niet aan om er daadwerkelijk aan te beginnen. Ze hebben het te druk met hun dagelijks leven, of ze zijn bang om er daadwerkelijk mee te starten. Daarom is het extra dapper wanneer je wel de keuze maakt om zelf een boek maken van je bucket list af te strepen. Echter zijn er wel een aantal aspecten waarop je moet letten wanneer je dit gaat doen. We geven je hieronder een aantal tips.

Steek er het werk in

Om goed te worden in een bepaalde vaardigheid, zul je er ongeveer 10.000 uur in moeten steken. Waarschijnlijk heb je al vaker in je leven geschreven, dus je hebt al wat ervaring. Desalniettemin zul je voor het schrijven van je boek je tijd nodig hebben. En je zult deze tijd er ook echt in moeten steken. Sommige schrijvers nemen een wat afwachtende houding aan als het gaat om het vinden van inspiratie. Zij schrijven alleen als ze inspiratie hebben. Dit zijn ook vaak de schrijvers die als eerste last krijgen van een zogenaamde Writer’s Block. Maar je kunt ook op zoek gaan naar inspiratie. Daarom is de eerste tip: behandel het schrijven als werk. Neem een aantal uren van je dag en gebruik deze voor het schrijven. Het is niet erg wanneer je een dag minder schrijft, zolang je er maar voor gaat zitten. Je zult merken: hoe meer je schrijft, hoe meer je blijft schrijven. Degenen die schrijven en blijven schrijven zijn ook degenen die als eerste hun boek afmaken en uitgeven. Doen is het devies.

Online je boek laten drukken

Als je zonder uitgeverij een boek wilt gaan maken en uitgeven, zijn er een aantal taken die jij op je zult moeten nemen. Eén daarvan is het laten drukken van het boek (of de boeken als je voor meerdere exemplaren kiest). Nu heb je tegenwoordig wel als voordeel dat er diverse online drukkerijen zijn waar je uit kunt kiezen. Een aanrader op dit vlak is Ezbook. Wat zorgt er voor dat Ezbook de best beoordeelde online drukkerij van zowel Nederland als België is? Ten eerste is er de combinatie van de laagste prijs met de uitzonderlijk hoge kwaliteit van het drukwerk. Daarnaast is er het gemak waarmee je de boel laat drukken. Je uploadt ten eerste je PDF, waarna je enkele voorkeuren aangeeft over de afwerking. Denk aan de kaft, het soort papier en het formaat. Hierna bestel je jouw boek. Binnen 3 tot 5 werkdagen zal deze binnen zijn. Ook is er een spoedlijn, in het geval je jouw boek snel binnen moet hebben. Hierdoor kan je bestelling binnen 1 dag geleverd worden.

{ Comments are closed }

Cryptocurrency & de ontwikkelingen van Ripple, Litecoin en Ethereum.

Representatieve valuta’s hebben meestal betrekking op grondstoffen, maar cryptocurrencies worden over het algemeen niet geassocieerd met grondstoffen. Net als de “world wide web” is digitale valuta een technologie die talloze toepassingen toelaat om er bovenop te gaan zitten. Als u voor digitale valuta kiest, is het probleem opgelost omdat u geen bank meer hoeft te gebruiken. Digitale valuta’s zoals Bitcoin zijn klaar om een ​​dramatisch effect te creëren op het leven van de meeste mensen in het volgende decennium.

Hoewel digitale valuta’s inclusief Bitcoin bekend staan ​​om hun pseudonimiteit, is het vaak haalbaar om transacties te traceren over de gedeelde Bitcoin ledger blockchain.

Niet alle digitale valuta’s zijn cryptocurrencies (bijvoorbeeld Ripple)
Sommige vormen van digitale valuta zijn cryptocurrencies, maar niet alle. Digitale valuta is niettemin een soort digitale valuta die elektronisch wordt gecreëerd en opgeslagen. Echte digitale valuta bestaan ​​al een tijdje. Er is een reden waarom we in elke natie één door de bank gestaafde, door wettig krediet gedekte valuta hebben en het is om stabiliteit in de waarde van de valuta te garanderen.

Ripple is daar een goed voorbeeld van, omdat Ripple niet gedecentraliseerd is.

Beginnen met digitale valuta, kies een beleggingsonderneming om te starten.
De beleggingsonderneming die u selecteert, zal met u samenwerken om de aankoop van digitale valuta te voltooien. De hoeveelheid GBTC kan dramatisch variëren van de werking van bitcoin. In discussies met de industrie tot nu toe, zijn zeer lage transactiekosten en snellere verwerkingstijden gemarkeerd als een specifiek voordeel, waarbij gebruikers de mogelijkheid hebben om goedkopere en snellere binnenlandse en wereldwijde betalingen te doen. Aangezien de hoeveelheid bitcoin de hoogste waarden ooit overschrijdt, vinden we het erg belangrijk om rekening te houden met de manier waarop het totale welzijn van het bitcoin-netwerk zich verhoudt tot de eerdere piek in 2013.

Administratieve taken kun je doen via de website
Het geld zal niet worden gebruikt om eventuele administratieve uitgaven van het DCI te dekken. Je hebt misschien gehoord dat er een nieuw soort geld is uitgevonden. Digitaal geld is vergelijkbaar. Als je ervoor kiest geld over te maken naar het “smartcontract” waarvan je denkt dat het zal doen wat het zou moeten doen, zal het in werkelijkheid iets anders doen.

In situatie één wordt het geld naar één persoon gestuurd. Geld opnemen uit een nieuw land is waarschijnlijk ook zeer problematisch omdat u extra kosten moet betalen.

Het grote voordeel van Ethereum is dat alle transacties worden opgeslagen op de Ethereum Blockchain, dat bespaart een hoop moeite.

Traden bij een instelling als eToro is makkelijker dan je denkt.
Op hetzelfde moment dat u mogelijk met een financiële instelling in uw land werkt, zijn ze niet noodzakelijk overal op de planeet. Als je alles op een bankrekening moet zetten, weet de overheid precies wat je koopt, wat je verkoopt, hoeveel je verdient. Wanneer u een Coinbase-account aanmaakt, moet u een account van een financiële instelling koppelen en uw telefoonnummer bevestigen.

Blockchain zal ooit een wettig betaalmiddel worden (speculeren).
Een notitie die het specifieke soort werk beschrijft, zal gerelateerd zijn aan de munt op de blockchain. Digitaal wettig betaalmiddel zal het kroonjuweel van fintech worden, aangezien de fusie van technologie met financiën wordt genoemd, en een enorme invloed zal hebben op de toekomst van het belastingstelsel in de wereld, legde hij uit. Laten we eerst de meest fundamentele stappen bekijken die u nodig heeft om uw eigen cryptocurrency te maken. Cryptocurrencies, de meest voorkomende categorie van digitale valuta, zijn de soort die voor de meeste mensen opkomt wanneer ze de uitdrukking horen.

Voordelen aan deze digitale klus
De voordelen van de nieuwe technologie zijn getemperd door een gebrek aan duidelijkheid over hoe alleen het systeem de klus zal klaren. U moet de voordelen of USP van uw valuta duidelijk definiëren zodat de eindgebruiker een merk kan verdienen.

Dus als je eenmaal hebt gesproken over de voordelen van digitale valuta voor mensen in verschillende delen van de wereld, zijn ze verrast dat ze ons in de Verenigde Staten niet alreeds beschikbaar zijn. Velen zijn sceptisch over de vraag of mazacoin een aanzienlijke financiële impact kan hebben.

Bitcoin heeft een probleem, het schalen is moeilijker dan gedacht.
Het huidige ontwerp van Bitcoin is waarschijnlijk niet het vorige woord bij het verrichten van betalingen. Blockchain-technologie is echter geen ‘slam dunk’. De fysieke technologie die de valuta ondersteunt, is een engine voor het maken van digitale valuta. Een dergelijk systeem zou een groot vooruitzicht bieden om ingesleten spelers te verstoren, zoals het IMF beweert. Een door valutadragers ondersteund valutasysteem maakt gebruik van aggregatie om een ​​bottom-upoplossing te creëren waarbij de rentevoet niet door de overheid wordt voorgeschreven, maar een puur kenmerk is van het aankomende recht op goederen of oplossingen.

Verschillende websites op het internet die dit aanbieden
Er zijn veel websites waar u een app op uw telefoon of computer kunt downloaden om Bitcoins weg te zetten. De bedrijven maken en verkopen eenvoudig verhandelbare digitale valuta’s die kunnen worden gebruikt om toekomstige goederen of diensten te verkrijgen die door de startup worden geleverd, mogelijk tegen gunstigere voorwaarden dan in de huidige sector. Blockchain-bedrijven claimen dat de nieuwe bedrijfswereld daar zal plaatsvinden, maar er zijn geen praktische acties om dit te laten gebeuren. Om op de hoogte te blijven van het tempo van de groei in internetreizen, is het dus van vitaal belang voor de industrie als geheel om de veiligheidsmaatregelen meer holistisch te bestrijken en te werken aan de groei van meer geavanceerde technologieën.

Gebruikte bronnen:
www.koers-ripple.nl (Ripple)
koersethereum.nl (Ethereum)

Deel dit artikel op facebook als je ervan hebt genoten en volg me ook op social media

{ Comments are closed }