Wist u dat u door een veegmachine te kopen, ongelukken kunt terugdringen? Op die manier bespaart u veel geld, doordat uw werknemers niet ziek thuiszitten. Medewerkers die niet kunnen werken kosten veel geld, dus het terugdringen van bijvoorbeeld het aantal bedrijfsongevallen levert een aanzienlijke besparing op in de personeelskosten. Stukken hout, metaal, papier of plastic leveren een serieus struikelgevaar op, soms met even serieuze gevolgen. Lansto B.V. biedt u de oplossing in de vorm van verschillende modellen waarmee u al het rondslingerende afval makkelijk en snel opveegt. Interesse? Bel meteen en vraag de brochure aan!

Een veegmachine kopen voor het lichte of het zware werk, kies altijd voor een betrouwbaar merk

Wilt u dat uw magazijnen, loodsen en werkplaatsen er altijd netjes bijliggen? Schaf dan veegmachines aan voor zwaar en fijn werk. Veegmachines moeten vaak ook industrieel afval opvegen. Denk daarbij aan splinters van pallets, plastic verpakkingsmateriaal en ander materiaal dat niet in een gewone stofzuiger kan. Kies daarom voor een betrouwbaar merk bij een betrouwbare leverancier. Lansto B.V. biedt u de juiste stofzuiger, eentje die zich niet tegen laat houden door grotere stukken restmateriaal! Het resultaat is een vloer die altijd brandschoon is en klaar voor de volgende werkdag! Een veegmachine die u bij deze specialist kunt kopen raakt bovendien niet beschadigd door dit restmateriaal en zal lang en trouw dienst doen!

Veegmachine kopen? Hier vindt u wat u zoekt!

Wilt u een veegmachine kopen om uw bedrijventerrein schoon te houden? Dan heeft u keuze uit tal van verschillende mogelijkheden. Niet alleen in het merk veegmachine dat u kunt kopen, maar ook wat betreft het model en het vermogen van de motor. Voordat u een keuze maakt moet u dus eerst bepalen waar u de veegmachine vooral voor wilt gebruikten. Gaat u de vloer van uw bedrijfshal aanpakken? Of moeten de dokken waar de vrachtwagens binnenkomen puinvrij worden gemaakt? Misschien zoekt u wel een goede allrounder. Hoe dan ook, door contact op te nemen met Lansto B.V. krijgt u altijd een advies op basis van uw behoeften!