Browsing: Bedrijven

Fraude met gewerkte uren

In Nederland wordt er de laatste tijd steeds vaker ontdekt binnen bedrijven dat er niet eerlijk met de uren word omgegaan. Ze schrijven op dat ze tot 17.00 hebben gewerkt maar zijn er om 16.00 van door gegaan. Dit omdat het niet goed wordt nagekeken en makkelijk te saboteren is. Voor het frauderen met gewerkte uren is het mogelijk dat een werknemer ontslagen wordt. Dit kan niet na een keer, maar bij een vaste routine in het niet eerlijk doorgeven van werk uren is het mogelijk om ontslagen te worden.

 

Oplossingen tegen fraude met werkuren

Om de fraude met de gewerkte uren binnen bedrijven tegen te gaan zijn er genoeg oplossingen. Er zijn in klok systemen op de markt waar je met een vingerscan of pasje bij kunt in klokken. Als een medewerker binnen komt kan hij met zijn vingerscan of pasje in klokken, hiermee kan niet gefraudeerd worden omdat het onmogelijk is om vanuit thuis al in te klokken. Wanneer de werkdag voorbij is kunnen de medewerkers uit klokken met de vingerscan of het pasje. Hierdoor word er niet gefraudeerd en er zijn al een paar bedrijven die positief te spreken zijn over de in klok methode.

 

Urenregistratie

Naast een duur in klok systeem zijn er ook genoeg andere manieren om de uren eerlijk en correct bij te houden binnen je bedrijf. Zo is er ook een urenregistratie app. Vandaag de dag worden uren niet alleen voor een hele dag of werkweek, maar ook voor specifieke taken en projecten bijgehouden. Hierdoor wordt nauwkeurige urenregistratie steeds belangrijker. Door het bijhouden van uren zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te kunnen de werknemers zich kunnen blijven focussen op hun werk en het registreren van uren gemakkelijk verloopt. Met de app is het mogelijk om via je telefoon in te klokken als je met een taak begint en kun je met een druk op de knop weer uit klokken als je klaar bent met een taak. Niet ieder bedrijf is hetzelfde en overal vindt de verwerking van uren op een andere manier plaats. Bovendien worden op verschillende werkplekken uren voor verschillende doeleinden bijgehouden. Het is duidelijk dat het correct bijhouden van uren van groot belang is. 

https://keeping.nl/urenregistratie-app

{ Comments are closed }

Hoe kom je het beste in aanmerking voor een salarisverhoging

Cenc-computers

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om jezelf waardevolle skills aan te leren die voor je werk erg nuttig kunnen zijn. Zelfs voor wat gevorderde banen kun je online trainingen vinden en volgen. In deze blog zullen we enkele voorbeelden geven hoe en waar je deze trainingen kunt volgen en hoe je het beste voor een hoger salaris kunt vragen.

Khan academy

Khan academy is een van de grootste online les platformen hier kun je lessen volgen om onder andere te leren programmeren. Als je al een programmeerbaan hebt en je kunt een andere taal erbij leren of nieuwe programeer skills kun je als je dit aan je baas laat weten op een slimme manier en zo hopelijk in aanmerking komen voor een loonsverhoging.

Linkedin learning

Linkedin heeft ook een leer platform waar je als je lid wordt toegang krijgt tot enorm veel online cursussen. Door deze te volgen kun je er voor zorgen dat je bijvoorbeeld sneller in aanmerking komt voor een baan aangezien je bovenop je opleiding nog iets hebt gedaan om jezelf te vorderen binnen dat werkvlak. Een goede cursus om te volgen is bijvoorbeeld Excel training. Deze kun je altijd wel gebruiken waar je ook werkt.

Timing

Een ander punt om in acht te nemen als het gaan om voor een loonsverhoging gaat is de timing. Als je net bent aangenomen of recent al een loonsverhoging hebt gekregen dan ga geen gesprekken plannen met je baas aangezien die dit niet zal waarderen. Verder wees een beetje slim met wanneer je vraagt. Als het niet zo goed gaat met het bedrijf of als je baas laatst nog niet tevreden was dan wacht liever even af. En tegenstelling daartoe als je baas de laatste tijd erg tevreden is over je werk en dit ook laat weten dan is het misschien een goed moment om even een gesprek met je baas te beginnen over je huidige loon.

https://compu-academy.nl/excel-training/

{ Comments are closed }

Dekbed maten: Hoe kiest u de juiste maat voor uw bed?

Hoe kiest u de juiste dekbed maat voor uw bed?

Dekbedden komen voor in allerlei verschillende soorten en Dekbed maten. En dit roept al snel de vraag op: Hoe groot moet een dekbed zijn? In deze blog leggen wij dat aan u uit.

Welke maat dekbed heb ik nodig?

Allereerst is het goed om te weten dat de meeste dekbedden verkrijgbaar zijn in diverse verschillende breedtes en lengtematen voor 1-persoons of 2-persoons bedden. De voor u geschikte dekbed maat hang af van het soort bed wat u heeft en uw lichaamslengte. In de meeste gevallen is het zo dat u er ongeveer van uit kan gaan dat uw dekbed 60 cm breder moet zijn dan het matras en minimaal 40 cm langer dan uw lengte.

Beschikbare maten 1-persoons dekbed

Ook bij 1-persoons dekbedden zijn er verschillende breedtes mogelijk. Denk aan: 70 cm, 80 cm, 90 cm en 1 meter. Ondanks deze opties is de gemiddelde breedte van een 1-persoons dekbed bijna altijd 140 cm en kan er gekozen worden voor een lengte van 200 of 220 cm. Bent u langer dan 1,80m? Dan is het raadzaam om een lengte van 220 cm te nemen.

Beschikbare maten 2-persoons dekbed

Om de breedte te bepalen van een 2-persoons dekbed, neemt u de breedte van uw matras en telt daar dan 60 cm bij op. Dus om het voor u nog wat verduidelijken geven wij u nog enkele voorbeelden. Voor een wat kleiner 2-persoons bed van 140 cm kiest u voor een dekbed van 200 x 200 cm of iets langer dekbed van 200 x 220 cm. Heeft u een groter bed van 160 cm raden wij een lits-jumeaux dekbed van 240 cm breed aan.

Wat is een Lits-jumeaux dekbed?

Een lits-jumeaux dekbed is heel simpel gezegd een extra breed bed dat uit twee aparte 1-persoons matrassen kan bestaan. Hierdoor heeft u dus een breder dekbed nodig dan bij een normaal 2-persoons dekbed. Standaard maten zijn 240 x 200 cm en 240 x 220 cm. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een ‘lits-jumeaux extra’ deze is 260 x 220 cm breed.

https://dekbedenzo.nl/

{ Comments are closed }

Het verschil tussen intelligent en intellectueel

Veel mensen beweren dat zij vrij intelligent zijn. Weer een andere groep zegt dat ze intellectueel zijn. Uit vele onderzoeken blijkt dat er bepaalde misvattingen bestaan over deze beide termen. Men gebruikt deze termen meestal als synoniem voor elkaar. Dat is niet juist, want intellectueel en intelligent hebben een heel andere betekenis. Daardoor verschillen ze veel van elkaar en is het niet hetzelfde. Veel mensen denken echter dat er intellectueel en intelligent hetzelfde zijn. Dit artikel gaat hier dieper op in en laat de verschillen tussen beide zien.

Wat is intellectueel?

Intellectueel slaat vooral terug op de geleerde mensen.Je moet hier denken aan mensen die bijvoorbeeld een studie op de universiteit hebben gehad of die hier momenteel mee bezig zijn. De term intellectueel wordt vaak gebruikt bij studies waar veel kennis voor nodig is. Iemand die rechten studeert kan daardoor worden gezien als intellectueel. Deze soort mensen zijn vaker betrokken bij sociale en maatschappelijke onderwerpen.In veruit de meeste gevallen gaat dit over wetenschap, maar het kan ook over debatten gaan. Over het algemeen hebben deze mensen een kritische blik op de wereld. Vaker stellen zij de “Waarom?” vraag. Bovendien zijn deze mensen heel erg zelfstandig en kunnen ze daardoor goed voor zichzelf zorgen. Deze groep is niet bang voor discussies en vindt het leuk om met mensen in gesprek te gaan.

Een bepaald criteria waaraan je kunt zien dat iemand intellectueel is bestaat niet. Daarom wordt dit meer als een soort stereotype gezien voor mensen die studeren. Zeggen dat je intellectueel bent komt zeer arrogant over. daarom doen veel mensen dit niet en laten ze het achterwege.

https://bridgemakersmarketing.com/is-intellectueel-en-intelligent-hetzelfde/

{ Comments are closed }

Is mijn groepenkast aan uitbreiding toe?

Cenc-computers

Kan mijn groepenkast dit aan?

Dit is een vraag die niet bij mensen opkomt als ze een nieuw apparaat aanschaffen of als de gezinssamenstelling verandert, maar die ze wel zouden moeten stellen. Veel mensen staan er niet bij stil hoeveel apparaten ze (tegelijkertijd) gebruiken. Het benodigde aantal groepen is ooit een keer berekend en daar is de groepenkast destijds op ingericht. Maar geleidelijk aan zijn wellicht verbruikers bijgekomen in uw huishouden of u bent meer apparaten gebruiken. Misschien ook apparaten die veel stroom verbruiken. Laten we eens wat moderne grootverbruikers onder de loep nemen.

Keramische of – inductiekookplaat

Wellicht overweegt u om van koken op gas over te stappen naar elektrisch koken. Een elektrische kookplaat met 4 zones heeft een vermogen van minimaal 4500 Watt en niet zelden van 6000 Watt of meer. Dit vraagt niet alleen om een extra groep in uw groepenkast maar ook om krachtstroom. Het kan zijn dat u daarom moet overstappen van een 1-fase naar een 3-fase groepenkast. Meer hierover kunt u lezen in dit artikel: Heb ik altijd een fornuisgroep nodig?

Zonnepanelen

Als u zonnepanelen laat installeren, dan wordt u naast energieverbruiker ook energieleverancier. Om de opgewekte stroom te kunnen leveren aan het elektriciteitsnet zal uw groepenkast moeten worden uitgebreid met een omvormer en een extra aardlekschakelaar. Afhankelijk van het aantal zonnepanelen dat heeft kan een 3-fase groepenkast nodig zijn. Meer over dit onderwerp kunt u lezen in dit artikel: Zonnepanelen en uw groepenkast

Oplaadpunt voor elektrische vervoermiddelen

Laadstations zijn er in verschillende uitvoeringen en afhankelijk van de auto die ermee moet worden opgeladen. Als uw auto, laadstation en groepenkast 3-fasen laden ondersteunen dan zal uw accu sneller opgeladen zijn dan wanneer u via 1-fase oplaadt.

Er bestaan hulpmiddelen die overbelasting van uw elektriciteitsnet voorkomen. Een module in uw meterkast monitort hoeveel vermogen er beschikbaar is. Uw auto zal dan bijvoorbeeld minder snel laden als uw wasmachine aan staat. 

Voor vrijblijvend advies op maat over groepenkastuitbreiding kunt u terecht bij Elektro Oké. U kunt ons bereiken via info@elektrooke.nl of kijk op onze website www.elektrooke.nl

 

 

{ Comments are closed }

Rijexamen? Met deze tips haal je het zeker weten!

Tip 1 speciale handelingen

De speciale handelingen zijn voor veel mensen een moeilijk punt, vooral de file. Maak je hier geen zorgen over. Het maakt niet uit of het niet foutloos is. Wel is het belangrijk dat je je aan de verkeersregels houdt en goed blijft kijken. Schat de situatie in, als het veilig is, kunt u de speciale bewerking uitvoeren. Moet u zich bijvoorbeeld omdraaien, dan is het niet altijd mogelijk om deze handeling direct uit te voeren.

Tip 2 drink een kopje koffie

bij het CBR Neem een ​​kopje koffie terwijl je wacht bij CBR. Je krijgt een cafeïneboost zodat je beter kunt presteren. Zorg ervoor dat je niet teveel drinkt, anders moet je tijdens het rijden naar het toilet!

Tip 3 kalmte kan je redden

Maak het examen niet te groot in je hoofd en denk niet na over de gevolgen. Zie het weer als een ritje in de auto zoals je de afgelopen maanden hebt gedaan. Probeer in deze situatie kalm en kalm te blijven.

 

Tip 4 wees voorzichtig, maar overdrijf niet

Zorg ervoor dat u voorzichtig en veilig rijdt. Neem de tijd en kijk in de spiegels en kijk goed naar links en rechts. Maar pas op dat u niet te defensief rijdt. Probeer altijd de situatie in te schatten en anticipeer. De examinator vindt het belangrijker hoe u uw rijgedrag in bepaalde situaties aanpast.

Tip 5 rijd zelfverzekerd en besluitvaardig

Zorg ervoor dat je vertrouwen hebt in je keuzes en beslissingen en durf te rijden. Ook al heb je niet altijd vertrouwen, het is de kunst om dit uit te stralen. Als u twijfelt, zullen andere weggebruikers dit ook merken en zullen er fouten optreden. Als je bijvoorbeeld voorrang hebt, neem die dan en aarzel niet te lang.

Tip 6 je kunt fouten maken, besef dat maar vergeet deze fouten niet

Je kunt tijdens het rijden fouten maken, realiseer u dit. De examinator kijkt liever naar hoe je de situatie oplost. Stopt de motor bijvoorbeeld? Dit kan iedereen overkomen, maar hoe u erop reageert, laat zien of u klaar bent voor het verkeer. Los de situatie goed op en rijd verder. Zorg ervoor dat je de fouten niet vergeet. Als je een fout maakt, onthoud die dan. De examinator kan hier later een vraag over stellen. Het antwoord kan aantonen dat u over de vereiste knowhow beschikt.

Hulp nodig bij het behalen van je rijbewijs en ben je nog op zoek naar een geschikte rijschool? Driving school Eindhoven kan je helpen en er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk je rijebwijs haalt. Meer weten? Kijk dan op de website van Drving school Eindhoven voor meer informatie

 

https://drivingschooleindhoven.nl/

{ Comments are closed }

Wonen in heerlen

Een huis kopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven. Deze handeling zul je maar een maximaal aantal keer in je leven doen en daardoor is dit ook een zeer belangrijk moment om hier goed over te oriënteren. Je wilt in een keer de juiste keuze maken en niet al na een aantal weken of maanden verhuizen vanwege de verkeerde keuze. In de volgende korte tekst geven wij tips waar op gelet moet worden bij het kiezen van je woonomgeving.

 

De nieuwe woon omgeving

Je nieuwe woonomgeving moet goed bij je passen en dus aansluiten op je wensen en behoeften. Zorg er dus voor dat je dit goed afstemt met je omgeving. Heb je behoefte om ergens te wonen waar je veel kan doen? Dan kun je het beste kiezen om dichtbij een stad te wonen of zelfs in een stad te gaan wonen. Een afgelegen dorpje zal dus niet goed bij je passen. In limburg zijn ook steden te vinden waar je veel gebruik kan maken van verschillende diensten qua entertainment.

Past Heerlen bij je?

Heerlen is een grote gemeente die dichtbij aken ligt. De gemeente heeft 87000 inwoners en bestaat uit tal van wijken die ieder een eigen charme hebben. Heerlen is een internationaal bereikbare regio die vlakbij verschillende snelwegen is gelegen. De gemeente heeft ook goede regionale en nationale treinverbindingen. Klinkt wonen in Heerlen als muziek in je oren? Gebruik dan een aankoop makelaar Heerlen om er zeker van te zijn dat je niet mis grijpt.

https://demakelaarvandekoper.nl/aankoopmakelaar-heerlen/

{ Comments are closed }

Professionele reiniging van alle hardware

Professionele reiniging van alle hardware

Ik heb sinds kort mijn eigen bedrijf, het is een webshop voor dierenbenodigdheden. De eerste maanden werkte ik daar alleen, maar op termijn kon ik de druk zelf niet meer aan. Het was tijd voor meer medewerkers! Omdat ik niet heel veel ruimte heb op kantoor, is de keuze op flexplekken gevallen. De ene helft van de medewerkers werkt thuis, terwijl de andere helft met mij op kantoor zit.

Doordat we dus met flexplekken werken, leek het me goed om de hardware periodiek te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf. Na een – toch wel – vrij korte zoektocht in Google, kwam ik uit bij De Hardware Hygiënist.

Reiniging van hardware is een specialisme

Eerst maakte ik de werkplekken buiten de kantooruren zelf schoon. Nou ja, schoonmaken. Dan haalde ik even een doekje over de werkplekken en pakte ik de stofzuiger er even bij voor de vloer. Op den duur merkte ik dat de werkplekken niet zo schoon waren als ik zelf zou willen. Ook merkte ik dat de apparatuur minder werkte dan voorheen.

‘Misschien zit er stof in?’ schoot door mijn hoofd. Stof aan de buitenkant kon ik nog wel zelf weghalen, maar aan de binnenkant helaas niet. Ook zaten er heel veel etensresten in de toetsenborden, bah! Reiniging van hardware is een specialisme. Sommige dingen kan ik gewoon niet zelf doen.

Grondig schoon

De medewerkers van De Hardware Hygiënist komen eens per maand langs om alle hardware eens van een grondige reinigingsbeurt te voorzien. Zo heb ik gekozen voor computerreiniging en toetsenbord reiniging. Daarnaast heb ik ze ook ingeschakeld voor laptop reinigen, want die laptops worden zo vies!

En wilt u ze inschakelen voor pc schoonmaken? Ook daar weten de gecertificeerde medewerkers van dit hardware reinigingsbedrijf wel raad mee. Ik ben ze iedere dag weer dankbaar voor de grondig schone werkplek. Onwijs bedankt!

https://www.dehardwarehygienist.nl/

{ Comments are closed }

Welke backlinks werken op dit moment het beste? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

Ten eerste, met de hoeveelheid spam die er is en het enorme volume van de marketeers die dagelijks Google proberen te spelen, is de zoekreus altijd op zoek naar nieuwe manieren om de kwaliteit van de backlinks te analyseren. Ze hebben gevonden talloze methoden om dit te bereiken door de jaren heen, maar het komt echt naar beneden – ongeacht de methode – tussen wat Google echt wil, dat is een werkelijke “stemming” van een andere website of als het bestaat alleen maar om omhoog te gaan in de rankings. Je kunt bijvoorbeeld een link agency zoals MrBiggsFFC te gebruiken om backlinks te kopen.

  • Als de link, naar de mening van Google, een natuurlijke “stem” is voor een andere website, dan telt dat als een kwaliteitsbacklink. Als een link alleen bestaat om de site in de rangen te laten stijgen, telt deze niet als een kwaliteitsbacklink of kan deze als minder belangrijk worden beschouwd.
  • Dus als u een kwaliteitsbacklink wilt creëren, dan moet u daar rekening mee houden: het MOET natuurlijke “stemmen” zijn, of in ieder geval zo lijken voor Google.

Er is genoeg mogelijk op het gebied van links kopen

Gelukkig voor u is het een stuk eenvoudiger te doen dan u denkt. In feite zijn er veel verschillende manieren om links te krijgen die de eisen van Google in gedachten houden. Dit zijn onder andere forumberichten, social media marketing, het beantwoorden van vragen voor Yahoo! Answers. Ik heb geleerd dat een blijvende kwaliteitsbacklink kan worden gehad van links die worden opgenomen in weblogboekberichten. Dit zijn zeker de hoogste kwaliteit backlinks die u kunt bouwen naar uw website(s).

  • Hoe komt dat? Dat is een makkelijke. Als de blog niet van u is (en u niet van plan bent op illegale activiteiten zoals het hacken van een blog), noch betaalt u de eigenaar van de blog om uw links te plaatsen (onbetaalbaar duur), dan is het echt moeilijk om links als deze te krijgen. Negen van de tien links binnen blogberichten zijn natuurlijk, door de gebruiker gecreëerde stemmen, wat de reden is dat Google ze zo serieus neemt.

Je kunt kwalitatieve backlinks kopen

Om dit aan jezelf te bewijzen, bekijk je de hooggeplaatste Wikipedia-pagina’s en hun backlinks. Als je hun backlinks zorgvuldig onderzoekt, zie je de meeste komen uit blogberichten met gerelateerde thema’s. Rekening houdend met het feit dat Wikipedia goed scoort, zelfs voor termen met veel concurrentie, lijkt het niet redelijk om hun tactiek na te bootsen?

Het is belangrijk dat je kwaliteit backlinks gebruikt

Het is een goede zaak dat er andere manieren zijn om kwaliteitsbacklinks te verkrijgen, aangezien blogberichten extreem prijzig kunnen zijn. Denk hier eens over na: wat is de moeilijkheidsgraad van de backlinks die je creëert en is dit iets wat mensen zelf doen? De kans is groot dat, als het echt moeilijk is voor de gemiddelde persoon om langs te komen en veel backlinks handmatig te creëren, en de meeste mensen maken deze backlinks natuurlijk, er is een goede kans dat Google dat ook weet, en zal uw backlinks serieus nemen.

 

https://mrbiggsffc.com/nl/

{ Comments are closed }

Wel of geen zonnepanelen nemen?

Aan het einde van de maand kan de energierekening behoorlijk oplopen in een gezin van 3 á 4 personen. Zeker in de koude maanden van het jaar word er gemiddeld gezien behoorlijk wat stroom verbruikt in Nederland. Om de kosten te dekken kiezen veel mensen ervoor te investeren in zonnepanelen. En dit is niet zomaar een investering. Zonnepanelen zijn, buiten dat ze goed zijn voor je beurs, ook erg goed voor ons milieu. Lees verder als je meer te weten wilt komen over zonnepanelen en de voordelen hiervan.

 

 

Wat je moet weten

Zoals eerder vermeld kunnen zonnepanelen flink wat geld opleveren. Kies je voor zonnepanelen op je dak betekent dit dat je jou eigen energie opwekt. Je hoeft dus zelf minder elektriciteit in te kopen aangezien deze zelf-opgewekte energie aan het einde van het jaar tussen de 700 en 900 euro oplevert inclusief belasting. Dit geld voor een gemiddeld zonnepanelensysteem van 12 tot 14 panelen. Het kan zelfs voorkomen dat je helemaal geen elektriciteit meer hoeft in te kopen. Het gemiddelde zonnepanelensysteem bespaart je al snel 60 tot 70 euro per maand. Uiteraard is de investering niet goedkoop en heb je deze met een nachtje slaap niet terugverdiend. Waar de terugverdientijd eerder op 10 jaar lag, is deze tegenwoordig ongeveer 7 jaar. Dit komt doordat de prijs van zonnepanelen in de loop van de jaren flink is gedaald.

 

 

Zonnepanelen in regio Parkstad

 Woon jij in regio Parkstad en overweeg je ook om zonnepanelen te nemen? Neem dan een kijkje op de website van Sunleaves of neem telefonisch contact op. Sunleaves is dé leverancier van zonnepanelen in Parkstad. Ze komen op locatie om te bekijken en te bespreken wat voor jouw woning mogelijk is. Eenmaal tot een conclusie gekomen wordt het hele project van begin tot einde verzorgt door Sunleaves. Het team van monteurs is gespecialiseerd en is binnen een enkele dag klaar met de gehele installatie van de panelen. De gehele service is all-in. Dit betekent geen onverwachte kosten en een transparante samenwerking. De tijd om te kiezen voor zonnepanelen is nog nooit zo gunstig geweest.  

https://www.sunleaves.nl/zonnepanelen-parkstad/

{ Comments are closed }