Browsing: Bedrijven

Hoe ‘Internet of Things’ levens redt in de gezondheidszorg

Cenc-computers

Internet of Things is verwijst naar het fenomeen dat objecten onderling, maar ook met computers of met mensen als op zichzelf staande entiteiten communiceren. Hierbij komt geen directe menselijke bediening aan te pas. Denk bijvoorbeeld aan gordijnen die automatisch openen als het licht wordt of een slimme insectenval met sensor die aan een app doorgeeft als hij vol zit. Je kan het als een leuk en handig technisch snufje zien, maar je kan Internet of Things (of IoT) ook heel zinvol gebruiken in onder meer de gezondheidszorg. Nu zal je niet snel een vacatures gezondheidszorg zien gericht op het integreren van IoT, maar dat zou zo’n slecht idee nog niet zijn. Hieronder volgen namelijk een viertal interessante voorbeelden die (indirect) al vele levens hebben gered. Dat hoeven dus niet alleen dokters te zijn!

Kankerbehandeling

Symptomen tijdens de behandeling van kanker waren beduidend minder bij mensen die gebruik maakten van een app die symptomen bijhield, een weegschaal met Bluetooth en patiënten die een bloeddrukmeter droegen.

Valdetectie- en preventie

Een ander mooi voorbeeld van IoT in de gezondheidszorg is polsbandjes met valdetectie en zelfs valpreventie. Als de patiënt is gevallen krijgt de zorgmedewerker een seintje op zijn of haar apparaat. Polsbandjes met valpreventie gaan nog een stapje verder. Die waarschuwen de drager wanneer zij hun evenwicht dreigen te verliezen.

Slimme gebouwen

Niet alleen patiënten kunnen gemeten worden, ook gebouwen. In de huidige coronacrisis was Internet of Things wellicht een welkome ontwikkeling geweest. Zo kun je met slimme apparaten via route-apps de weg wijzen aan bezoekers, maar ook gebouwen slimmer maken. Denk aan het reguleren en meten van bezetting van kamers of bedden. Zo kan men bijhouden of kamers die gereserveerd zijn ook daadwerkelijk bezet zijn. Daarnaast kan IoT het mogelijk maken om de toekomstige bezettingsgraad te voorspellen aan de hand van data uit het verleden.

Medi catie

Het gebruik van medi catie wordt makkelijker gemaakt door Internet of Things. Zo kan de ‘Slimme p i l’ controleren of medi catie daadwerkelijk is ingenomen. Het is zelfs mogelijk om medi catie in bepaalde delen van het lichaam pas actief te laten worden.

Deze vier voorbeelden laten zien dat er al heel wat mogelijk is met slimme apparaten, gebouwen en medi catie in de gezondheidszorg. Toch is er nog genoeg winst te behalen en komt ‘Internet of Things’ maar langzaam op gang in deze tak. Door er steeds meer gebruik van te maken, wordt de gezondheidszorg steeds efficiënter wat uiteindelijk meer levens zal gaan redden.

https://www.zorgdesq.nl/vacatures-gezondheidszorg/

{ Comments are closed }

Ook voor een huis verkopen Apeldoorn helpt de makelaar u graag verder

De makelaardij Apeldoorn ontzorgt u tijdens het kopen van een woning

Niet alleen is het kopen van een nieuwe woning erg leuk, er komen ook behoorlijk wat zaken bij kijken. De makelaardij Apeldoorn ontzorgt u tijdens het kopen van een woning. Ook kunt u vertrouwen op eerlijk en professioneel advies. Hierdoor weet u altijd zeker dat de woning die u vindt, volledig aansluit op uw budget, uw eisen en uw wensen.

Ook voor een huis verkopen Apeldoorn helpt de makelaar u graag verder

Bent u aan het overwegen om op korte termijn te verhuizen? Wellicht heeft u zelfs al een nieuwe woning gevonden waar u op korte termijn in kunt trekken? Ook voor een huis verkopen Apeldoorn helpt de makelaar u graag verder? Indien gewenst kan er een taxatie voor u uit worden gevoerd en u bent er altijd zeker van dat uw woning voor een eerlijke prijs in de markt wordt gezet.

Uw woning wordt wordt goed onder de aandacht gebracht van potentiële kopers

Door uw woning te laten verkopen door een ervaren makelaar, wordt uw woning goed onder de aandacht gebracht van potentiële kopers. Door in samenspraak met de makelaar aan te geven wat de beste pluspunten zijn van het pand, kunnen deze optimaal uit worden gelicht in de advertentie die online komt te zijn. Hierdoor weet u vrijwel zeker dat uw woning binnen de kortste keren verkocht kan worden.

Maximale zichtbaarheid op Funda

Iedere woningbezitter en potentiële koper is wel bekend met Funda. Door uw woning te laten verkopen door de makelaar, profiteert u van maximale zichtbaarheid op Funda. Neem gerust eens een keer contact op en laat u vrijblijvend informeren. Wie weet dat binnenkort via de makelaar een woning gaat kopen of juist laat verkopen.

https://www.goos.nl/

{ Comments are closed }

Volg succesvol onder hypnose een cursus Engels Den Haag

Cenc-computers

Een cursus Engels Den Haag via hypnose of diepe ontspanning

Begrijpt u de Engelse taal, maar vindt u het lastig om met vertrouwen te spreken? Of wilt u in korte tijd vloeiend Engels leren spreken voor uw werk of studie? Met een intensieve cursus Engels in Den Haag van Heart of Language kunt u in één week Engels leren en uw spreekvaardigheid enorm verbeteren. De cursus wordt helemaal afgestemd op uw behoeften en niveau. Doordat u tijdens de lessen in diepe ontspanning of onder hypnose verkeert, voelt u zich prettig en verwerkt u de informatie snel en goed.

Met een persoonlijk programma Engels leren in Den Haag

Zowel volwassenen als kinderen hebben via de unieke leermethode van Heart of Language al geweldige resultaten behaald. Ook u bent van harte welkom voor een cursus Engels Den Haag. Als het lastig voor u is om naar de Nieuwe Parklaan in Den Haag te komen, dan is het ook mogelijk om de lessen vanuit huis of op uw werk te volgen. Om te weten of leren tijdens ontspanning iets voor u is, is het verstandig om eerst een gratis consult te boeken. Als u besluit om op deze motiverende manier Engels te gaan leren, dan krijgt u een programma op maat.

Vol zelfvertrouwen Spaans leren Den Haag

Ook Spaans leren kan via de ontspanningsmethode van Heart of Language. U krijgt individuele lessen, waarbij de docent een tekst voorleest over onderwerpen die u onder de knie wilt krijgen. Vervolgens gaat u zelf oefenen met het uitspreken van de Spaanse taal. Heeft u interesse in Spaans leren Den Haag of leert u liever thuis op de bank? Bij dit taalinstituut zijn beide opties mogelijk. Doordat u zich ontspant, bent u meer ontvankelijk voor de klanken van de nieuwe taal en boekt u sneller resultaat. Zo groeit uw zelfvertrouwen.

Door de ontspannende lesmethode van Heart of Language bent u in staat om in één dag veel te leren. De opgenomen lessen kunt u bovendien op elk moment terugluisteren, om nog meer vooruitgang te boeken!

https://heartoflanguage.nl/

{ Comments are closed }

Alles over de Nike sale vind je op Sneakerplaats.com

Nike heeft vaak speciale acties en sales, waar je kunt profiteren van flinke kortingen! Daarom is het aan te raden om onze Nike sale pagina op de website van Sneakerplaats in de gaten te houden, zodat jij altijd op de hoogte blijft van al het nieuws rondom de sale, kortingen en acties van Nike

Verschillende producten shoppen in de Nike sale

Tijdens zo’n sale van Nike kun jij veel verschillende producten kopen van Nike. Dit gaat dus niet alleen maar om sneakers, maar ook om kleding en accessoires. Zo scoor jij de dikste Nike modellen, zoals bijvoorbeeld de Nike Air Max 1, Nike Air Max 90 of Nike Air Max 95 met flinke korting.

Niet alleen Nike sneakers, maar ook kleding en accessoires

Daarnaast kun je dus ook Nike kleding en accessoires scoren met flinke korting. Dus bijvoorbeeld de hele mooie Nike trainingspakken zoals de Nike Tech Fleece pakken, maar bijvoorbeeld ook voetbalkleding van de grootste voetbalclubs die worden gesponsord door Nike.

Dit zijn onder andere Barcelona, Paris Saint Germain, Atletico Madrid en Chelsea. Van deze clubs kun jij dan dus ook alle producten shoppen, zoals voetbalshirts, trainingspakken, voetbalsokken, etc.

Voor ieder wat wils in de Nike sale

In de Nike sale vind je producten voor iedereen, dus zowel voor heren, dames als kids van 0 tot 16 jaar. Zo kan dus de hele familie genieten van de mooie en nieuwste Nike kleding, sneakers en accessoires.

Op Sneakerplaats.com vind jij alles waar je naar op zoek bent als echte sneakerliefhebber. Zo hebben zij een sneaker forum, een sneaker en kleding zoekmachine, houden zij super leuke interviews met sneakerfreaks uit binnen- en buitenland en delen zij vaak hele toffe blogs over alles wat de sneakerwereld bezig houdt.

Neem dus zeker even een kijkje op de website van Sneakerplaats en volg Sneakerplaats op de socials, door te zoeken naar @sneakerplaats. Gebruik #hashtag Sneakerplaats om kans te maken op een shoutout!

https://sneakerplaats.com/nike-sale/

{ Comments are closed }

Veltkamp & Stam is de makelaar in de Veluwe

Cenc-computers

De makelaar in Hattem en de Veluw is Veltkamp & Stam

Veltkamp & Stam is de makelaar in Hattem die u kan helpen bij de verkoop, aankoop en taxatie van een woning. Deze makelaar is onderdeel van Admono Makelaars in Zwolle. Samengaan deze makelaars voor het beste resultaat in de woningmarkt. De aankoop van een nieuwe woning is vaak een spannend en tijdrovend proces, dat goed en zorgvuldig moet gebeuren. Deze makelaar in Hattem zorgt ervoor dat dit proces foutloos verloopt.

Huis kopen in de Veluwe doet u met de Veltkamp & Stam

Op het moment dat u van plan bent om een (nieuwe) woning te kopen, wilt u zeker zijn van de kwaliteit van het project. Veltkamp & Stam is demakelaar in de Veluwe die u daarbij kan helpen. Deze makelaar kijkt naar de staat van uw woning en geeft betrouwbaar en vakkundig advies bij de aankoop. Tijdens dit hele proces wordt u begeleid vanaf de bezichtiging van de woning tot aan de sleuteloverdacht.

Uw huis verkopen in de Veluwe doet u met Veltkamp & Stam

Op het moment dat u besluit om uw huidige woning te verkopen, kunt u terecht bij Veltkamp & Stam makelaars, dat valt onder Admono Makelaars in Zwolle. Deze makelaar begeleid u met een ervaren NVM-makelaar. Tijdens een oriënterend gesprek worden samen met u de wensen en verwachtingen bepaald. Alles gaat op een professionele manier, met aandacht voor zorg en detail.

Admono Makelaars in Zwolle

Admono Makelaars in Zwolle is een professionele makelaar die u begeleidt bij de koop, verkoop en taxatie van een woning. Vaak zijn dit soort dingen een spannend proces dat veel tijd vergt. Admono Makelaars in Zwolle vindt het bijzonder en is nauw betrokken bij dit proces.

https://www.veltkampenstam.nl/

{ Comments are closed }

Waarom ga je voor middleware?

Cenc-computers

Maken het MKB nu kans met ‘low code’

MKB -bedrijven kunnen niet voldoende innoveren. Dit roepen de analisten, banken en de overheid vaker de afgelopen jaren. Met name in de ICT kunnen de kleinere bedrijven niet goed meekomen. Je ziet een overduidelijk verschil tussen bedrijven die een eigen software hebben en bedrijven die dit missen. Vaak kunnen MKB-bedrijven dit niet financiëren. Daarnaast kampen sommige bedrijven met het probleem dat ze ingewerkte ontwikkelaars niet kunnen behouden. Dat komt doordat grote organisaties ze wegkapen. Ze krijgen meer betaald, grotere projecten, scrum-teams en hebben ontwikkelstraten. Dat klinkt voor velen als muziek in de oren.

Hoe helpt middleware hierbij?

De software van middleware is al klaar voor gebruik. Het vraagt alleen nog een stukje customization. Voor elke categorie is er inmiddels wel een middleware software aanwezig, waar je voor elke functie een aparte widget hebt. Ben je niet zo’n held in programmeren? Geen probleem! Met middleware heb je weinig tot geen programmeercode nodig. Daarom heet dit ook wel ‘no code’ of ‘low code’. Het is een super handig programma om mee te werken. Je moet wel een abonnement aanschaffen, maar dan heb je wel een betaalbare, op maat gemaakte, website, webshop of app. Middleware helpt MKB bedrijven en heeft veel te bieden!

Hoe meer wensen, hoe meer code, hoe meer geld

Bij Informapp heb je nog voor geen €1000,- al een app voor werkbonnen met documenten, rapporten of offertes in je eigen huisstijl. Bij dit bedrijf wordt goed naar je vraagstuk geluisterd en dan de benodigde middleware toegepast. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om je eigen boekhoud- of ERP-systeem te integreren in de app.

Probeer nu gratis

Bij Informapp krijg je van te voren een degratis prototypete zien. Zo kun je gelijk zien of het aan jouw wensen voldoet. Daarna volgt er een offerte die aan de marktconform prijzen voldoet. Jij betaald daardoor nooit te veel. Binnen 3 a 4 werkdagen kun jij je prototype al in handen hebben.

https://www.informapp.nl/

{ Comments are closed }

Kies ook voor een darmreinigingskuur

Reinig darmen zonder pijn wanneer het maar goed uitkomt

Een Een darmreinigingskuur is een goede methode om uw darmen volledig schoon te spoelen. De darmreinigingskuur van Vegaqura kunt u thuis doen wanneer het maar uitkomt. De darmen reinigen via deze methode gaat veilig en zonder gedoe. Binnen 24 uur zijn er darmen volledig gereinigd, zonder pijnlijke klachten. Veel mensen hebben te kampen met verstopte darmen. Dit resulteert in allerlei vervelende klachten zoals fitloosheid, moeheid, misselijkheid en buikpijn. De darmen zijn ontzettend belangrijk voor mensen, deze verdienen een goede gezondheid. Zorg ook dat uw darmen goed in balans zijn en voorkom vervelende klachten.

Ervaar de voordelen

Heftige klachten zoals vermoeidheid en buikpijn behoren hierdoor tot het verleden. Een darm detox zorgt dat u zich weer fit en vitaal komt. Op deze manier krijgt u weer meer energie en voelt u zich beter. De darmreinigingskuur van Vegaqura is volledig natuurlijk en vegetarisch. Uw darmen worden binnen een dag gereinigd, zonder enige pijn of vervelende klachten. Verstopte darmen kunnen allerlei gezondheidsklachten veroorzaken. Een natuurlijke darm detox zorgt dat uw darmen weer helemaal schoon zijn na gebruik.

Geniet van schone darmen

Verschillende methodes behoren tot de mogelijkheid bij Vegaqura. De veiligheid en natuurlijke werking staat hierbij centraal. uw darmen verdienen het en daar voelt u het resultaat van. Persoonlijke online begeleiding staat er uw beschikking. Mocht u problemen ervaren tijdens deze kuur, stel uw vragen gerust. U bent van harte welkom met vragen, zowel voor, tijdens als na de kuur.

Kies voor een ontslakkingskuur

Een ontslakkingskuur maakt het mogelijk uw darmen in een enkele dag te reinigen. Kies ook voor een ontslakkingskuur wanneer het u maar goed uitkomt. U gaat hier niet voor naar een mooi vakantieoord, dit doet u eenvoudig in uw vertrouwde huis. Ontdek de mogelijkheden voor een complete ontslakkingskuur op maat.

https://www.vegaqura.nl/

{ Comments are closed }

Laat uw administratie over aan administratiekantoor van der Bruggen

Cenc-computers

Administratiekantoor van der Bruggen is al vele jaren een vertrouwd adres. Dit administratiekantoor Utrecht en Zeist is tot in de verre omgeving bekend. Veel bedrijven maken met een zeer tevreden gevoel gebruik van dit administratiekantoor Zeist of Utrecht. Administratiekantoor van der Bruggen hecht hoge waarde aan secuur werk, betrouwbaarheid en overzichtelijkheid. Kies voor administratiekantoor van der Bruggen en voorkom enige toekomstige problemen met de boekhouding of administratie.

Kies bewust voor een betrouwbare en ervaren specialist

Als het op de nauwkeurigheid van de administratie aankomt, geen enkele fout is er veroorloofd. Administratiekantoor van der Bruggen werkt met de beste methoden om ervoor te zorgen dat uw administratie perfect op orde is. Standaard wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste en betrouwbaarste technieken. U weet hierbij zeker dat uw administratie in goede handen is. Voorkom dat er onduidelijkheden of problemen ontstaan met de boekhouding, kies bewust voor een professional!

Voorkom zorgen over de administratie

Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom bij Administratiekantoor van der Bruggen. Wilt u als particulier bijvoorbeeld hulp hebben bij de belastingaangifte, hier bent u aan het juiste adres. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld terecht voor een professionele bedrijfsadministratie. U heeft geen omkijken meer naar uw administratie, zo houdt u meer tijd voor andere belangrijke zaken.

Informeer naar de mogelijkheden op maat

Wilt u ook graag weten wat de mogelijkheden zijn? Kies bewust voor een administratiekantoor met louter positieve ervaringen. Raadpleeg gerust het internet om reviews te lezen en zo zeker te zijn van uw keuze. Verder zoeken naar een betrouwbaar administratiekantoor is niet nodig. Informeer bij administratiekantoor Zeist of Utrecht helpt u graag verder. Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken, u bent van harte welkom bij administratiekantoor Utrecht of Zeist.

https://www.administratievdbruggen.nl/

{ Comments are closed }

Maak van uw zwangerschap een prettige en unieke ervaring

Cenc-computers

Wat doet een verloskundige?

Een zwangerschap is een lang en zwaar proces. Zeker de eerste keer weet u niet wat te verwachten en hebt u waarschijnlijk heel wat vragen en twijfels. Persoonlijke begeleiding door een ervaren verloskundige is dan ook erg belangrijk. Deze ondersteuning hoort verder te gaan dan het maken van echo’s en het uitvoeren van de nodige onderzoeken. Een professionele verloskundige is namelijk iemand die op elk moment voor u klaarstaat met advies, motivatie en nuttige informatie.

Professionele verloskundigenpraktijk

Omdat begeleiding en ondersteuning zo belangrijk is tijdens een zwangerschap, beschikt Verloskundigenpraktijk Otis over betrouwbaar en professioneel personeel. Deze verloskundige Den Haag en verloskundige Rijswijk begeleidt u voor, tijdens en na de zwangerschap. Niet alleen het medische aspect is belangrijk voor hen, uw behoeften staan namelijk steeds centraal. Ze luisteren aandachtig naar uw wensen en ze stemmen hun werkwijze hier dan ook op af.

Diverse diensten

U kan Verloskundigenpraktijk Otis voor heel wat diensten inschakelen. Zo staan ze u niet alleen bij tijdens de zwangerschap, ook bij de bevalling zijn ze aanwezig. Ze zorgen voor voldoende motivatie en advies, zodat uw kindje vlot geboren wordt. Ook aan het kraambed zorgen ze voor de nodige controles en zorg. Tenslotte geven ze u op elk moment handig advies wat betreft uw leefstijl. Het is immers belangrijk dat u op elk moment gezond eet en voldoende vitamines binnenkrijgt.

Een onvergetelijke zwangerschap

Als u op zoek bent naar een professionele verloskundige Den Haag of verloskundige Rijswijk, dan moet u bij Verloskundigenpraktijk Otis zijn. Hun deskundig personeel zorgt namelijk steeds voor persoonlijke aandacht. Verloskundigenpraktijk Otis luistert naar uw behoeften en zo maken ze van de hele zwangerschap een onvergetelijke ervaring.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/

{ Comments are closed }

Kies voor een makelaardij in Amsterdam met goede reputatie

De beste makelaardij in Amsterdam weet u zeker goed te helpen

Finsens Makelaardij is niet zomaar een makelaar, dit is een wel gevestigde naam in de vastgoedwereld. Deze makelaar bestaat al menig jaren en beschikt over complex netwerk aan contacten en is zo zelfs bekend bij menig Amsterdammer. Finsens Makelaardij maakt zich al jaren hard voor haar klanten, zowel bij het kopen als verkopen van uw woning. Deze makelaar gaat verder waar andere makelaars stoppen. U profiteert va neen professionele samenwerking, al uw belangrijke zorgen worden uit handen genomen. Finsens stelt klanten graag meer dan tevreden en hecht hoge waarde aan uw oordeel.

Wonen in Amsterdam centrum is uniek

Amsterdam centrum behoort tot de absolute top van de wereld. Zowel op het gebied van architectuur als voorzieningen blinkt deze hoofdstad uit. Wonen in Amsterdam centrum is nu geliefder als ooit. Een makelaar Amsterdam centrum helpt u bij het kopen of verkopen van uw woning. Maak gebruik van een ervaren makelaar Amsterdam centrum om het beste resultaat te bereiken. Informeer naar de mogelijkheden bij makelaar Amsterdam centrum.

Schakel een ervaren makelaar Amsterdam in

Kies ook voor een makelaar Amsterdam met veel tevreden klanten. Finsens makelaardij helpt u graag en steekt de nek voor u uit. Zorg ook dat uw koopwoning snel wordt verkocht of dat u uw ideale droomwoning kan kopen. Gebruik maken van een ervaren makelaar zorgt dat uw doelen snel worden verwezenlijkt. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, u bent van harte welkom.

Finsens Makelaardij is een betrouwbare keuze

Wanneer u kiest voor Finsens Makelaardij bent u zeker van een goede afloop. Of het nu gaat om een woning taxatie, koop of verkoop, deze makelaardij doet wat er wordt beloofd. Maak gebruik van deze zeer ervaren makelaar en profiteer van het beste eindresultaat. Kiezen voor Finsens zorgt dat u in de watten wordt gelegd. Dit helpt om uw droomwoning te vinden of verkopen.

https://www.finsensmakelaardij.nl/

{ Comments are closed }