Browsing: Beauty en verzorging

Opleiding tot de beste schoonheidsspecialiste

Cenc-computers

Volg de goede opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons. In een samenleving waarin individuen streven naar optimaal welzijn is schoonheidstherapie een essentieel onderdeel geworden. Onze opleiding opent een scala aan carrièremogelijkheden en zorgt er tegelijkertijd voor dat u een hoge professionele standaard bereikt die de verwachtingen van uw toekomstige klanten overtreft. Onze programma’s zijn ontworpen om een ​​evenwicht te bieden tussen uitgebreide theoretische en praktische ervaring om een ​​volledig begrip van elke behandeling te krijgen. De opleiding tot schoonheidsspecialiste stelt u ook in staat om vertrouwd te raken met de omgeving van een professionele en commerciële salon en leert u hoe u aan de verwachtingen en eisen van klanten kunt voldoen en uw technieken en klantenservice kunt perfectioneren.

Inhoud van de opleiding tot schoonheidsspecialiste

Onze opleiding leert u het analyseren en uitvoeren van benodigde behandelingen van uw klant, op basis van zijn of haar wensen en huid- en lichaamstype. De opleiding tot schoonheidsspecialiste is een veelzijdige vak. Gelaatsverzorging, make-up, pedicure, manicure, ontharingstechnieken en massage zijn onderdelen die allemaal aan bod komen tijdens de opleiding. De opleiding tot schoonheidsspecialiste is onvolledig zonder de basisprincipes van huid- en schoonheidstherapie te kennen, waaronder huidaandoeningen, huidbehandelingen, geavanceerde gezichtsbehandelingen, huidanalyse, acnebehandeling en gebruik van huidverzorgingsproducten. Andere relevante thema’s die worden behandeld, zijn veilig en hygiënisch werken, productenleer, salonbeheer en klantgericht werken.

Overweeg om de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons te volgen

Een perfecte mix van theoretische kennis en praktische training over de nieuwste huidproducten en huidbehandelingen maken van jou een huidverzorging professional. Volg de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons en word getraind om de meest gewenste resultaten aan klanten te geven. Kunt u het lesgeld niet in één keer betalen? Dat is ook geen probleem, gezien wij de mogelijkheid tot gespreide betaling geven. Overweeg vandaag nog om de opleiding tot schoonheidsspecialiste bij ons te volgen en leer in één opleiding technieken en behandelingen aan: van pedicure en ontharing tot salonbeheer en klantgericht werken. Als u vragen heeft, neem dan contact op met ons.{ Comments are closed }

Een complete salon marketing opleiding

Cenc-computers

Ben je een expert in de beautybranche maar weet je niks van salon marketing? Geen probleem, wij staan voor je klaar! Wellicht heb je net allerlei certificaten of diploma’s gehaald en bent je helemaal klaar om een eigen salon te starten, maar weet je niet hoe je nou klanten binnen krijgt. Dat is logisch en wij helpen je graag. Bij onze opleiding leer je van alles over het commerciële stuk van je bedrijf. Denk hierbij aan hoe je aan klanten komt, wanneer je korting mag geven, hoeveel geld je kan vragen en nog veel meer. Als je alle tips toepast heb je super snel een lopend bedrijf.

Je eigen handelsmerk

Ook is het belangrijk om je af te vragen wat jou nou onderscheidt van de rest, er is namelijk genoeg concurrentie in de wereld van de schoonheidssalons. Besef je dus goed dat je jezelf ergens in moet onderscheiden. Dit kan zijn op het vlak van de dingen die je aanbiedt. Zo kan bijna iedere schoonheidsspecialiste wel wenkbrauwen verven. Jij kan jezelf onderscheiden door bijvoorbeeld een cursus aan te bieden waardoor mensen zelf leren hun wenkbrauwen te verven. Nu ben je misschien bang dat je hierdoor inkomsten misloopt, maar dat is niet waar. Je moet alleen zorgen dat ze bij jou de benodigdheden kunnen kopen.

Leren netwerken in de beautywereld

Door dit soort slimme trucjes wek je dus de interesse van mensen en verdien je ook nog eens geld zonder daadwerkelijk wat te hoeven doen. Daarnaast is het belangrijk dat je salon bekendheid krijgt. Internet is hiervoor een goed hulpmiddel. Je leert tijdens de opleiding mooie foto’s te maken, hoe de platformen werken en hoe je pakkende teksten schrijft. Mond op mond reclame is ook erg handig, en ook nog eens gratis! Tevreden klanten zullen hun ervaringen met jouw salon delen met hun vrienden of kennissen. De kans is groot dat deze mensen jou dan ook zullen benaderen doordat ze al positieve verhalen hebben gehoord.

 

{ Comments are closed }

Je haar laten knippen en je baard laten doen bij een herenkapper in Laren

Cenc-computers

Een herenkapper in Laren kan zowel je haar doen als je baard. Dit is natuurlijk erg fijn en handig. Zo hoef je dat niet apart te doen. En als je dan de zaak uitloopt zie je er helemaal fris uit. Een herenkapper in Laren is dan ook in beide gespecialiseerd. Ze hebben dan bepaalde deals voor als je allebei wil laten doen. Dat is natuurlijk hartstikke fijn en bespaart je waarschijnlijk ook nog is geld. Een herenkapper in Laren is gespecialiseerd in alles met mannen en haar. Zowel op hun hoofd als in hun gezicht.

Voor en door mannen

Wat je zal merken als je naar een herenkapper in Laren gaat is dat alles voor en door mannen is. Dit is natuurlijk ook helemaal niet raar. Mannen weten natuurlijk het beste wat goed is voor je baard. Er zullen misschien vrouwen werken die wel haar doen. Maar je zal merken bij de herenkapper in Laren dat baarden meestal door mannen gedaan worden. Zo weet je zeker dat ze het goed doen, omdat ze zelf ook een baard hebben. Bij een herenkapper in Laren weer je dus zeker dat als je de salon uitloopt dat je er mooi uitziet.

Kwaliteit

Een herenkapper in Laren is hetzelfde net als iedere andere kapper. Kwaliteit staat altijd voorop. Wat alleen anders is, is dat het echt gespecialiseerd is op mannen. Normale kappers hebben dit natuurlijk ook. Maar ze zijn dan vaak getraind op zowel mannen als vrouwen. Doordat ze bij de herenkapper in Laren alleen gespecialiseerd zijn op mannen, zijn ze er extra goed in. Ze hebben er namelijk meer aandacht in gestoken. Zo zijn ze extra goed geworden in hun vaak en zijn ze echt gespecialiseerd. Naar een herenkapper in Laren is dus zeker aan te raden als je een man bent.

 

{ Comments are closed }

Prachtige permanente make-up laat u zetten bij schoonheidssalon Easy Beauty

Easy Beauty is een professionele en ervaren schoonheidssalon, gelegen in ’s Gravenmoer tussen Tilburg en Breda. Naast diverse schoonheidsbehandelingen die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Eigenaresse Bettina heeft jarenlange ervaring in het zetten van permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up ogen en permanente make-up lippen. Bettina neemt ruim de tijd bij de intake en bij het zetten van de permanente make-up. Omdat de make-up meerdere jaren blijft zitten is het zeer belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig wordt gezet. Daarom wordt er ook altijd eerlijk advies gegeven en wordt er heel goed bekeken welke kleur en vorm er gebruikt zal worden. Daarnaast zijn uiteraard uw eigen wensen zeer belangrijk. Er wordt gewerkt met de beste middelen bij het plaatsen van de permanente make-up en er wordt goede nazorg en garantie gegeven. Vertrouwen is het allerbelangrijkste in onze salon, u laat immers voor meerdere jaren make-up plaatsen.  

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Bent u het zat om elke dag veel tijd kwijt te zijn aan het aanbrengen van make-up? Of heeft u ongelijke wenkbrauwen, hele dunnen lippen of wilt u een liftend effect rond uw ogen? Dan is permanente make-up zeker een aanrader. In de ochtend houdt u tijd over omdat u niet meer lang voor de spiegel hoeft te staan om uw make-up aan te brengen. U ziet er altijd verzorgd en jonger uit. Ook wanneer u allergisch bent voor gewone make-up is permanente make-up een echte uitkomst. Permanente make-up is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Hairstokes techniek

Een van de methoden van permanente make-up op de wenkbrauwen is wenkbrauwen hairstrokes. Hairstrokes kunnen aangebracht worden met een mesje (microblading techniek) of met permanente make-up. Bij microblading worden er met een speciaal mesje flinterdunne sneetjes tussen de eigen wenkbrauw haartjes aangebracht. De sneetjes worden vervolgens opgevuld met huidvriendelijke pigmenten. Doordat met de hairstrokes techniek de wenkbrauwen haartje voor haartje worden opgebouwd is het effect heel natuurlijk. Mooie, volle wenkbrauwen en niet van echt te onderscheiden. Samen met u wordt gekeken welke methode het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen.  

 

https://www.easy-beauty.nl/

{ Comments are closed }

Een fijne behandeling bij beautysalon Apeldoorn boeken?

Cenc-computers

Hoe zal een behandeling bij de beautysalon in Apeldoorn voor het beste resultaat zorgen? Als je naar een beautysalon in Apeldoorn gaat, dan wil je natuurlijk dat de behandeling voor een geweldig resultaat zorgt. De schoonheidsspecialiste zorgt er op verschillende manieren voor dat de behandeling zoveel mogelijk op jou wordt afgestemd. Dit doet ze door diverse behandelingen aan te bieden. Zo kun je kiezen voor een behandeling die perfect bij jou past. Bij het harsen kun je bijvoorbeeld zelf bepalen welke lichaamsdelen je laat behandelen. Je kan enkel je benen laten harsen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om je benen, oksels en bikinilijn te laten harsen bij de beautysalon in Apeldoorn. Vaak kun je meerdere behandelingen combineren. Dit heeft meerdere voordelen. Je hoeft natuurlijk maar één keer langs te komen voor een behandeling en daarnaast is het vaak goedkoper dan wanneer je voor losse behandelingen zou kiezen. Bij sommige behandelingen van de beautysalon in Apeldoorn is het erg belangrijk dat de behandeling op jou wordt afgestemd. Hierbij kun je denken aan een gezichtsbehandeling.

Beautysalon Apeldoorn stemt haar behandelingen af op jouw behoeften

Mensen hebben verschillende huidtypen en huidproblemen, waardoor de behandelmethoden en de verzorgingsproducten daarop afgestemd moeten worden. Zo wordt binnen een korte tijd een mooi resultaat behaald. Bij vrijwel alle behandelingen is het een goed idee om regelmatig langs te komen voor een volgende behandeling. Je huid zal enkel verbeteren als je enkele weken een kuur volgt bij de beautysalon in Apeldoorn die bestaat uit meerdere gezichtsbehandelingen en uit het gebruiken van afgestemde verzorgingsproducten thuis. Mocht jij bepaalde lichaamsdelen laten harsen bij de beautysalon in Apeldoorn, dan zullen de haren na enkele weken weer terug groeien. In dat geval maak je een nieuwe afspraak zodat de haren opnieuw verwijderd worden. Zo zal je altijd plezier hebben van een gladde en haarvrije huid. Vraag gerust de specialiste om advies.

https://www.beautiquenathalie.nl/beautysalon-apeldoorn/

{ Comments are closed }

Kleuranalyse nader bekeken

Cenc-computers

Hoe weet ik wat mij staat?

Heb je al eens een kleuranalyse ondergaan? Nee? Dan raad ik je aan dit artikel maar eens goed tot je te nemen, want het kan je een hoop budget schelen en nog meer vertrouwen schenken. Want wat is de meerwaarde van een kleuranalyse nou precies?

Kleuranalyse; de meerwaarde

De meerwaarde van een kleuranalyse is terug te slaan op verschillende aspecten, zoals;

  • Je verspilt minder geld met aanschaf van kleding in verkeerde kleur
  • Je voelt je nog zekerder tijdens het schoppen
  • Je draagt alleen nog kleding die je laat stralen
  • Je laat je niet meer verleiden door de mening van anderen

Wat levert een kleuranalyse je op aan budgetbesparing?

Een interessante vraag natuurlijk, die budgetvraag. We kunnen een logische tel som maken. Gemiddeld besteed een vrouw voor vijftienhonderd euro aan kleding. Ruim 40% van de kleding die een vrouw in haar garderobe heeft hangen, wordt nooit gedragen. Met als reden dat de kleding niet flatteert. Dit betekend dat zo’n zeshonderd euro aan niet gedragen kleding gewoon in de kast hangt zonder ooit gedragen te worden. Dat is natuurlijk een enorm bedrag

Kosten-baten van een kleuranalyse.

Ook deze rekensom is snel gemaakt. Uitgaande van die zeshonderd euro en een gemiddelde prijs van rond negentig euro voor en kleuranalyse , dan betekend dit dat je binnen maximaal 2 maanden de investering in jezelf hebt terugverdient. Een interessante kosten-baten ratio, toch!

 

http://www.style-by-yvs.nl

{ Comments are closed }