Browsing: Beauty en verzorging

Prachtige permanente make-up laat u zetten bij schoonheidssalon Easy Beauty

Easy Beauty is een professionele en ervaren schoonheidssalon, gelegen in ’s Gravenmoer tussen Tilburg en Breda. Naast diverse schoonheidsbehandelingen die wij aanbieden zijn wij gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up. Eigenaresse Bettina heeft jarenlange ervaring in het zetten van permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up ogen en permanente make-up lippen. Bettina neemt ruim de tijd bij de intake en bij het zetten van de permanente make-up. Omdat de make-up meerdere jaren blijft zitten is het zeer belangrijk dat deze zorgvuldig en nauwkeurig wordt gezet. Daarom wordt er ook altijd eerlijk advies gegeven en wordt er heel goed bekeken welke kleur en vorm er gebruikt zal worden. Daarnaast zijn uiteraard uw eigen wensen zeer belangrijk. Er wordt gewerkt met de beste middelen bij het plaatsen van de permanente make-up en er wordt goede nazorg en garantie gegeven. Vertrouwen is het allerbelangrijkste in onze salon, u laat immers voor meerdere jaren make-up plaatsen.  

Voor wie is permanente make-up geschikt?

Bent u het zat om elke dag veel tijd kwijt te zijn aan het aanbrengen van make-up? Of heeft u ongelijke wenkbrauwen, hele dunnen lippen of wilt u een liftend effect rond uw ogen? Dan is permanente make-up zeker een aanrader. In de ochtend houdt u tijd over omdat u niet meer lang voor de spiegel hoeft te staan om uw make-up aan te brengen. U ziet er altijd verzorgd en jonger uit. Ook wanneer u allergisch bent voor gewone make-up is permanente make-up een echte uitkomst. Permanente make-up is geschikt voor iedereen en alle leeftijden.

Hairstokes techniek

Een van de methoden van permanente make-up op de wenkbrauwen is wenkbrauwen hairstrokes. Hairstrokes kunnen aangebracht worden met een mesje (microblading techniek) of met permanente make-up. Bij microblading worden er met een speciaal mesje flinterdunne sneetjes tussen de eigen wenkbrauw haartjes aangebracht. De sneetjes worden vervolgens opgevuld met huidvriendelijke pigmenten. Doordat met de hairstrokes techniek de wenkbrauwen haartje voor haartje worden opgebouwd is het effect heel natuurlijk. Mooie, volle wenkbrauwen en niet van echt te onderscheiden. Samen met u wordt gekeken welke methode het meest geschikt is voor uw wenkbrauwen.  

 

https://www.easy-beauty.nl/

{ Comments are closed }

Een fijne behandeling bij beautysalon Apeldoorn boeken?

Cenc-computers

Hoe zal een behandeling bij de beautysalon in Apeldoorn voor het beste resultaat zorgen? Als je naar een beautysalon in Apeldoorn gaat, dan wil je natuurlijk dat de behandeling voor een geweldig resultaat zorgt. De schoonheidsspecialiste zorgt er op verschillende manieren voor dat de behandeling zoveel mogelijk op jou wordt afgestemd. Dit doet ze door diverse behandelingen aan te bieden. Zo kun je kiezen voor een behandeling die perfect bij jou past. Bij het harsen kun je bijvoorbeeld zelf bepalen welke lichaamsdelen je laat behandelen. Je kan enkel je benen laten harsen, maar je zou er ook voor kunnen kiezen om je benen, oksels en bikinilijn te laten harsen bij de beautysalon in Apeldoorn. Vaak kun je meerdere behandelingen combineren. Dit heeft meerdere voordelen. Je hoeft natuurlijk maar één keer langs te komen voor een behandeling en daarnaast is het vaak goedkoper dan wanneer je voor losse behandelingen zou kiezen. Bij sommige behandelingen van de beautysalon in Apeldoorn is het erg belangrijk dat de behandeling op jou wordt afgestemd. Hierbij kun je denken aan een gezichtsbehandeling.

Beautysalon Apeldoorn stemt haar behandelingen af op jouw behoeften

Mensen hebben verschillende huidtypen en huidproblemen, waardoor de behandelmethoden en de verzorgingsproducten daarop afgestemd moeten worden. Zo wordt binnen een korte tijd een mooi resultaat behaald. Bij vrijwel alle behandelingen is het een goed idee om regelmatig langs te komen voor een volgende behandeling. Je huid zal enkel verbeteren als je enkele weken een kuur volgt bij de beautysalon in Apeldoorn die bestaat uit meerdere gezichtsbehandelingen en uit het gebruiken van afgestemde verzorgingsproducten thuis. Mocht jij bepaalde lichaamsdelen laten harsen bij de beautysalon in Apeldoorn, dan zullen de haren na enkele weken weer terug groeien. In dat geval maak je een nieuwe afspraak zodat de haren opnieuw verwijderd worden. Zo zal je altijd plezier hebben van een gladde en haarvrije huid. Vraag gerust de specialiste om advies.

https://www.beautiquenathalie.nl/beautysalon-apeldoorn/

{ Comments are closed }

Kleuranalyse nader bekeken

Cenc-computers

Hoe weet ik wat mij staat?

Heb je al eens een kleuranalyse ondergaan? Nee? Dan raad ik je aan dit artikel maar eens goed tot je te nemen, want het kan je een hoop budget schelen en nog meer vertrouwen schenken. Want wat is de meerwaarde van een kleuranalyse nou precies?

Kleuranalyse; de meerwaarde

De meerwaarde van een kleuranalyse is terug te slaan op verschillende aspecten, zoals;

  • Je verspilt minder geld met aanschaf van kleding in verkeerde kleur
  • Je voelt je nog zekerder tijdens het schoppen
  • Je draagt alleen nog kleding die je laat stralen
  • Je laat je niet meer verleiden door de mening van anderen

Wat levert een kleuranalyse je op aan budgetbesparing?

Een interessante vraag natuurlijk, die budgetvraag. We kunnen een logische tel som maken. Gemiddeld besteed een vrouw voor vijftienhonderd euro aan kleding. Ruim 40% van de kleding die een vrouw in haar garderobe heeft hangen, wordt nooit gedragen. Met als reden dat de kleding niet flatteert. Dit betekend dat zo’n zeshonderd euro aan niet gedragen kleding gewoon in de kast hangt zonder ooit gedragen te worden. Dat is natuurlijk een enorm bedrag

Kosten-baten van een kleuranalyse.

Ook deze rekensom is snel gemaakt. Uitgaande van die zeshonderd euro en een gemiddelde prijs van rond negentig euro voor en kleuranalyse , dan betekend dit dat je binnen maximaal 2 maanden de investering in jezelf hebt terugverdient. Een interessante kosten-baten ratio, toch!

 

http://www.style-by-yvs.nl

{ Comments are closed }