Browsing: Banen en opleidingen

Intensief weggebruik en autoschade

In ons drukbevolkte land lopen de wegen vol. Op werkdagen haasten honderdduizenden forensen zich elke ochtend en elke avond door de spits waardoor ons fijnmazig mobiliteitsnetwerk tweemaal per dag dichtslibt. Maar niet alleen gedurende de spits, ook buiten de spitstijden wordt het netwerk van straten, autowegen en snelwegen intensief benut. Met zoveel auto’s die aan het verkeer deelnemen op zo een klein oppervlak, is het risico op verkeersongelukken groot. Of het nu gaat om auto’s die als verloren moeten worden beschouwd na een kop-staartbotsing op de snelweg of om lichte blikschade op de parkeerplaats bij de plaatselijke supermarkt, verzekeraars hebben er hun handen vol aan, zoals blijkt uit de hoeveelheid vacatures in de verzekeringen op internet.

Menselijke falen als oorzaak van autoschade

De meeste autoschades worden veroorzaakt door menselijk falen. Menselijke beperkingen in de vorm van inschattingsfouten zijn de meest voorkomende oorzaak van auto-ongelukken. Denk daarbij aan te hard rijden, geen voorrang verlenen of een andere auto gewoonweg over het hoofd zien. Zou het niet mooi zijn om de menselijke factor als oorzaak voor verkeersongevallen buiten werking te stellen? Zelfrijdende auto’s maken tenslotte geen menselijke inschattingsfouten. Helaas, blijkt uit diverse onderzoeken dat zelfrijdende auto’s nog altijd geen foutloos alternatief voor menselijke bestuurders zijn. Voor menselijke bestuurders eenvoudige taken als het invoegen op een snelweg of het naar links afslaan op een kruising blijken voor zelfrijdende auto’s complexe acties waarbij het nog veel te vaak misgaat. En als het misgaat, wie is er dan verantwoordelijk?

Tweezijdig snijdend zwaard

In het huidige verkeer is de verantwoordelijke partij bij een ongeval vaak eenvoudig aan te wijzen. Het is namelijk in 90% van de gevallen de bestuurder die de fout in gaat. Maar hoe gaat het bij zelfrijdende auto’s? Moeten autoverzekeraars de schade die ontstaat door softwarefouten van zelfrijdende auto’s gaan vergoeden? Dat zal een flinke stijging van de autoverzekeringspremies tot gevolg hebben. Er gaan dan ook stemmen op om de autofabrikant verantwoordelijk te houden. Dat is enerzijds een goede motivatie voor autofabrikanten om de zelfrijdende auto verder te perfectioneren, terwijl anderzijds wordt voorkomen dat verzekeraars grote sommen geld aan slachtoffers moeten overmaken bij ongelukken die zijn veroorzaakt door buggy software. Dankzij zo een tweezijdig snijdend zwaard kan de premie van de autoverzekering binnen de perken blijven, terwijl software van zelfrijdende auto’s wordt doorontwikkeld.

{ Comments are closed }

Zo krijgt u die lastige vacature voor inkoper wel ingevuld

Heeft u een vacature voor inkoper openstaan? Dat kan meerdere redenen hebben. Misschien is het nodig om het inkoopproces van uw bedrijf te stroomlijnen na de vele groei. Zelf krijgt u het ook steeds drukker, en u heeft niet langer de tijd om dit zelf op te pakken. Maar helaas, de kandidaten die u tot nu toe heeft gesproken passen niet, of soms helemaal niet, op de functie. Schakel dan de hulp in van de ervaren consultants van INSINC. Alle medewerkers zijn ervaren met het invullen van vacatures die betrekking hebben op inkoop. U hoeft het niet van ons aan te nemen, neem zelf contact op. INSINC is kenner van de inkoopmarkt, kom er snel achter waarom!

Naar welke klik bent u op zoek bij het invullen van uw vacatures voor inkoop?

Waar kijkt u naar als u op zoek bent naar een nieuwe medewerker voor de inkoop van uw bedrijf? Dit is de hamvraag die u eerst moet beantwoorden voordat er überhaupt een vacature voor een inkoper uitgezet kan worden. Het antwoord op die vraag is niet zo makkelijk als het lijkt. We zijn geneigd om te denken in containerbegrippen als ‘kwaliteit’, ‘professionaliteit’, en ‘een echte aanpakker’. Maar wat bedoelt u daar nu eigenlijk mee? INSINC helpt u met het concretiseren van deze termen en gaat vervolgens op zoek naar kandidaten die passen binnen dit profiel. En zo matcht u altijd de juiste mensen aan uw inkoop vacatures!

Waarom het uitbesteden van uw vacature voor een inkoper zinvol is

Als ondernemer heeft u te maken met ontzettend veel verschillende functies die gevuld moeten worden. Inkoop, verkoop, facilitair beleid en HRM zijn hier enkele voorbeelden van. Daarbij heeft u niet ook nog de middelen om op te treden als recruiter. Laat het daarom over aan een bedrijf dat voor u op zoek gaat voor de juiste kandidaten waarmee u uw inkoper vacature ingevuld krijgt. INSINC is dé organisatie met een groot en actueel kandidatenbestand met professionals die de inkoop voor uw bedrijf kunnen en willen verzorgen. Het is dan alleen nog een kwestie van een kandidaat vinden die ook wat persoonlijkheid en ambitie betreft, past bij uw organisatie. Inkoop vacatures invullen begint bij INSINC!

 

{ Comments are closed }

Garantiebanen en andere functies invullen met grootste werkzoekendenbestand van West-Brabant

Heeft u als ondernemer zijnde al eens nagedacht over garantiebanen? U zult namelijk regelmatig te maken krijgen met de vraag naar medewerkers. Maar hoe lost u uw personeelsvraagstukken het beste op? Daar kan een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant u bij helpen. Deze specialist beschikt namelijk over het grootste werkzoekendenbestand van heel West-Brabant. Op die manier worden uw vacatures altijd op een goede manier ingevuld. De specialist let daarbij ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid, bijvoorbeeld met het creëren van garantiebanen. Garantiebanen zijn beschikbaar voor mensen met een beperking. Kwaliteit bieden met het opvullen van vacatures met de meest geschikte mensen en daardoor financiële voordelen bewerkstelligen: dat is waar de specialist voor staat.

Specialist biedt bij realisatie garantiebanen kosteloze bedrijfsanalyse, werving en selectie

Op zoek naar een specialist die uw personeelszaken regelt? Bekijk dan eens de mogelijkheden van WerkgeversServicepunt West-Brabant. De specialist biedt u diverse voordelen. Zo vormt de specialist één aanspreekpunt voor alle informatie op het gebied van regelgeving, subsidies, personeel en de arbeidsmarkt. Daarnaast maakt de specialist een kosteloze bedrijfsanalyse en zorgt deze voor kosteloze werving en selectie. Wilt u bijvoorbeeld garantiebanen creëren binnen uw bedrijf? Dan helpt de specialist bij alles dat met de realisatie daarvan te maken heeft. Zo zorgt de specialist ervoor dat u het juiste personeel vindt voor de garantiebanen en u zich kunt blijven focussen op uw belangrijkste bedrijfsprocessen.

Uitstekende personeelsservice, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van garantiebanen, bij specialist

Beschikt u over een eigen bedrijf of organisatie? Dan wilt u zich met name richten op de core business. Echter, soms vragen organisatorische zaken de aandacht. Zo bent u natuurlijk altijd op zoek naar goed personeel om uw openstaande vacatures op te vullen. Wilt u hier zelf niet te veel tijd aan besteden? Dan kunt u een specialist als WerkgeversServicepunt West-Brabant inschakelen. Deze specialist helpt u met de complete personeelsservice, op een maatschappelijk verantwoorde manier, bijvoorbeeld met garantiebanen, en met de benodigde kwaliteit. Bedrijfsanalyse, het zoeken van personeel, het melden van vacatures, het uitbesteden van werk, het realiseren van garantiebanen en het aanbieden van flexibele arbeid: de specialist regelt het voor u.

{ Comments are closed }