Browsing: Banen en opleidingen

Van baan veranderen op 35-jarige leeftijd

vacatures

Hoe u op de juiste manier van baan kunt veranderen op volwassen leeftijd – met de minste stress en zonder financiële verliezen. Tot voor kort kon je met een gerust hart zeggen: ik hou van mijn werk. En nu verveel je je, je spant je elke ochtend in voor jezelf en dwingt jezelf om je voor te bereiden op kantoor. Misschien heb je een plafond bereikt in je carrière en ben je verveeld, moe van het werken aan je laatste project of zelfs ‘opgebrand’ – er kunnen veel redenen zijn, en het gevolg is dat je erover nadenkt om niet alleen het bedrijf te veranderen, maar het werkterrein in het algemeen. Maar hoe weet je of je zo’n radicale verandering nodig hebt? En wat als je lange tijd geen 20-jarige student bent en als assistent aan de slag gaat met een mager salaris past zeker niet bij je, omdat je een hypotheek hebt, een tienerkind en een kat?
1. Denk goed na
Luister naar jezelf. Het is belangrijk om te begrijpen wat het probleem is: je bent moe omdat je lange tijd niet op vakantie bent geweest, je voelt je niet op je gemak in het bedrijf waar je nu werkt, of de reden is meer globaal – je houdt in principe niet meer van wat ben je nu aan het doen.Nee, het is niet “extravert” of “actief” – omdat deze kwaliteiten praktisch niets over jou zeggen. Vind verschillende platformonafhankelijke kwaliteiten die in alle bedrijfstakken gelijk worden gewaardeerd. Bijvoorbeeld: ik kan aanbestedingen winnen, ik ben goed in het maken van presentaties.
4. Selecteer de branche waarin u wilt werken
Als u besluit tot een radicale verandering van activiteit, kies dan drie of vier bedrijfstakken die u aanspreekt. Vind mensen die er al werken, praat met ze. Vraag ze naar simpele dingen: hoeveel krijg je? Wat is het meest vervelende aan werk? Waarom krijg je opslag? Zijn ze ontslagen? Volwassenen zijn vaak bezig met mythevorming – ze idealiseren de sfeer waarin ze willen verhuizen. Een meisje komt bijvoorbeeld naar ons project “Anti-Slavery” en zegt: “Ik wil in cultuur werken.” En we sturen haar bijvoorbeeld naar een muziekschool in Yuzhny Butovo – om te kijken of de muren daar goed zijn geverfd. Dit is wat het Ministerie van Cultuur doet, maar het blijkt dat dit helemaal niet is wat het meisje wilde. Interview daarom ten minste drie of vier mensen, op basis van hun woorden, selecteer twee bedrijfstakken – en ga daarheen.
5. Vraag je vrienden om je aan te bevelen
U moet uw cv opsturen, nadat u eerder uw platformonafhankelijke kwaliteiten hebt benadrukt. Maar een volwassene zonder werkervaring op het vereiste gebied wordt uiterst zelden zelfs uitgenodigd voor interviews “via een cv”. Neem contact op met kennissen die werken in de branche waarin u geïnteresseerd bent. In de regel beloven 10 op de 10 mensen die met een dergelijk verzoek worden benaderd, aan te bevelen, maar in werkelijkheid doet slechts één het. Neem daarom contact op met 50 mensen – dit geeft ongeveer twee of drie oproepen van de HR.
6. Laat u steunen door een loopbaanadviseur

Dit is een heel belangrijk punt. Verander niet van baan zonder loopbaanadviseur. Natuurlijk zijn er ook hun eigen succesvolle transities van volwassen specialisten van industrie naar industrie, maar er zijn er maar weinig. Een loopbaanadviseur zal u adviseren en u helpen begrijpen of u echt klaar bent om van beroep te veranderen? Als u een succesvolle econoom bent en van koken houdt, moet u misschien koken als hobby verlaten?
7. Verwacht 20% van uw inkomen te verliezen
De overgang naar een nieuwe branche duurt zes maanden tot een jaar. U verliest 20 tot 50% van uw inkomen en krijgt een of twee treden lager op de carrièreladder. Dit is voor een volwassene niet gemakkelijk, ook psychologisch niet. Daarom moet u ten eerste op zoek gaan naar een nieuwe baan zonder uw oude te verlaten, en ten tweede moet u een financiële buffer hebben – voor ten minste zes maanden. Daarom is het de moeite waard om goed na te denken over waar we begonnen zijn: heb je echt een verandering van activiteit nodig of ben je gewoon moe?

https://www.vindazo.be

{ Comments are closed }

Instructeur

Instructeur

Functie

Voor een klant in Londerzeel ben ik op zoek naar iemand dat opleiding kan geven over de werking van diverse machines. Het gaat over werktuigen voor het onderhouden en aanleggen van openbaar groen.

Wat zal er van je verwacht worden?

 • Je geeft zelf opleiding aan werknemers binnen de firma.
 • Je zorgt zelf voor een gebruikershandleiding of technische fiches.
 • Je staat mee in voor het opvolgen van keuringen.
 • Je zorgt mee voor het onderhouden van machines.
 • Je helpt de werkplaatsverantwoordelijke indien nodig.

Aanbod

De klant zorgt voor een mooie en uitdagende job. Je komt terecht in een aangenaam bedrijf met een hecht team. De klant zorgt voor een mooie verloning, aangevuld met extralegale voordelen.

Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan onmiddellijk!

Jouw profiel

 • Je hebt een technisch diploma of hebt reeds ervaring binnen een soortgelijke functie.
 • Je gaat graag een de slag met land-en tuinbouwmachines.
 • Je hebt de juiste communicatieve vaardigheden om opleiding te geven.
 • Je kan stipt en nauwkeurig te werk gaan.

3de graad technisch secundair onderwijs (TSO3)

 

https://www.vindazo.be/vacatures/instructeur.html

{ Comments are closed }

7 manieren om de loopbaanontwikkeling van werknemers te ondersteunen

Toonaangevende werkgevers weten hoe belangrijk het is om de professionele ontwikkeling van werknemers voorop te stellen in het bedrijfsbeleid. Waarvoor?

Dat verwachten hun arbeiders. Getalenteerde professionals willen werken voor een bedrijf dat hen helpt vaardigheden en kennis te ontwikkelen en hun carrière voort te zetten. De individuele ontwikkeling van medewerkers is een van de redenen om van baan te veranderen.

Zelfs in moeilijke tijden mogen managers het belang van ondersteuning van de loopbaanontwikkeling van hun werknemers niet onderschatten. Als ze dat niet doen, lopen ze het risico het moreel en de productiviteit te ondermijnen, waardoor getalenteerde werknemers zich niet gewaardeerd voelen. En op de langere termijn kan het bedrijf worden geconfronteerd met het verlies van deze wanhopige werknemers ten gunste van concurrenten zodra de arbeidsmarkt herleeft.

Overweeg om de volgende strategieën te gebruiken om uw werknemers te laten zien dat ze de steun hebben van zowel het bedrijf als de managers bij het nastreven van professionele groei en loopbaanontwikkeling:

Wees persoonlijk geïnteresseerd in de carrièredoelen van medewerkers

Als u een team op afstand leidt, weet u hoe belangrijk het is om regelmatig met uw medewerkers te communiceren. Deze interactie moet regelmatige één-op-één-ontmoetingen met teamleden omvatten, zodat u op de hoogte kunt blijven van hun carrièreambities en -verwachtingen. Deze steun van uw manager kan uw medewerkers helpen zich gewaardeerd te voelen en de productiviteit en loyaliteit verhogen.

Help uw werknemers potentiële carrières binnen de organisatie in kaart te brengen, zodat ze hun toekomst in het bedrijf beter kunnen voorstellen. Identificeer specifieke mijlpalen en ondersteuningsmiddelen die werknemers onderweg waarschijnlijk nodig zullen hebben. Een duidelijke, directe en consistente boodschap van een baas over promotiestappen kan werknemers helpen zich meer betrokken te voelen.

Bevorder het leren

Beroepsopleiding en permanente educatie dragen bij aan de loopbaanontwikkeling van medewerkers. Dus je wilt teamleden aanmoedigen om relevante zakelijke cursussen en workshops te volgen die hen helpen vooruit te komen in hun carrière. Online leermogelijkheden zijn momenteel essentieel voor veel teams, en gelukkig zijn er veel opties beschikbaar (zelfs als de budgetten tegenwoordig bescheidener zijn, houd er dan rekening mee dat investeren in de loopbaanontwikkeling van medewerkers een hoog investeringsrendement voor uw bedrijf kan opleveren! )

Help uw werknemers niet alleen om aan individuele behoeften te voldoen en specifieke vaardigheden te ontwikkelen, maar ook om bij te houden wat er in de bredere branche gebeurt. Een kosteneffectieve methode die gemakkelijk te organiseren is, is het hosten van op video gebaseerde lunch- en trainingssessies met externe of interne gastsprekers. Geef uw werknemers bovendien de tijd en flexibiliteit om online branche-evenementen bij te wonen. U kunt deze medewerkers vragen om met hun collega’s te delen wat ze op deze evenementen hebben geleerd.

Moedig mentorschap aan

Het opzetten van een formeel mentorprogramma kan een van de slimste stappen zijn die een bedrijf op elk moment kan nemen – zowel voor zichzelf als voor de persoonlijke en professionele groei van zijn werknemers. Mentoring kan ook een effectief hulpmiddel zijn om extern personeel in dienst te nemen.

Hoewel mentoring vaak wordt gezien als het overdragen van kennis van vaste teamleden naar minder ervaren medewerkers, is mentoring tweerichtingsverkeer. Terwijl senior medewerkers zuurverdiende ideeën en professionele begeleiding kunnen bieden aan minder ervaren collega’s, kunnen ze ook profiteren van de frisse perspectieven en technologische knowhow van beginnende medewerkers.

 Verander de rollen van medewerkers

Het menselijk brein gedijt op diversiteit en rotatie is een geweldige manier om de dagelijkse routines van uw medewerkers te veranderen. Overweeg om werknemers te laten werken op verschillende, maar gerelateerde afdelingen of functies (een programma voor functieroulatie kan helpen.) Deze kansen zullen uw teamleden helpen nieuwe vaardigheden te verwerven, de verantwoordelijkheden van hun collega’s te waarderen en het bedrijf beter te begrijpen. Het wisselen van posities kan ook een effectieve manier zijn om de samenwerking tussen de verschillende instanties te verbeteren en een verstandhouding op te bouwen binnen een team op afstand. En de organisatie zal profiteren van een veelzijdiger personeel.

 Zorg voor een evenwicht tussen werk en privé

Hard werken is een voorwaarde voor een carrière, maar het betekent niet noodzakelijk een eindeloze reeks lange werkdagen. Moedig uw medewerkers aan om slim te werken, hun efficiëntie te verbeteren en tijd en energie over te laten voor hun niet-werkbelangen. Dit advies is vooral belangrijk voor externe teamleden die het soms moeilijk vinden om werk en privé te scheiden.

De COVID-19-pandemie heeft ook veel professionals gedwongen hun prioriteiten te heroverwegen. Uit het onderzoek bleek dat 40% van de werknemers vindt dat hun privéleven belangrijker is dan hun baan. Dit suggereert dat werkgevers in de toekomst nog meer druk zullen krijgen om hun werknemers te helpen de gewenste balans tussen werk en privé te bereiken.

Proactief omgaan met het welzijn van uw team kan ook de opbouw van stress voorkomen en tot burn-out leiden. Door flexibele beleidsmaatregelen te nemen die de balans tussen werk en privé verbeteren, kunt u het moreel van uw werknemers stimuleren. U kunt uw werknemers helpen de tijd te vinden om hun werk te doen, aan persoonlijke vereisten te voldoen en zelfs deel te nemen aan professionele ontwikkelingsactiviteiten die hen kunnen helpen vooruit te komen in hun carrière.

 Schilder het grote geheel

Door medewerkers te herinneren aan hun unieke bijdrage aan de missie van het bedrijf, krijgt hun rol betekenis. Het kan ook hun motivatie vergroten om hun verantwoordelijkheden uit te breiden en vooruit te komen in de organisatie.

Ga er echter niet vanuit dat ze al weten hoe hun werk waarde toevoegt. Bied regelmatig inzicht in hoe hun dagelijkse activiteiten de organisatie beïnvloeden. Zorg ervoor dat u in uw reguliere nieuws [voor teamleden] de voortgang van het bedrijf naar de belangrijkste doelen benadrukt. En bedank individuele medewerkers voor specifieke prestaties die het bedrijf helpen om die doelen te bereiken.

Maak een opvolgingsplanningsprogramma

Opvolgingsplanning kan werknemers met een hoog potentieel laten zien dat u niet alleen wilt investeren in hun professionele ontwikkeling, maar ze ook wilt zien transformeren in toekomstige bedrijfsleiders. Dit is een krachtig bericht. Zet dit belangrijke proces dus niet op een laag pitje. Maak een opvolgingsplan voor elke sleutelrol in uw organisatie. Dit kan medewerkers helpen motiveren om de vaardigheden en kennis te verwerven die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling.

Uw medewerkers zullen hun carrièredoelen beter kunnen bereiken als ze weten dat ze managementondersteuning hebben. En zelfs als uw team nu op afstand werkt, kunt u professionele ontwikkeling en carrièregroei nog steeds tot een prioriteit voor uw bedrijf maken. Een focus op de loopbaanontwikkeling van medewerkers kan uw medewerkers aanzienlijke voordelen op lange termijn opleveren. Het kan uw bedrijf ook helpen om nog competitiever te worden in een post-pandemische zakelijke omgeving. Gebruik deze 7 manieren om de carrièregroei van uw medewerkers nu te ondersteunen!

global recruitment

https://www.globalrecruitment.info/

{ Comments are closed }

Notarieel Jurist

Notarskantoor De Rop & Leroy, gelegen in Maldegem tussen Gent en Brugge, is een gekend en gerespecteerd kantoor in Oost- en West-Vlaanderen. Het Notariskantoor heeft momenteel twee notariskantoren en drie medewerkers. Om de dienstverlening te optimaliseren is Notariskantoor De Rop & Leroy op zoek naar een (mannelijke / vrouwelijke) notarisadvocaat.

Jouw verantwoordelijkheden

Als notarisadvocaat moet u alle documenten die u zijn toevertrouwd van A tot Z volgen.

U moet documenten en contracten volledig voorbereiden, het nodige onderzoekswerk uitvoeren en juridische ondersteuning bieden op verschillende gebieden van het notarisrecht. Je bent ook verantwoordelijk voor het correct en correct voorbereiden van het gedrag.

Op de lange termijn ben je klaar om het eerste aanspreekpunt van de notaris te worden. Op juridisch vlak.

Jouw profiel

 • Je hebt een masterdiploma in de rechten / notarispraktijk en hebt professionele ervaring in notarisatie.
 • Je werkt heel nauwgezet en bestudeert elk dossier zorgvuldig.
 • Je bent een sociale, antistress en echte teamspeler. U hecht veel waarde aan oordeel.
 • Je hebt een goede praktische kennis van algemene MS Office-pakketten, kunt de juiste prioriteit instellen en bent in elke situatie zeer professioneel.

Ons aanbod

 • Je wordt uiteindelijk een gelukkig en jong team.
 • We bieden een marktconform salaris en extralegale voordelen.

https://www.vindazo.be/vacatures/jurist-letselschade.html

{ Comments are closed }

Inside Sales Medewerker

administratief bediende antwerpen

Introductie

Houd je van een baan die verschillende managementtalenten, een gezonde zakelijke houding en groeiambities kan combineren? Dit is de positie waarop je hebt gewacht!

Voor onze klanten is dit een gemoedelijke kleine en middelgrote onderneming gevestigd te Wijnegem We zoeken een getalenteerde multitasker met sterke managementcapaciteiten en het lef om klanten op een zakelijke manier te adviseren. Uitstekende kleine teampartner.

Jouw verantwoordelijkheden

U kunt verschillende taken kiezen:

 • Warme en koude telefoongesprekken (en persoonlijk);
 • Luister naar de behoeften van klanten en geef suggesties voor onze producten;
 • Van particulier tot aannemer, klantcontact op hoog niveau onderhouden;
 • Kansen creëren door zelfstandig offertes in te dienen;
 • Maak afspraken en ontvang opdrachten.
 • Commerciële kantoormedewerkers-verkoopadministratieve medewerkers-administratieve medewerkers-technische medewerkers

Jouw profiel

Welke kwaliteiten zoeken we?

 • Ervaring hebben in zakelijke backoffice;
 • Tevredenheid verkrijgen; klantcontact, zakelijk advies en administratief werk;
 • Goede pc-vaardigheden, u kunt snel nieuwe programma’s leren;
 • Bouw een goede opslag door nauwkeurig en beheerwerk.
 • Taalvaardigheid

U kunt zich vloeiend en professioneel uitdrukken in het Nederlands. Je hebt een goede basiskennis Frans om ervoor te zorgen dat je vlot in het Frans kan communiceren (mondeling en schriftelijk).

Ons aanbod

 • De kans krijgen om te werken voor uitstekende bedrijven en teams,
 • Ruimte voor groei en leren;
 • Betaal op basis van uw ervaring;
 • Full time positie;
 • Glijdende werktijden (overdag);
 • 20 vakantiedagen en 12 ADV-dagen;

Per direct vast dienstverband! Ben je geïnteresseerd? Klik dan snel op “Toepassen” om toe te passen. 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratief-bediende-taken-en-skills.html

{ Comments are closed }

Tester

Tester

Wil jij dolgraag een bijdrage geleverd in de uitblinker anti corona? heb je een afgeronde hbo vorming of een afgeronde mbo-4 vorming met een medische decor? mooi! Dan kun jij straks aan de slag als reseacher bij de ggd in rotterdam. lees snel voorts en solliciteer!

Wat je gaat doen

Als onderzoeker bij de ggd in randstad ben jij aansprakelijk voor het verwijderen van coronatesten en het opschrijven van de bemonstering. Natuurlijk gebeurt dit gedurende zeer beschermende omstandigheden en volgens een strikte werkinstructie. De cliënten komen met de auto naar een testlocatie en werd vanuit de auto bemonsterd. Je neemt een keel en neuskweek af en zorgt dat deze op de juiste manier verdisconteren en getest kan werd.

Wie je bent

Wanneer je als vorser aan de slag wilt bij de ggd in randstad is het fundamenteel dat je :
• een afgeronde hbo educatie hebt.
• óf een mbo educatie met medische toneel hebt.
• tenminste drie dagen per week vacant bent, ook in het weekeinde en de avonduren.

Wat je krijgt

Als reseacher bij de ggd in rotterdam kun je rekenen op :
• een traktement tussen € 15 en € 18 bruto per uur, uiteraard onzelfstandig van jouw cognitie en ervaring.
• 8, 33 % vakantietoeslag.
• reiskostenvergoeding.
• de kans om bij te dragen aan het aanvechten van het coronavirus in nederland.
• een persoonlijk ontwikkelplan exclusief bijpassende trainingen.

Werken bij de ggd in randstad

Je werk bevindt zich in rotterdam. Vermits het reizen met het openbaar transport nog steeds wordt afgeraden is het wel handig als je op loop- of fietsafstand van de testlocatie woont. Op dit tijdstip geworden er vijf verscheidene locaties in de stad opgezet ( o. A. Topsportcentrum rotterdam, ommoord, rotterdam noord ). , waardoor er te rotterdam steevast wel één bij jou in de buurt moet zijn. Mocht je het zelf geen vraagstuk opsporen, dan kun je wel met het openbaar transport en geworden je reiskosten vergoed.

De werkdagen en werktijd zijn in bespreking, maar je wordt minimaal drie dagen per week ingeroosterd. Ook is het vitaal dat je ook in de weekenden en avonduren kunt werken. We tegemoetzien dat de roeping in ieder geval tot en met september gaat duren, maar de kans dat het verlengd gaat word tot maand is ook present.

Uiteraard staat deze vacature open voor allen die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/solliciteer.html

{ Comments are closed }

PHP Webdeveloper

Vacature PHP Webdeveloper

Een unieke kans op de it tak ‘klikotronics ‘ van een bedrijf met een rijke historie.

Voor onze afnemer kliko menigte zijn we op zoek naar een full stack php developer ( met een beetje of heel veel ervaring ).
In deze functie ben je in een klein team gehouden voor de it webapplicaties.
Je bent zowel bezig met architectuur, redesign, opbouw en uitbouwen van nieuwe functionaliteiten als onderhoud etc. De mogelijkheden zijn oneindig.
En je krijgt alle mogelijkheid voor inherent inbreng je komt te werken in een innovatieve, uitdagende omtrek met een familiaire en prettige werksfeer.
Je legt verantwoording af aan het opperhoofd programmatuur development. Kortom, ben jij de programmatuur ontwikkelaar die graag programmatuur ontwikkelt en beheert alsof het je inherent âkindjesâ zijn? je takenpakket als php webdeveloper bestaat onder andere uit het volgende : het ontwerpen en programmeren van nieuwe functionaliteiten en apps ; het uittesten van de ontwikkelde programmatuur ; bemerken en oplossen van problemen/storingen in de web-omgevingen ; toezicht van de web-omgeving/functionaliteiten ; proactief voorgaan van verbeteringen omtrent kwaliteitsborging van de web-omgeving ( en ) ; technieken : php, html, css, javascript, sql, c, asp. Net, c #

Functie-eisen :

Voor deze functie van full stack php developer vragen wij het volgende :
afgeronde conditionering op mbo of hbo niveau in de route van it ;
je hebt een paar jaar programmeer ervaring. Of niet, maar bent gebruikelijk superslim ; kennis van php, mysql en html/css/javascript ;
het is een pre als je kennis hebt van andere programmeertalen ;
controle van zowel de nederlandse als engelse taal ( in woord en geschrift ) ;
je bent leergierig, communicatief vaardig en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken ;
je bent stressbestendig en in staat om prioriteiten te stellen.
Trefwoorden : webdeveloper, webontwikkelaar, php developer, webdevelopment, php, mysql,

https://www.vindazo.nl/keywords/php-developer.html

{ Comments are closed }

Intensief weggebruik en autoschade

Cenc-computers

In ons drukbevolkte land lopen de wegen vol. Op werkdagen haasten honderdduizenden forensen zich elke ochtend en elke avond door de spits waardoor ons fijnmazig mobiliteitsnetwerk tweemaal per dag dichtslibt. Maar niet alleen gedurende de spits, ook buiten de spitstijden wordt het netwerk van straten, autowegen en snelwegen intensief benut. Met zoveel auto’s die aan het verkeer deelnemen op zo een klein oppervlak, is het risico op verkeersongelukken groot. Of het nu gaat om auto’s die als verloren moeten worden beschouwd na een kop-staartbotsing op de snelweg of om lichte blikschade op de parkeerplaats bij de plaatselijke supermarkt, verzekeraars hebben er hun handen vol aan, zoals blijkt uit de hoeveelheid vacatures in de verzekeringen op internet.

Menselijke falen als oorzaak van autoschade

De meeste autoschades worden veroorzaakt door menselijk falen. Menselijke beperkingen in de vorm van inschattingsfouten zijn de meest voorkomende oorzaak van auto-ongelukken. Denk daarbij aan te hard rijden, geen voorrang verlenen of een andere auto gewoonweg over het hoofd zien. Zou het niet mooi zijn om de menselijke factor als oorzaak voor verkeersongevallen buiten werking te stellen? Zelfrijdende auto’s maken tenslotte geen menselijke inschattingsfouten. Helaas, blijkt uit diverse onderzoeken dat zelfrijdende auto’s nog altijd geen foutloos alternatief voor menselijke bestuurders zijn. Voor menselijke bestuurders eenvoudige taken als het invoegen op een snelweg of het naar links afslaan op een kruising blijken voor zelfrijdende auto’s complexe acties waarbij het nog veel te vaak misgaat. En als het misgaat, wie is er dan verantwoordelijk?

Tweezijdig snijdend zwaard

In het huidige verkeer is de verantwoordelijke partij bij een ongeval vaak eenvoudig aan te wijzen. Het is namelijk in 90% van de gevallen de bestuurder die de fout in gaat. Maar hoe gaat het bij zelfrijdende auto’s? Moeten autoverzekeraars de schade die ontstaat door softwarefouten van zelfrijdende auto’s gaan vergoeden? Dat zal een flinke stijging van de autoverzekeringspremies tot gevolg hebben. Er gaan dan ook stemmen op om de autofabrikant verantwoordelijk te houden. Dat is enerzijds een goede motivatie voor autofabrikanten om de zelfrijdende auto verder te perfectioneren, terwijl anderzijds wordt voorkomen dat verzekeraars grote sommen geld aan slachtoffers moeten overmaken bij ongelukken die zijn veroorzaakt door buggy software. Dankzij zo een tweezijdig snijdend zwaard kan de premie van de autoverzekering binnen de perken blijven, terwijl software van zelfrijdende auto’s wordt doorontwikkeld.

{ Comments are closed }