Browsing: Auto’s en Motoren

Vervoer mensen in een rolstoel op een aangename manier

Cenc-computers

Als je mensen met een rolstoel moet of wil vervoeren, doe je dit het liefst op een zo aangename manier voor alle passagiers, inclusief de rolstoelgebruiker. Daarom vind je bij Freedom auto aanpassingen de meest ideale rolstoelbussen. Deze rolstoelbussen worden speciaal aangepast om rolstoelen en hun inzittenden op een prettige manier te vervoeren. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan gebruiksgemak en comfort, maar absoluut ook aan veiligheid en duurzaamheid. Zo wordt de rolstoelbus zodanig aangepast dat de inzittende van de rolstoel goed naar buiten kan kijken vanuit het voertuig en wordt hierbij voldaan aan alle relevante Europese veiligheidsnormen.

 

De bodemverlaging en goed uitzicht

Door een bodemverlaging in het midden van het voertuig wordt het voor de inzittende van de rolstoel mogelijk om op dezelfde hoogte naar buiten te kijken als de rest van de passagiers. Deze bodemverlaging is van stevig roestvrijstaal en kan bekleed worden met tapijt of antislipmateriaal. Door te kiezen voor tapijt, wordt geluid van buiten beter geweerd. Er wordt ook gezorgd voor een stevig en veilig rolstoelbeveiligingssysteem in de rolstoelbussen.

 

Nieuw, tweedehands of lease

Je kunt kiezen om een nieuwe bus aan te schaffen en deze om te laten bouwen tot rolstoelbus, maar je kunt ook een occasion rolstoelbus kopen. Dit kan flink wat geld schelen. Als je maar tijdelijk een rolstoelbus nodig hebt of je hebt het geld niet om er eentje direct aan te schaffen, kun je ook kiezen om een rolstoelbus te leasen.

 

 

Gratis proefrit en advies

Je kunt een proefrit maken en advies inwinnen over welke rolstoelbus voor jouw situatie het meest ideaal is. De adviseurs komen bij jou thuis voorrijden met de rolstoelbus die je wil uitproberen en leggen alle mogelijkheden en opties aan je voor en leggen uit hoe de rolstoelbus en de aanpassingen precies werken. Hier hoef je zelfs niet voor te betalen. Dus kijk op de website en maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/

{ Comments are closed }

Volg een snelle scooter theorie cursus bij Gelijk Geslaagd

Op zoek naar een snelle cursus voor scooter theorie? Dan kan je bij ons terecht, Gelijk Geslaagd. Wij hebben onder andere de cursus scooter theorie Rotterdam, scooter theorie Rijswijk en scooter theorie Leiden.

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je van ons alle theorie die je voor je examen moet weten. De eerste cursusdag is op zondag. Deze dag krijg je tussen 12.00 uur en 18.00 uur les en leggen we je alles uit over de verkeersregels en verkeersborden en geven we je verkeersinzicht. Hiervoor nemen we ruim de tijd, zodat je de theorie in een rustig tempo kunt aanleren. Snap je alles en zit de theorie al lekker in je hoofd? Dan kan je starten met het maken van opdrachten en het beantwoorden van vragen. De opdrachten en vragen die je van ons krijgt zijn hetzelfde als de vragen op het examen van het CBR. Hierdoor is je voorbereiding super goed. Ook de manier waarop de vragen op het examen worden gesteld is hierdoor niet meer nieuw voor je.

De volgende dag, op maandag, zullen we tussen 07.00 uur en 09.00 uur de lesstof van de dag daarvoor herhalen. Deze ochtend wordt vooral de lastige lesstof herhaald. We hebben ook nog handige trucjes voor je om de moeilijke theorie nog beter te kunnen onthouden. Na het herhalen van de lesstof ben je super goed voorbereid voor je examen. En alles zit weer lekker vers in je hoofd.

Dus het is tijd voor je examen! Met elkaar gaan we richting het CBR. Bij het CBR laat je je ID zien, daarna krijg je een examenplek toegewezen. De tijd die je krijgt om je examen te maken is 30 minuten. Even knallen tijdens je examen zodat je daarna kan juichen omdat je geslaagd bent. Je krijgt de uitslag van het examen namelijk meteen.  

Theoriecursussen voor scooter, auto en motor

Bij Gelijk Geslaagd kan je naast de scooter theoriecursus ook nog terecht voor andere cursussen. Wij hebben namelijk ook een theorie cursus auto en een theorie cursus motor.

Dus of je nu het theorie examen wilt halen voor de scooter, auto of motor, wij helpen je en zorgen ervoor dat je makkelijk in no time zal slagen voor het theorie examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

{ Comments are closed }

Auto slim of niet?

Auto huren of toch kopen?

De maandelijkse kosten zijn vaak lager dan bij een traditionele autolening.U bent (meestal) niet verantwoordelijk voor reparaties die nodig zijn aan uw auto voor de duur van de lease of verhuur.

Een nieuwe modelauto huren of leasen is goedkoper dan een auto kopen. U hoeft de auto niet te verkopen als u wilt upgraden. Nadelen van een lange termijn verhuur Er zijn maandelijkse of jaarlijkse kilometerlimieten voor huur- en leaseauto’s. Het is moeilijk om vroegtijdig uit een leasecontract te komen. Vergoedingen en boetes komen vaak voor bij leaseauto’s als u niet voor onderhoud zorgt, een te late betaling doet, uw kilometerlimiet overschrijdt, enz. 

Lange termijn huren of toch kopen

Als u op zoek bent naar autoverhuur op lange termijn of een auto leaset, zijn er enkele dingen die u moet overwegen voordat u deze optie kiest in plaats van een auto te kopen. Veel mensen kiezen ervoor om een ​​auto op lange termijn te leasen of te huren omdat ze een nieuwe auto kunnen besturen die ze normaal gesproken niet kunnen betalen. Sixt autoverhuur heeft geweldige langetermijn aanbiedingen voor autoverhuur.  Nederland huren  In Nederland en andere landen over de hele wereld is het hebben van een auto een noodzaak. Maar het kost ook geld, en het kan moeilijk zijn om te beslissen of het de moeite waard is om een ​​auto te kopen in plaats van een lange termijn huur- of leaseauto. Hier zijn enkele dingen om over na te denken voordat u besluit een auto te kopen. En als u uw auto veel gebruikt, lange afstanden aflegt en de vrijheid wilt hebben om uw voertuig te kunnen verkopen, is het kopen van een auto wellicht de betere optie.  Maar wil je een auto huren in venray ? U heeft niet de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van de auto aan het einde van uw lease- of huurcontract, zoals u doet wanneer u de auto bezit.

 

 

 

 

 

https://autoverhuurdemulder.nl/

{ Comments are closed }

Het inbouwen van een ritregistratiesysteem

Een ritregistratiesysteem houdt alle kilometers en ritten bij die u rijdt en noteert start- en stopadressen. De rittenregistratie die hieruit komt kunt u gebruiken voor het aanleveren van de rittenregistratie voor de Belastingdienst. Bij het installeren van het ritregistratiesysteem is het een aandachtspunt om te weten hoe het systeem geïnstalleerd wordt: via de uitleesstekker of rechtstreeks op het contact.

 

Uitleesstekker

Een ritregistratiesysteem dat op de uitleesstekker (OBDII) van het voertuig wordt aangesloten meet de registratie via bewegingsdetectie. Het systeem registreert een ‘start’ zodra u gaat rijden en meet een ‘stop’ wanneer u een bepaalde periode stilstaat. Let er op dat wanneer een auto bij de garage is geweest, de uitleesstekker vaak is gebruikt voor het uitlezen van de auto. Belangrijk is om te controleren of het systeem weer wordt aangesloten nadat de auto bij de garage is geweest.

Contact

Indien het ritregistratiesysteem op het contact wordt geïnstalleerd, meet het systeem de contact aan en uit signalen van de auto en verwerkt dit in de rittenregistratie. Het systeem weet ook wanneer het voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat, bijvoorbeeld bij diefstal. Hier ontvangt u direct een melding van.

 

Installatie

Een ritregistratiesysteem kunt u zelf inbouwen of laten inbouwen. Vrijwel iedere garage kan de installatie verrichten. Heeft u een ritregistratiesysteem met een Keurmerk Ritregistratiesystemen? Dan is het noodzakelijk dat de installatie verricht wordt door het merk zelf of door een gecertificeerde garage. Als u een systeem heeft zonder Keurmerk, is het ook mogelijk om de installatie zelf te verrichten. Vaak is dit een installatie die niet veel moeite kost. Indien u het ritregistratiesysteem op de uitleesstekker aansluit, is dit een kwestie van plug & play. Monteert u het systeem rechtstreeks op de plus, min en op het contact van de auto, neemt dit iets meer tijd in beslag.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

{ Comments are closed }

Waarom een GPS Tracker?

Een GPS tracker beschikt over meerdere functionaliteiten en kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. In dit artikel beschrijven we de verschillen in GPS trackers en waarom je voor een GPS tracker moet kiezen.

 

Wat is een GPS Tracker?

Een GPS tracker is een track en trace systeem waarmee u Europees of wereldwijd objecten kunt traceren. Denk bijvoorbeeld aan auto’s, motoren, boten, containers, materieel, machines, trailers of andere (bedrijfs)objecten. De GPS tracker meet een locatie met GPS (via satellieten) en stuurt de locatie door via GPRS, zodat u de locatie altijd kunt zien via een smartphone app of computer.

 

Voordelen van een GPS Tracker

Uiteraard geeft een GPS tracker locaties door van het object waarin de tracker is gemonteerd. Maar daarnaast heeft een GPS tracker tal van andere functionaliteiten.

  • Bekijk de geschiedenis van de GPS tracker, zodat u de exact gereden route kunt zien.
  • Ontvang diefstalmeldingen op het moment dat het object wordt gestolen.
  • Ontvang sabotagemeldingen wanneer de stroomtoevoer wordt losgekoppeld.
  • Ontvang meldingen wanneer het object buiten de ingestelde veiligheidszone komt.
  • Een GPS tracker kan ook gebruikt worden voor kilometer- uren- en rittenregistratie.

 

Verschil in GPS Trackers

Er wordt onderscheid gemaakt in een track en trace systeem met voedingsspanning en een track en trace systeem zonder voedingsspanning.

 

GPS tracker met voedingsspanning

De TrackJack OTM 3 is de geschikte GPS tracker voor het traceren van (bedrijfs)objecten met voedingsspanning, zoals auto’s, bussen en aangedreven materieel. Het track en trace systeem stuurt afhankelijk van uw wensen 2 tot meerdere keren per dag een locatie door. Tevens ontvangt u meldingen van sabotage en diefstal.

 

GPS tracker zonder voedingsspanning

De TrackJack Endurance is de geschikte GPS tracker voor het traceren van containers, materieel, aanhangers en (bedrijfs)objecten zonder accu of voedingsspanning. Deze GPS tracker heeft een interne batterij die tot 5 jaar mee gaat zonder op te laden.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/

{ Comments are closed }

Volg je motor theoriecursus bij Gelijk Geslaagd en slaag binnen 1 dag

Een goede theoriecursus motor kan je volgen bij Gelijk Geslaagd. De motor theoriecursus die we aanbieden bij Gelijk Geslaagd is een lekker snelle cursus. Hij duurt namelijk maar 1 dag! De cursusdag bestaat uit het leren van de theorie en het CBR examen maken. Iedereen vanaf 17 jaar kan onze cursus volgen. Voordat je je motor rijbewijs kan halen ben je verplicht om eerst je theorie examen te halen. Met behulp van onze cursus gaat dit zeker lukken. Want zoals onze naam al zegt, bijna iedereen is binnen deze dag gelijk geslaagd!

Hoe verloopt de dagcursus motortheorie?

We beginnen ’s ochtends vroeg met de cursus. Het is wel zo leuk om je medecursisten een beetje te leren kennen dus we beginnen met een kort kennismakingsrondje. Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Met een lekker kopje koffie of thee gaan we de theorie leren. Hierbij werken we met echte vragen van eerdere examens van het CBR. Zo kun je oefenen met de vraagstelling en weet je straks precies wat voor vragen je kunt verwachten bij je echte examen.

Uiteraard nemen we extra de tijd voor de echte instinkers, zodat je hier op je examen niet intrapt. Om er voor te zorgen dat je antwoorden niet zult vergeten leren we je slimme ezelsbruggetjes en geven we je handige tips en trucs. Als de theorie goed in je hoofd zit is het tijd om te lunchen. Hier hoef je zelf niks voor mee te nemen, de lunch wordt door ons geregeld! Na deze pauze is er tijd voor het herhalen van de lastige vragen. Daarna is het tijd om naar het CBR te gaan, hier gaan we gezamenlijk heen. Je meld je aan bij het CBR en krijgt je door ons gereserveerde plek aangewezen. Door onze cursus maak je met veel vertrouwen en kennis je examen. Je krijgt direct na je examen van het CBR te horen of je geslaagd bent.  

Inschrijven voor de motortheorie cursus

Wil jij je inschrijven voor de cursus motortheorie? Op onze website staan de beschikbare data en plaatsen waar de cursus gegeven wordt. Schrijf je in en wij regelen de rest voor je. En natuurlijk zorgen we ervoor dat jij binnen 1 dag geslaagd bent!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

{ Comments are closed }

De Hyundai i20 occasion is doorgaans nog erg betrouwbaar

Cenc-computers

De Hyundai i20 was de opvolger van de Hyundai Getz en vanaf de lancering scoorde de auto uit Zuid Korea uitstekend. Hyundai is toch al in opmars, en is ondertussen een van de grootste autoproducenten ter wereld. Als je een Hyundai i20 occasion gaat kopen, koop je in negen van de tien gevallen een betrouwbare gebruikte auto.

Zeer gewild

De Hyundai i20 occasion is gewild, zeker vanwege de ruimte die de auto biedt en de zeer complete uitrusting en de talloze extra’s die het biedt. De Hyundai i20 occasion is er met een benzine- en een dieselmotor en in beide gevallen kan de auto aantrekkelijke verbruikscijfers overleggen. Zeker op de occasionmarkt scoort de Hyundai i20 goed. In de praktijk moet de auto de concurrentie aangaan met onder meer de Opel Corsa, Toyota Yaris en de Kia Rio. Ligt de nieuwprijs van de i20 vaak al lager, dit geldt ook voor de tweedehandse i20, terwijl het minstens dezelfde rijkwaliteiten kan bieden en zelfs meer ruimte te bieden heeft. De gebruikte Hyundai i20 vind je op de verschillende autosites met occasions in verschillende uitvoeringen.

Pechhulp on demand

Hoewel je niet snel met pech te maken krijgt in je Hyundai i20, kun je uiteraard een keer pech hebben en dan sta je zomaar met pech langs de kant van de weg. Door voor pechhulp on demand te kiezen, ben je goedkoper uit dan wanneer je voor pechhulp waarbij een abonnement verplicht is kiest. Pechhulp on demand van Centraal Beheer vraagt niet om een abonnement. Je belt en mailt waar je staat. Vervolgens is er in negen van de tien keer binnen een half uur een monteur bij je, iets dat je live kunt volgen overigens, als je de speciale app downloadt. Je betaalt dus gewoon voor de hulp die noodzakelijk is, en dat is vaak goedkoper dan wanneer je elke maand abonnementskosten moet voldoen.

{ Comments are closed }

De juiste hondenrek vinden voor uw auto

Cenc-computers

Om het nog erger te maken, zal uw verzekeraar waarschijnlijk een uitkering weigeren in geval van een ongeval, waardoor u een aanzienlijke schadevergoedingsrekening overhoudt.

“Maar chauffeurs moeten hun honden goed onder controle houden, of ze kunnen boetes tot 5.000 pond krijgen.

“Rijden met een huisdier kan uw autoverzekering ook ongeldig maken, wat betekent dat u persoonlijk de reparatiekosten moet betalen in het geval van een schadegeval.

Wist u dat u de wet in het Verenigd Koninkrijk zou kunnen overtreden als uw hond niet “voldoende beperkt” is wanneer hij met de auto reist?
Of het nu gaat om een bezoek aan de dierenarts of een bezoek aan het strand, de meeste eigenaren nemen hun hond op een bepaald moment mee in de auto. Het is echter bijna vanzelfsprekend dat auto’s gevaarlijk kunnen zijn voor honden als er geen zorg en gezond verstand wordt toegepast.

Vergeet ook niet dat de Highway Code stelt dat automobilisten ervoor moeten zorgen dat honden “op de juiste manier worden ingehouden” tijdens het reizen in de auto.

Hier zijn enkele do’s en don’ts voor het rijden met uw hond, of hij nu op de voorstoel of in de kofferbak zit.

Houd uw hond in bedwang
Gebruik een goede kwaliteit harnas, of een krat of bewaker, om uw hond veilig te houden. Er zijn er veel op de markt, dus doe eerst uw onderzoek of vraag advies aan uw dierenarts.

Draag altijd water
Auto’s kunnen zelfs warm worden als ze in beweging zijn en honden kunnen tijdens lange reizen uitdrogen. U kunt waterbakjes kopen om er zeker van te zijn dat u altijd een drankje bij de hand hebt.

Maak regelmatig stops tijdens lange ritten
Als u van plan bent om voor een lange tijd in de auto te zitten, zorg er dan voor dat u uw reis zo plant dat u voldoende stops kunt maken. Uw hond zal het waarderen dat hij zijn benen kan strekken, kan genieten van een drankje en wat frisse lucht en naar het toilet kan gaan.

Raamschermen gebruiken
Hoewel deze zijn ontworpen voor baby’s en jonge kinderen, kan uw hond er ook baat bij hebben als ze helpen om auto’s koel te houden en direct zonlicht tegen te houden.

Probeer uw hond te helpen ontspannen
Er is niets erger dan reizen met een angstige poep. Doe alles wat nodig is om ervoor te zorgen dat uw hond gelukkig, tevreden en comfortabel in uw auto zit. Dit kan net zo eenvoudig zijn als het geven van hun favoriete speelgoed.

Rijd naar leuke plaatsen
Als uw hond alleen maar in de auto naar de dierenarts gaat om de dierenarts te bezoeken, kan hij het in verband brengen met verdriet in plaats van vermaak. Zorg ervoor dat u ook naar plaatsen reist die hij graag bezoekt.

Houd rekening met bewegingsziekte
De meeste honden zullen deze aandoening ontgroeien, maar als u zich zorgen maakt over deze aandoening, ga dan naar uw dierenarts, omdat zij misschien kunnen voorschrijven. Het is ook de moeite waard om rekening te houden met het feit dat honden minder last hebben als ze naar voren kijken tijdens het rijden.

Laat uw hond uit het raam hangen
Hoewel dit er schattig uitziet, is het zeer gevaarlijk. Onze dierenartsen zijn er getuige van geweest dat honden vreselijke verwondingen opliepen na het raken van een voorbijrijdende auto terwijl ze uit een auto hingen.

Vergeet de airbags uit te schakelen
Als uw hond in een gordel op de voorstoel is bevestigd, moet u de stoel zo ver mogelijk naar achteren verplaatsen en de airbag aan de passagierszijde uitschakelen, omdat deze bij een ongeval meer kwaad dan goed kan doen.

Ramen volledig openen
Het is noodzakelijk om uw hond koel te houden op autoritten, en dit kan worden bereikt door de ramen een beetje te openen om een koele bries te laten circuleren. Maar open ze nooit helemaal, want uw hond kan proberen om eruit te springen.

Neem uw hond overal mee naartoe zonder een ID-tag of microchip.
Volgens de wet moeten honden die naar buiten gaan tegen de tijd dat ze acht weken oud zijn een microchip laten implanteren en een halsband dragen met de naam en het adres van hun eigenaar.

Voer uw hond vlak voor uw reis
Dit kan de buik van uw hond van streek maken en bewegingsziekte veroorzaken, wat het laatste is wat u op een lange reis wilt.

Laat uw hond met rust in een auto
Dit is vooral gevaarlijk op warme dagen. Honden kunnen binnen enkele minuten oververhit raken en een hitteberoerte is een veelvoorkomende oorzaak van de opname in de dierenklinieken en ziekenhuizen van dierenarts Now in de zomer.

Vergeet een voedselvoorraad mee te nemen
Het is de moeite waard om wat van het gebruikelijke voer van uw hond mee te nemen op een lange autorit, voor het geval u defect raakt of vast komt te zitten in druk verkeer.

Dierenartsen zijn nu de belangrijkste Britse hulpdienst voor huisdieren met 57 klinieken en 3 ziekenhuizen in het hele land, en werken samen met meer dan 1.000 lokale dierenartspraktijken om mensen en huisdieren de zorg en ondersteuning te bieden die ze verdienen wanneer ze die het meest nodig hebben.

Ik heb een hond. Toen we het hadden over het krijgen van een hond, beloofde ik mijn man – een man die slechts met tegenzin mijn aspiratie als eigenaar van een hond accepteerde – dat we een middelgroot, laag verharend ras zouden krijgen, dat geschikt is voor onze jonge dochter en bleke tapijten.

Wat we eigenlijk deden was Ziggy, een giraffe-legged “Labradoodle” van 20 kg, die het hele jaar door grote wolken van bont afwerpt, thuisbrengen. Ze is misschien geen Labradoodle – de vorige eigenaar zweert dat ze dat is, maar we weten het niet zeker.

Ziggy hond in de auto Vicky Parrott
Ziggy de zogenaamde Labradoodle is een vaste haarverwijderaar.
Hoe dan ook, we zijn dol op haar in al haar overmatige, gebaarde glorie, en we hebben het geluk gehad dat ze goed in de auto reist, of ze nu in de kofferbak met haar bed zit, of op de achterbank is ingespannen.

Er zijn natuurlijk dingen te doen om uw hond veiliger en comfortabeler te maken, dus hier zijn de gouden regels. En als u uw mening wilt geven over

https://www.carparts-expert.com/nl/bagage-transport/hondenrekken-scheidingsrekken.html

{ Comments are closed }

Je auto verzekeren bij een winkelketen?

Cenc-computers

Meer dan een winkelketen

Binnenkort in het bezit van een nieuwe wagen? Dan ben je naar alle waarschijnlijkheid op zoek naar een verzekering die je mogelijke toekomstige schade zo goed mogelijk dekt. Wanneer je het internet even afschuimt, valt je oog plots op de Hema autoverzekering. Alhoewel Hema vooral bekent staat om zijn vele winkels, biedt het bedrijf ook tal van verzekeringen aan. Volgens Hema zelf is hun autoverzekering vooral eenvoudig en helder. Maar hoe betrouwbaar is het om je auto te verzekeren bij een winkelketen? We namen de Hema autoverzekering alvast even onder de loep.

 

Soorten verzekeringen

Net zoals  bij traditionele verzekeringsmaatschappijen kun je bij Hema terecht voor de meest gekende opties.  Wil je een basisverzekering die alleen de wettelijke aansprakelijkheid dekt of toch liever een All Risk verzekering? De verschillende pakketten worden stuk voor stuk aangeboden. Naast de basis  verzekering auto ,vind je ook enkele aanvullende verzekeringen terug zoals no-claimbescherming en pechverhelping.

 

De voordelen van een digitaal tijdperk

Als klant beheer je de volledige autoverzekering van Hema zelf online. Door op deze manier te werk te gaan houden ze de kosten voor de consument bewust laag. Je berekent je premie online, kiest een geschikte formule en voert daarna alle gewenste aanpassingen uit in je online polismap. In een digitaal tijdperk als dat van vandaag haal je hier dus gemakkelijk je voordeel uit. Je dient je er dan wel bewust van te zijn dat contact met een medewerker alleen via deze weg kan gebeuren.

 

Betrouwbaar?

De verzekeringen van Hema vallen onder de Achmeagroep. Zij maken gebruik van de Hema autoverzekering als  handelsnaam. Goed om weten dat er dus wel degelijk specialisten werken achter de schermen. Naast de heldere informatie die je terug vindt, is het bovendien mogelijk je polis op ieder gewenst moment op te zeggen. We kunnen dus stellen dat de autoverzekering van Hema niet meer of minder betrouwbaar is dan die van andere maatschappijen. Of deze verzekering daarom voor jou de beste keuze is hangt uiteraard af van je persoonlijke wensen en achtergrond informatie. Wil je snel te weten komen of deze verzekering voor jou geschikt is? Een onafhankelijke vergelijkingswebsite als Autoverzekering.nl geeft je in enkele klikken een overzicht van jouw beste mogelijkheden. Het is dus zeker aan te raden even snel een online vergelijk te maken, zodat je eenvoudig en in een handomdraai de beste keuze kan maken.

http://autoverzekering.nl

{ Comments are closed }

Paruzzi is meer dan een online winkel

Cenc-computers

Paruzzi is voor de VW Classic bezitter een bekende naam. Hij bestelt Volkswagen classic parts, accessoires en merchandise. En hij klopt bij het Paruzzi-team aan voor technische informatie over zijn VW.

Ben jij eigenaar van een klassieke Volkswagen en heb je regelmatig contact met dit bedrijf in Yerseke? Hier een leuke tip: iedere vrijdag wordt een rondleiding gegeven door het magazijn, de verpakkingsafdeling en de winkel. Het hele proces van productie via bestelling en verzending tot levering wordt uitgebreid toegelicht. Er is plek voor 8 tot 50 personen en de tour duurt ongeveer 90 minuten. Als iedereen alles heeft kunnen zien en zijn / haar vragen zijn beantwoord, is het tijd voor een hapje en een drankje. De Paruzzi-rondleidingen zijn gratis. Ze worden georganiseerd om de waardering uit te spreken voor de vaste klanten.

Op www. paruzzi. com staat een overzicht met data waarop nog plek is. Als je op een bepaalde dag klikt, kun je je direct inschrijven.

Ruim assortiment

Via Paruzzi worden complete revisiemotoren, maar ook kleine onderdelen besteld. Koop jij ook regelmatig iets online, dan vind je het vast fijn als je een beetje bij kunt houden wat je aangeschaft hebt en hoeveel een en ander kostte. Om je hierin tegemoet te komen twee adviezen. Allereerst: maak een account aan bij Paruzzi . Als je vervolgens iedere keer dat je online bent ook daadwerkelijk inlogt, wordt er een bestelgeschiedenis voor je bijgehouden.

Voortaan bekijk je dan in één oogopslag wat je voor welke prijs hebt gekocht. Dit kan op maand- , kwartaal of jaarbasis. Dan de tweede aanrader. De complete prijslijst, dus van alles wat je bij Paruzzi kunt kopen, is als Excel bestand te downloaden. De prijzen staan inclusief BTW vermeld. Vanzelfsprekend is dit geen definitieve lijst. Een afzonderlijke prijs kan veranderen. Heb je nog tips om de website en webshop van Paruzzi te verbeteren? Zijn er dingen die je mist? Paruzzi is er benieuwd naar! Laat van je horen via 0113-503555 of sales @ paruzzi .com. Je kunt ook een berichtje achterlaten op Facebook of Instagram.

https://www.paruzzi.com/

{ Comments are closed }