Browsing: Auto’s en Motoren

Volkswagen | van dieselschandaal naar leider in duurzaamheid

Volkswagen kwam wereldwijd in opspraak nadat in 2015 in de Verenigde Staten werd ontdekt dat de dieselmotoren met behulp van software alleen aan de milieueisen voldoen als de wagen wordt getest. Dit heeft geleid tot een complete reveolutie binnen VW. De ambitie is nu om marktleider in duurzame elektrische auto’s te worden.

Dieselschandaal

Wat niemand voor mogelijk hield, werd in september 2015 bevestigd: het respectabele Volkswagen heeft gefraudeerd en zijn klanten belazerd. De Duitse autofabrikant sjoemelde met uitstootgegevens van miljoenen auto’s, waardoor deze dankzij illegale software veel schoner leken dan in het dagelijks gebruik op de weg.

De software van de motor kan herkennen dat er sprake is van een testsituatie en schakelt dan systemen in die de uitstoot zuiveren. Als de auto op de weg rijdt, schakelen deze systemen uit. Zo wordt bijvoorbeeld bespaard op de vloeistof Adblue, die stikstofoxiden afbreekt.

 

Elektrische Ambitie

 Volkswagen streeft er naar dat in 2030 70 procent van de modellen 100% elektrisch worden aangedreven. Het wil zichzelf profileren als fabrikant van ‘de beste elektrische auto’s’. 

Het komende decennium zet Volkswagen volop in op het uitbreiden van het elektrische aanbod. Er wordt € 60 miljard geïnvesteerd. Zo komt er ieder jaar minimaal één nieuw elektrisch model uit. Dit jaar komen de ID5 en ID6, in 2022 verschijnt de productieversie van de ID Buzz en weer een jaar later komt de productieversie van de ID Space Vizzion.

Bekende modellen met een brandstofmotor blijven gewoon leverbaar. Ze worden wel steeds meer uitgerust met een plug-in hybride aandrijving.

Volkswagen Modellen van nu

 

Volkswagens staan bekend om de  goede prijs/kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid, hoogwaardige afwerking en – bij meer recente modellen – hun complete standaarduitrusting. Oudere modellen waren standaard vaak kariger uitgerust.

 

De meeste Nederlandse Volkswagens rijden nu nog op benzine, maar elektrische-modellen zijn sterk in opkomst. Populaire modellen zijn de:

Polo

De Volkswagen Polo is één van de meest populaire auto’s in Nederland. De nieuwste Volkswagen Polo is rijk uitgerust. Het instapmodel beschikt al over een uitgebreid multimediasysteem en veiligheidssystemen als voetgangersherkenning, afstandswaarschuwings- en noodremsysteem.

Volkswagen Polo Private Lease is de manier om een nieuwe voordelig in een Volkswagen Polo te rijden.

ID3

De ID3 is de eerste auto uit de elektrische ID reeks van Volkswagen. De reeks waarmee Volkswagen elektrisch rijden voor het grote publiek mogelijk wil maken. De ID3 is een betaalbare en betrouwbare elektrische Volkswagen met een modern design.

Betaalbaar en zorgeloos elektrisch is mogelijk via Volkswagen ID3 Private Lease

UP

De Volkswagen Up is dé perfecte stadsauto door zijn kleine formaat. Tegelijkertijd is de Up! een model dat zich qua rijgedrag en veiligheidsvoorzieningen kan meten met modellen van een maatje groter. Hierdoor is de auto ook comfortabel voor lange afstanden.

Stadsauto’s zijn populair in het private lease aanbod. Volkswagen UP Private Lease doet het al jaren goed. 

https://leaseauto.nl/private-lease/volkswagen/

{ Comments are closed }

De roots van het bekende Opel

 

Opel heeft een roerige geschiedenis achter de rug. Wat begon met naaimachines groeide uit tot een succesvol automerk. Na een moeilijke periode bij GM is Opel weer helemaal op de weg terug.

Jarenlang marktleider in Nederland

Opel is een begrip in de autowereld. Jarenlang was Opel de absolute marktleider in Nederland. De tijd van de absolute nummer 1 posities is voorbij. Desondanks is Opel nog steeds een van de bestverkopende automerken in Nederland.

Opel werd in 1826 opgericht als naaimachine fabrikant. Hier kwamen in later stadium fietsen en motoren bij. Het duurt tot 1902 voordat Opel de eerste auto’s produceert.

 In 1929 werd Opel overgenomen door General Motors. Dit zorgde voor een sterke groei. In de jaren 70 en 80 was Opel uitgegroeid tot de absolute marktleider in veel landen. Vanaf de jaren 90 ging het wat minder goed.

Na 88 jaar in handen geweest te zijn geweest werd Opel in 2017 overgenomen door de PSA groep waar ook Peugeot en Citroën onder vallen. In 2021 volgt een fusie met Fiat-Chrysler. Het fusiebedrijf krijgt de nieuwe naam Stellantis. Het is nu het vierde autoconcern ter wereld na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Bekendste Opel modellen uit het verleden

Met name in de jaren 70, 80 en 90 heeft Opel een aantal toonaangevende modellen geïntroduceerd. De meeste oudere mensen kennen de Kadett, de Rekord, Commodore of Ascona nog wel. Ze zijn lange tijd geproduceerd. Zo werd de Kadett van 1962 tot en met 1993 geproduceerd. Ook sportieve modellen die wij kennen uit Maaskantje als de Manta en de GT waren iconische auto’s in hun tijd. En op sommige plaatsen nog steeds.

Opel Imago

Opel heeft het imago van een betrouwbare gezinsauto. Niet heel opvallend, wel heel functioneel. Het zijn vooral auto’s die gezinnen op op een comfortabele manier naar de gewenste plek van bestemming brengen. Ze bieden doorgaans voldoende ruimte voor passagiers en bagage. Het rijgedrag is over het algemeen prima en de bediening functioneel. Opel staat bij veel mensen bekend als grijze middenmoot. Hiermee doen ze zeker een aantal van de nieuwste modellen tekort.

Nieuwe Opel Modellen

De 3 nieuwste Opel-modellen zijn de Corsa, Mokka en Crossland. Via Opel Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Opel Corsa

Als sinds 1982 is de Opel Corsa een ideale pittige stadsauto. De nieuwe Corsa staat in het teken van innovatie en technologie. Hij is voorzien van technologische snufjes die alle ritten aangenamer, comfortabeler, duurzamer en veiliger maken. Zo is hij leverbaar met Active Lane Keep Assist, Cruise Control met snelheidsbegrenzer, verkeersbordherkenning en nog veel meer. Via Opel Corsa Private Lease is mogelijk om zowel de benzine als de elektrisch aangedreven Corsa te rijden voor een vast bedrag per maand.

Mokka

De nieuwe Mokka valt op door de dynamische looks die voortkomen uit de nieuwe designfilosofie van Opel. Onderdeel daarvan is bijvoorbeeld de Vizor, hét nieuwe design-kenmerk op de voorkant van de Mokka. Of de elegante sierlijst die in één vloeiende beweging van de motorkap langs de bovenkant van de zijramen naar de achterklep loopt. 

Het interieur is harmonieus, licht en ruim. Hij is uitgerust met geavanceerde technologie die elke rit comfortabeler en veiliger. Via Opel Mokka Private Lease is het mogelijk om voor een vast bedrag per maand zorgeloos in een nieuwe Mokka te rijden.  Je hebt dan geen onverwachte kosten en gedoe. Ook de Mokka is zowel met benzinemotor als elektromotor te leasen.

Crossland

In de woorden prachtig én praktisch is nieuwe Crossland samen te vatten. Ook de nieuwe Opel Crossland is ontworpen op basis van de nieuwe designfilosofie van Opel. Net als alle nieuwe modellen is de praktische Crossland SUV direct herkenbaar als Opel door het nieuwe familiegezicht ‘de Vizor’.  Het is mogelijk om de nieuwe Crossland voordelig te rijden via Opel Crossland Private Lease.

https://leaseauto.nl/private-lease/opel/

{ Comments are closed }

Professionele motorrijles in Eibergen!

Cenc-computers

Ben jij op zoek naar goede motorrijles in Eibergen of in de buurt van Eibergen? Dan ben je nu op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf biedt jou persoonlijke, goede motorrijles aan in Eibergen, waardoor jij binnen een mum van tijd zelfstandig op een motor kan gaan rijden. Deze motorrijles in Eibergen zorgt ervoor dat jij alle kennis in huis zal hebben over het rijden van een motor. Ben jij benieuwd naar dit bedrijf in Eibergen en wil jij graag beginnen met motorrijles? Neem dan snel contact op met dit bedrijf in Eibergen en begin ook snel aan jouw motorrijles!

Voordelen

Als jij graag aan motorrijles wilt beginnen in Eibergen, dan is dit bedrijf zeker weten een goede aanrader. Dit bedrijf Eibergen biedt jou persoonlijke motorrijles aan, voor een hele scherpe prijs. In Eibergen vinden ze het belangrijk dat jij je tijdens de motorrijles 100% op je gemak voelt. Daarom is dit bedrijf in Eibergen zich ook gaan concentreren op andere vlaktes die invloed kunnen hebben op de motorrijles. Als je bijvoorbeeld autistisch bent, of ADHD hebt of last hebt van faalangst, kan dit bedrijf in Eibergen jou goed begeleiden tijdens de motorrijles. Kies daarom nu zeker voor dit bedrijf in Eibergen!

De pakketten

Als jij ervoor kiest om aan motorrijles te beginnen bij dit bedrijf in Eibergen, zal je je zeker op je gemak voelen tijdens de motorrijles. De motorrijles van dit bedrijf in Eibergen zijn naast persoonlijk, ook nog aangeboden tegen een zeer scherpe prijs. Dit bedrijf in Eibergen heeft voor de beste ervaring tijdens jouw motorrijles, pakketten samengesteld zodat jij tegen een scherpe prijs met motorrijles kan gaan beginnen. Van een budget pakket tot een pakket met 44 lessen, dit bedrijf in Eibergen heeft ook voor jou de beste keuze. Neem daarom snel een proefles en begin met motorrijles in Eibergen!

 

{ Comments are closed }

Een motor, startmotor en motoronderdelen: Paruzzi heeft het op voorraad

Bij Paruzzi kun je onder nummer 01499 een startmotor Kever kopen die geschikt is voor de Kever 8.1966 en later met handgeschakelde versnellingsbak. Overigens is dit model ook bruikbaar voor:

-Karmann Ghia 8.1966 en later met handgeschakelde versnellingsbak; -Bus 8.1966 t/m 7.1976;

-Type 3 8.1966 en later met handgeschakelde versnellingsbak;

-Kübel.

We hebben het hier over een high-power starter die definitief een krachtige motor garandeert. Hij beschikt over een 1,4 Kilowatt motor en werkt op 12 Volt. Voorheen werden wikkelingen gebruikt, maar deze nieuwe uitgave heeft magneten. Het resultaat? Hij is een stuk lichter in gewicht (2 kilo minder!), heeft een langere levensduur en de kans op storingen is minimaal.

Op Paruzzi staat regelmatig een Kever motor te koop. Zo’n revisiemotor wordt door het Paruzzi-team zelf in elkaar gezet. Alle onderdelen worden schoongemaakt en gecheckt. Als je je oude motor inlevert, krijg je een aantrekkelijke korting op de Paruzzi-motor. De garantieperiode is 2 jaar. Getunede motoren met extra vermogen en meer cilinderinhoud zijn er ook, zowel in 1775 cc als 1641 cc. Heb je speciale wensen en wil je een motor op maat? Neem contact op met Paruzzi, dan wordt er een plan opgesteld. Zelf sleutelen aan je motor kan natuurlijk ook. Paruzzi heeft op haar site allerlei informatie staan voor doe-het-zelvers. Dit soort zaken wordt besproken:

-transmissie afstelgegevens;

-het aantrekmomentenschema;

-de juiste kracht waarmee je bouten en moeren aandraait.

We sluiten af met een paar tips om het shoppen en / of informatie zoeken op Paruzzi.com makkelijker én leuker te maken. Je kunt een persoonlijke inlog aanmaken. Je account is per direct actief. Binnen jouw gegevens wordt een bestelgeschiedenis aangemaakt. Dit blijkt in de praktijk heel handig te zijn. Het terugzoeken van bepaalde zaken en het plaatsen van een herhaalbestelling is ineens een stuk makkelijker. Om goed zicht te houden op je financiën – en met name het geld dat je uitgeeft op Paruzzi.com- raden we aan een actuele prijslijst te downloaden en de verzendtarieven te bekijken. Overigens is verzenden binnen Nederland en België vanaf €50,00 gratis.

https://www.paruzzi.com/nl

{ Comments are closed }

Een verhuisbedrijf regelen

Je gaat verhuizen naar een nieuw gekocht huis. Nu moet je alle spullen zien over te brengen naar het nieuwe huis. Dit is een fysieke klus en kan veel tijd gaan kosten in je eentje. Een handige optie is dan het inhuren van externe hulpkrachten, zoals een verhuisbedrijf. Het zal je wel wat gaan kosten, maar dan hoef je zelf ook niets te doen. De verhuizers doen al het werk voor je. Van het voorzichtig inpakken van kleine, kostbare spullen in verhuisdozen tot het sjouwen van zware spullen zoals banken en stoelen. Het verhuisbedrijf heeft meestal een grote bakwagen met laadklep waarin alle spullen meestal in een keer in passen. Zo niet, dan rijden ze nog een keer op en neer voor je.

Zelf een bestelbus huren

Als je een verhuisbedrijf te duur vindt en familie en vrienden je een hand willen helpen, dan kun je er altijd voor kiezen om een bestelbus te huren. Autoverhuur de Mulder heeft een goed aanbod van verschillende soorten bestelbussen om uit te kiezen. Je zult iets vaker op en neer moeten rijden met een busje, maar dan bespaar je wel op de loonkosten van verhuizers en het regelen van een verhuiswagen. Een bestelbus heeft namelijk genoeg ruimte om zelfs je grootste spullen in kwijt te kunnen. De laadruimte kan via de klapdeuren aan de achterkant open en via de schuifdeur aan de zijkant. Om in een bestelbus te mogen rijden hoef je alleen te beschikken over een normaal autorijbewijs, het B-rijbewijs. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met autoverhuur de Mulder.

https://autoverhuurdemulder.nl/

{ Comments are closed }

Het rijbewijs en een auto vergroten je mobiliteit

Het is in deze tijden van corona erg handig om rijbewijs te hebben. Doordat het OV minder rijdt kun je er veel langer over doen om je te verplaatsen. Het hebben van een rijbewijs en auto kan er dan dus verzorgen dat je hier geen last van hebt. Gewoon lekker laat opstaan en met de auto naar je werk, school of die belangrijke afspraak. De auto vergroot je mobiliteit namelijk enorm. Je bent niet afhankelijk van vaste instaptijden en vast in- en uitstap plekken. Dit zorgt er dus voor dat je veel vrijer bent in de dingen die je doet en kunt doen. Zo pak je ook makkelijk de auto om even naar de bioscoop te gaan. Daarnaast kun je de auto natuurlijk ook gebruiken om lekker naar Zuid-Frankrijk op vakantie te gaan.

Het rijbewijs halen

Het is hierbij dan natuurlijk wel handig als je een rijbewijs hebt. Dit haal je makkelijk bij rijschool Delft. Bij de rijschool Delft kun je dan rijlessen volgen die jou voorbereiden op het praktijkexamen. Voor dit praktijkexamen kunt doen zul je eerst het theorie-examen moeten halen. Wanneer je dit hebt gehaald dan kun je de gezondheidsverklaring aanvragen die aangeeft dat je niet wordt belemmerd door bepaalde aandoeningen in de rijvaardigheid. Als je dit hebt gedaan dan mag de tussentijdse toets gaan doen. Deze toets zorgt ervoor dat je al een keer wordt voorbereid op hoe het praktijkexamen eruit ziet. Daarnaast kun je tijdens de tussentijdse toets vrijstellingen behalen voor het praktijkexamen. Denk hierbij aan de speciale verrichtingen en de voertuigcontrole. Deze twee onderdelen hoef je dan niet meer te doen op het praktijkexamen. Dit is wel zo fijn want dit zorgt voor veel minder druk tijdens het praktijkexamen.

Vanaf wanneer kan ik dan echt rijden?

Als je dan het praktijkexamen hebt gehaald dan kun je het rijbewijs bij de gemeente gaan aanvragen. Dit rijbewijs kun je dan na een aantal werkdagen op het gemeentehuis ophalen en vanaf dat moment kun je dan ook je eerste kilometers gaan maken in de auto. Het is wel handig om dit eerst nog in de auto van pap om mam te doen. Zo kun je een beetje wennen aan de verschillende auto’s en kunnen pap en mam je nog wat tips geven.

https://drivercompany.nl/rijschool-delft/

{ Comments are closed }

Vervoer mensen in een rolstoel op een aangename manier

Cenc-computers

Als je mensen met een rolstoel moet of wil vervoeren, doe je dit het liefst op een zo aangename manier voor alle passagiers, inclusief de rolstoelgebruiker. Daarom vind je bij Freedom auto aanpassingen de meest ideale rolstoelbussen. Deze rolstoelbussen worden speciaal aangepast om rolstoelen en hun inzittenden op een prettige manier te vervoeren. Hierbij wordt niet alleen gedacht aan gebruiksgemak en comfort, maar absoluut ook aan veiligheid en duurzaamheid. Zo wordt de rolstoelbus zodanig aangepast dat de inzittende van de rolstoel goed naar buiten kan kijken vanuit het voertuig en wordt hierbij voldaan aan alle relevante Europese veiligheidsnormen.

 

De bodemverlaging en goed uitzicht

Door een bodemverlaging in het midden van het voertuig wordt het voor de inzittende van de rolstoel mogelijk om op dezelfde hoogte naar buiten te kijken als de rest van de passagiers. Deze bodemverlaging is van stevig roestvrijstaal en kan bekleed worden met tapijt of antislipmateriaal. Door te kiezen voor tapijt, wordt geluid van buiten beter geweerd. Er wordt ook gezorgd voor een stevig en veilig rolstoelbeveiligingssysteem in de rolstoelbussen.

 

Nieuw, tweedehands of lease

Je kunt kiezen om een nieuwe bus aan te schaffen en deze om te laten bouwen tot rolstoelbus, maar je kunt ook een occasion rolstoelbus kopen. Dit kan flink wat geld schelen. Als je maar tijdelijk een rolstoelbus nodig hebt of je hebt het geld niet om er eentje direct aan te schaffen, kun je ook kiezen om een rolstoelbus te leasen.

 

 

Gratis proefrit en advies

Je kunt een proefrit maken en advies inwinnen over welke rolstoelbus voor jouw situatie het meest ideaal is. De adviseurs komen bij jou thuis voorrijden met de rolstoelbus die je wil uitproberen en leggen alle mogelijkheden en opties aan je voor en leggen uit hoe de rolstoelbus en de aanpassingen precies werken. Hier hoef je zelfs niet voor te betalen. Dus kijk op de website en maak een afspraak voor meer informatie over de mogelijkheden.

https://www.freedomautoaanpassingen.nl/rolstoelbus/

{ Comments are closed }

Volg een snelle scooter theorie cursus bij Gelijk Geslaagd

Op zoek naar een snelle cursus voor scooter theorie? Dan kan je bij ons terecht, Gelijk Geslaagd. Wij hebben onder andere de cursus scooter theorie Rotterdam, scooter theorie Rijswijk en scooter theorie Leiden.

Tijdens deze tweedaagse cursus leer je van ons alle theorie die je voor je examen moet weten. De eerste cursusdag is op zondag. Deze dag krijg je tussen 12.00 uur en 18.00 uur les en leggen we je alles uit over de verkeersregels en verkeersborden en geven we je verkeersinzicht. Hiervoor nemen we ruim de tijd, zodat je de theorie in een rustig tempo kunt aanleren. Snap je alles en zit de theorie al lekker in je hoofd? Dan kan je starten met het maken van opdrachten en het beantwoorden van vragen. De opdrachten en vragen die je van ons krijgt zijn hetzelfde als de vragen op het examen van het CBR. Hierdoor is je voorbereiding super goed. Ook de manier waarop de vragen op het examen worden gesteld is hierdoor niet meer nieuw voor je.

De volgende dag, op maandag, zullen we tussen 07.00 uur en 09.00 uur de lesstof van de dag daarvoor herhalen. Deze ochtend wordt vooral de lastige lesstof herhaald. We hebben ook nog handige trucjes voor je om de moeilijke theorie nog beter te kunnen onthouden. Na het herhalen van de lesstof ben je super goed voorbereid voor je examen. En alles zit weer lekker vers in je hoofd.

Dus het is tijd voor je examen! Met elkaar gaan we richting het CBR. Bij het CBR laat je je ID zien, daarna krijg je een examenplek toegewezen. De tijd die je krijgt om je examen te maken is 30 minuten. Even knallen tijdens je examen zodat je daarna kan juichen omdat je geslaagd bent. Je krijgt de uitslag van het examen namelijk meteen.  

Theoriecursussen voor scooter, auto en motor

Bij Gelijk Geslaagd kan je naast de scooter theoriecursus ook nog terecht voor andere cursussen. Wij hebben namelijk ook een theorie cursus auto en een theorie cursus motor.

Dus of je nu het theorie examen wilt halen voor de scooter, auto of motor, wij helpen je en zorgen ervoor dat je makkelijk in no time zal slagen voor het theorie examen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

{ Comments are closed }

Auto slim of niet?

Auto huren of toch kopen?

De maandelijkse kosten zijn vaak lager dan bij een traditionele autolening.U bent (meestal) niet verantwoordelijk voor reparaties die nodig zijn aan uw auto voor de duur van de lease of verhuur.

Een nieuwe modelauto huren of leasen is goedkoper dan een auto kopen. U hoeft de auto niet te verkopen als u wilt upgraden. Nadelen van een lange termijn verhuur Er zijn maandelijkse of jaarlijkse kilometerlimieten voor huur- en leaseauto’s. Het is moeilijk om vroegtijdig uit een leasecontract te komen. Vergoedingen en boetes komen vaak voor bij leaseauto’s als u niet voor onderhoud zorgt, een te late betaling doet, uw kilometerlimiet overschrijdt, enz. 

Lange termijn huren of toch kopen

Als u op zoek bent naar autoverhuur op lange termijn of een auto leaset, zijn er enkele dingen die u moet overwegen voordat u deze optie kiest in plaats van een auto te kopen. Veel mensen kiezen ervoor om een ​​auto op lange termijn te leasen of te huren omdat ze een nieuwe auto kunnen besturen die ze normaal gesproken niet kunnen betalen. Sixt autoverhuur heeft geweldige langetermijn aanbiedingen voor autoverhuur.  Nederland huren  In Nederland en andere landen over de hele wereld is het hebben van een auto een noodzaak. Maar het kost ook geld, en het kan moeilijk zijn om te beslissen of het de moeite waard is om een ​​auto te kopen in plaats van een lange termijn huur- of leaseauto. Hier zijn enkele dingen om over na te denken voordat u besluit een auto te kopen. En als u uw auto veel gebruikt, lange afstanden aflegt en de vrijheid wilt hebben om uw voertuig te kunnen verkopen, is het kopen van een auto wellicht de betere optie.  Maar wil je een auto huren in venray ? U heeft niet de mogelijkheid om geld te verdienen met de verkoop van de auto aan het einde van uw lease- of huurcontract, zoals u doet wanneer u de auto bezit.

 

 

 

 

 

https://autoverhuurdemulder.nl/

{ Comments are closed }

Het inbouwen van een ritregistratiesysteem

Een ritregistratiesysteem houdt alle kilometers en ritten bij die u rijdt en noteert start- en stopadressen. De rittenregistratie die hieruit komt kunt u gebruiken voor het aanleveren van de rittenregistratie voor de Belastingdienst. Bij het installeren van het ritregistratiesysteem is het een aandachtspunt om te weten hoe het systeem geïnstalleerd wordt: via de uitleesstekker of rechtstreeks op het contact.

 

Uitleesstekker

Een ritregistratiesysteem dat op de uitleesstekker (OBDII) van het voertuig wordt aangesloten meet de registratie via bewegingsdetectie. Het systeem registreert een ‘start’ zodra u gaat rijden en meet een ‘stop’ wanneer u een bepaalde periode stilstaat. Let er op dat wanneer een auto bij de garage is geweest, de uitleesstekker vaak is gebruikt voor het uitlezen van de auto. Belangrijk is om te controleren of het systeem weer wordt aangesloten nadat de auto bij de garage is geweest.

Contact

Indien het ritregistratiesysteem op het contact wordt geïnstalleerd, meet het systeem de contact aan en uit signalen van de auto en verwerkt dit in de rittenregistratie. Het systeem weet ook wanneer het voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact aan staat, bijvoorbeeld bij diefstal. Hier ontvangt u direct een melding van.

 

Installatie

Een ritregistratiesysteem kunt u zelf inbouwen of laten inbouwen. Vrijwel iedere garage kan de installatie verrichten. Heeft u een ritregistratiesysteem met een Keurmerk Ritregistratiesystemen? Dan is het noodzakelijk dat de installatie verricht wordt door het merk zelf of door een gecertificeerde garage. Als u een systeem heeft zonder Keurmerk, is het ook mogelijk om de installatie zelf te verrichten. Vaak is dit een installatie die niet veel moeite kost. Indien u het ritregistratiesysteem op de uitleesstekker aansluit, is dit een kwestie van plug & play. Monteert u het systeem rechtstreeks op de plus, min en op het contact van de auto, neemt dit iets meer tijd in beslag.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

{ Comments are closed }