Browsing: Aanbiedingen

Geniet van de zomer met dit product!

Cenc-computers

Als het zonnetje schijnt is het heerlijk om buiten te zitten. Maar als het heel warm is dan kan de zon branden op je huid. De zon wordt veel te warm en binnen de kortste keren zit je weer binnen. Dit is natuurlijk niet prettig. Een schaduwdoek kan hier een perfecte oplossing voor zijn. Je kan het schaduwdoek eenvoudig ophangen op een plek naar keuze, op deze manier heb je altijd schaduw onder jouw lounge set! Wil je meer weten over een schaduwdoek? Lees deze blog dan verder! 

 

Doek Dichtheid

De glansfactor verwijst naar de hoeveelheid glans die de stof heeft, zoals kleine glans, middellange glans, grote glans en glanzend. Hoge dichtheidsdoek heeft de neiging om meer glans te hebben dan een lagere dichtheidsdoek heeft de neiging om er meer plastic te hebben. Hoge dichtheid zorgt ook voor meer windweerstand die echt in de hand kan komen rond bloembedden of andere planten die de neiging hebben veel wind te krijgen. De breedte wordt meestal gemeten in meters en de bredere de doek, hoe beter als bredere kleding meer te geven hebben.

 

Nesling schaduwdoek

Deze type schaduwdoeken zijn van zeer hoge kwaliteit. De doeken zijn vuil, vocht en schimmel werend. Een zonnescherm wordt altijd aangetast door weersinvloeden. Met een Coolfit schaduwdoek van Nesling heeft u hier geen last van. De doeken zijn 100% vocht en vuil afstotend en super sterk. Een schaduwdoek is eenvoudig te reinigen met water en groene zeep, het Nesling schaduwdoek verkleurt niet! Als u voor kwaliteit en duurzaamheid gaat hoeft u niet verder te zoeken, Nesling is namelijk de absolute marktleider op het gebied van schaduwdoeken.

 

Montagehulp van Buitenplezier

De montage van een schaduwdoek valt reuze mee. Een Nesling schaduwdoek wordt door buitenplezier geleverd inclusief duidelijke montagehandleiding. Om het u nog makkelijker te maken hebben zij diverse korte instructievideo’s voor de bevestiging van een schaduwdoek. U kunt ook gebruik maken van hun montagedienst.

 

https://www.buitenplezier-online.nl/

{ Comments are closed }

Hoe verstuur jij kleine producten?

Cenc-computers

Wanneer we kleinere producten moeten verzenden komen we al snel in de knoop. Het is logisch dat grote producten in een stevige, kartonnen doos moeten, maar hoe zit het met een eenvoudig T-shirtje of een aantal schroeven? Wij gaan je in dit artikel precies uitleggen hoe jij al deze kleine(re) producten veilig en verantwoord kunt verzenden!

Breekbaar?

Het eerste wat je jezelf moet afvragen, is of het product of de producten die jij wilt verzenden misschien wel breekbaar is of zijn. Wanneer je kunt vaststellen dat een verzending wel heel gek moet lopen mocht jouw product kapotgaan, dan is het prima om een simpele envelop voor de kleinere producten te gebruiken.

Ben je misschien bang dat jouw product het ergens tijdens de verzending misschien toch begeeft? Dan is het verstandig om bijvoorbeeld gebruik te gaan maken van luchtkussen enveloppen.

Luchtkussen enveloppen

Luchtkussen enveloppen zijn bijna hetzelfde als een normale envelop. Een luchtkussen envelop verschilt in zekere zin toch van een ‘reguliere’ envelop. Luchtkussen enveloppen zijn voorzien van een klein laagje bubbeltjesfolie aan de binnenkant.

Dit laagje zorgt ervoor dat jouw product veilig(er) wordt verzonden, omdat het praktisch geen kant op kan. We weten allemaal dat er soms wat hardhandig met post of pakketjes in het algemeen wordt omgegaan. We raden je daarom echt ten zeerste aan om gebruik te gaan maken van zo’n envelop als jij niet zeker weet dat jouw pakketje zo aankomt als dat je eigenlijk zou willen.

Dan nog verzenden…

Het is allemaal leuk en aardig dat we nu weten hoe wij onze kleine(re) producten versturen, maar de daadwerkelijke verzending heeft nog niet plaatsgevonden. Jouw kleine producten passen in ieder geval door een brievenbus, dat is iets dat zeker is.

In Nederland kennen we een boel verschillende koeriersdiensten. Vergelijk deze allemaal met elkaar en kijk welke dienst het best aansluit bij jouw product. Scoor online of in een pakketpunt een verzendlabel voor jouw product en deponeer hem in de brievenbus. Als jij een label hebt aangeschaft, krijg je in veel gevallen ook een QR-code die jou naar de trackingpagina van jouw pakket brengt. Deel deze met de ontvanger en jij weet zeker dat jouw pakket precies zo aankomt als jullie allebei willen!

 

https://blokpackaging.com/

{ Comments are closed }

Een flowmeter gebruikt u hier voor

Cenc-computers

 

Heeft u een flowmeter nodig? Met een flowmeter kunt u de doorstroming van een gas- of vloeistofstroom opmeten, regelen of besturen. De flow (ook wel debiet genoemd) is de kwantificering van de hoeveelheid medium (in een tijdseenheid). Er wordt vaker gebruik gemaakt van een flowmeter dan u denkt, want de wasmachine of vaatwasser maakt hier ook gebruik van. U hoeft voor een flowmeter niet per se naar de winkel, want dit kunt u gemakkelijk online bestellen. Wij raden u aan om eens te kijken bij Ebora voor de juiste flowmeter.

Diverse flowmeters van Ebora

Er zijn verschillende flowmeters die ieder hun eigen kenmerken hebben. Ebora biedt u flowmeters voor industriële toepassingen, zoals de mechanische flowmeter en elektrische flowmeter. De mechanische flowmeters hebben allemaal een bewegend deel welke door de doorstroming gaat bewegen. De elektronische flowmeter bevat geen bewegende delen waardoor slijtage in de loop van de tijd minder zal optreden. Welke past nu het beste bij uw probleem? De druk en de temperatuur spelen hierin een grote rol. Laat u adviseren door Ebora. Ebora is specialist in pneumatiek, instrumentatie en Appendages en houdt er van om altijd nieuwe oplossingen te bedenken.

Raadpleeg de specialisten voor advies

Benieuwd naar de producten van Ebora? Breng dan nu een bezoekje aan de website. Hulp nodig? Ebora helpt u graag de juiste flowmeter te selecteren en zal daarbij ook rekening houden met de markt waarin u uw applicatie heeft. Aan de hand daarvan ontvangt u dus een persoonlijk advies en bent u zeker van de beste flowmeter voor uw branche. De flowmeters verschillen namelijk enorm en daarom is het van groot belang dus u hun hulp inschakelt als u het niet zeker weet. Via de website staat aangegeven wat u moet doen om contact op te nemen of een account aan te vragen.

https://ebora.nl/

{ Comments are closed }

Verduurzaam je panden

Cenc-computers

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, we moeten met z’n allen toekomstbestendig zijn. En dat heeft vele aspecten, en een van die aspecten is duurzaamheid. Je wordt er misschien een beetje moe van, iedereen heeft het de hele tijd over duurzaamheid. Maar toch, het kan niet vaak genoeg herhaald worden, duurzaamheid is de enige weg naar een goede toekomst. Gelukkig zijn we met z’n allen al een heel goed op weg in een aantal dingen. Maar zoals met alles zijn er ook nog een hele hoop dingen die echt beter kunnen en moeten. Op heel veel gebieden vindt al verduurzaming plaats, en dat is heel mooi.

 

We hebben met z’n allen een hoop doelen, en een daar van is dat alle gebouwen in Nederland in 2050 energieneutraal moet zijn. Dat is nog al wat, want we hebben in Nederland ontzettend veel gebouwen. Kijk maar eens om je heen, overal zie je panden staan. En die moeten straks allemaal energie neutraal. Ben jij een van de mensen die een vastgoed in zijn bezit heeft? Beheer jij een aantal panden? Dan ben jij nu ook aan zet om die panden energieneutraal te maken. Maar waarom zou je dat doen? Het eerste is verduurzaming hip, dus het zal de waarde van je panden zeker laten stijgen. Daarnaast is het uiteraard ook heel goed voor het milieu. Nu je niet meer gebruik maakt van uitputbare energiebronnen, zijn jouw panden klaar voor de toekomst. Want ja, ooit raken die voorraden olie en gas natuurlijk op. Ben je al overtuigd dat jij moet verduurzamen? Ga dan gelijk aan de slag met het maken van een meerjarenonderhoudsbegroting. Want met zo’n meerjarenonderhoudsplan kan je in de toekomst kijken en goed uitpuzzelen wanneer je welke veranderingen gaat doorvoeren. Goed is het daarbij om te weten dat alle kantoorgebouwen voor 2023 een C-label moeten hebben, dat is dus al over minder dan 2 jaar.

https://laan35.nl/

{ Comments are closed }

Met plezier evenementen organiseren

Cenc-computers

Het is echt al weer een hele tijd geleden dat we met z’n allen naar festivals konden, dat we uit konden gaan wanneer we wilden en dat we met veel mensen iets mee konden maken. Dat is natuurlijk heel erg jammer allemaal, maar er is nu ook zeker een lichtpuntje aan het einde van de lange tunnel te zien. Want het is weer toegestaan om testevenementen te doen en daarnaast is er ook binnenkort het Eurovisie Songfestival in ons land.  Dat zijn dan weer wel dingen om naar uit te kijken. Als jij als ondernemer je voor corona de hele tijd bezig hield met het organiseren, plannen en opzetten van festivals, dan zijn deze ontwikkelingen zeker wel een verademing voor jou. We mogen weer naar testevenementen toe, sterker nog, mensen staan er echt om te springen. Daar moet jij als ondernemer natuurlijk op inspringen!

 

Toch zijn er een aantal dingen veranderd ten opzichte van de festivals die voor corona plaatsvonden. Meer dan ooit moet er nu worden gelet op ieders veiligheid, en er zijn een aantal manieren waarop jij een veilig evenement kan organiseren. Ten eerste doe je dat door een goede bezoekersregistratie evenement op touw te zetten. Je moet echt goed alle gegevens van al je bezoekers paraat hebben, zeker in geval van besmetting op het evenement zelf. Daarnaast is het ook super handig als je op het terrein zelf een onbemande receptie hebt, want op die manier is de kans op besmetting nog lager. Natuurlijk moet iedereen eerst een negatieve test laten zien voordat ze naar het evenement moeten komen, maar het liefst wil je ook dat mensen hun mondkapjes ophouden en afstand houden. Dat gaat niet altijd even makkelijk, dus daar zal je een vorm van handhaving voor moeten inschakelen. Als dat allemaal geregeld is, dan ben je er helemaal klaar voor!

https://www.economy.nl/

{ Comments are closed }

Een patchkast kopen hoort bij een goede netwerkplanning

Cenc-computers

U wilt een patchkast kopen om een volledig nieuw netwerk aan te leggen of een bestaand thuisnetwerk aan te passen. De patchkast moet orde en structuur brengen. Naast het kiezen van de huisvestiging voor uw netwerkapparaten is het zinvol om vooraf goed erover na te denken wat uw wensen en eisen zijn die u aan uw toekomstig netwerk stelt.

 

Voldoende kennis

Het is een legitieme vraag of u zelf uw thuisnetwerk wilt aanleggen of niet. Sommigen genieten volop van het plannen, het apparaten, kabels en patchkast kopen en het installeren van het thuisnetwerk. Anderen willen wel graag gebruik maken van een optimaal netwerk, maar beschikken niet over de nodige kennis of hebben niet de tijd om zelf een netwerk aan te leggen. In beide gevallen weet echter alleen u wat uw eigen behoeftes aan uw netwerk zijn en daarom is het ook belangrijk dat u deze zo nauwkeurig mogelijk specificeert. 

 

Locatie van het hoofdkwartier van uw netwerk

Naast de interface voor het netwerk is ook de toekomstige locatie van uw netwerk apparaten van belang. Van de locatie van uw ‘netwerk centrale’ kan de keuze voor WLAN of een bekabeld ethernet van belang zijn omdat het wellicht niet zo eenvoudig is om een nieuwe kabel in een plafond van gewapend beton te leggen. Ook is het aantal apparaten belangrijk die via WLAN of Ethernet moeten worden bediend. Als er bijvoorbeeld veel apparaten via ethernet moeten worden bediend, moet er een corresponderend aantal ethernetaansluitingen aanwezig zijn.

 

Duurzaamheid door patchkast

Om ervoor te zorgen dat alle apparaten op een centraal punt samenkomen, kiezen tegenwoordig ook steeds meer particuliere huishoudens ervoor om een patchkast voor de centrale bewaring van alle netwerk componenten te gebruiken. Een dergelijke speciale 10 inch patchkast of 19 inch patchkast biedt plaats voor alle benodigde apparaten. Tevens kunnen alle kabels netjes worden weggewerkt. Een patchkast beschermt de apparaten bovendien effectief tegen stof, wat bijdraagt aan een langere levensduur van uw netwerk.

 

https://www.utp-kabel.nl/

{ Comments are closed }

Wat je moet weten over e-liquids

Cenc-computers

In je e-sigaret zit een verdampsysteem waar in je e-liquid verdampt wordt. Dit is dus wat er gebeurt als je inhaleert en wat ervoor zorgt dat je bij het uitademen een rookwolk creëert. Er zijn vele verschillende smaken e-liquids, die je kunt bestellen bij bijvoorbeeld Smokesmarter.nl. In deze blog lees je alles over de mogelijkheden van de e-liquids. 

Wat zit er in een e-liquid?

Je weet dat het smaak geeft aan je e-liquid, maar wat is een e-liquid eigenlijk? De e-liquid is simpelweg de vloeistof waarmee je je e-sigaret vult en die ervoor zorgt dat je iets proeft en ruikt bij het vapen. De e-sigaret wordt steeds meer gebruikt en dat is ook de reden dat de overheid er steeds meer aandacht aan besteedt en strenge eisen stelt. Die eisen richten zich op het proces, de bestanddelen en de samenstelling van de e-liquids. Alles om ervoor te zorgen dat je product veilig is voor gebruik. De e-liquid bestaat uit de twee hoofdonderdelen PG en VG, waarover later meer. Daarnaast zit er gedestilleerd water in dat vermengd is met aroma’s. Je kunt ook, naar gelang je voorkeuren, nicotine toevoegen aan je e-liquid. 

Verhouding PG en VG

De beleving van het inhaleren of vapen met de e-sigaret wordt voornamelijk bepaald door de verhouding tussen PG en VG. Twee afkortingen die je waarschijnlijk niets zeggen. PG is een stofje dat ervoor zorgt dat er veel damp vrijkomt en dat je een kriebel in je keel voelt. De VG zorgt er juist voor dat je een zachtere beleving hebt en minder damp produceert. Je kunt hierbij dus zelf kijken welke verhouding je prettiger vindt en hiermee experimenteren. 

Kies je smaak

Er is dus meer dan één smaak voor je e-sigaret. Er zijn vele verschillende smaken, misschien wel te veel om uit te kiezen. De meest gekozen smaak is nog altijd de tabakssmaak, die vaak gebruikt wordt door mensen die willen minderen of stoppen met roken. De smaken zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Basissmaak 

  • Fruitsmaak 

  • Mentholsmaak

  • Dessertsmaak

  • Dranksmaak

 

Jouw favoriete smaak

Je kunt dus kiezen uit vele verschillende smaken voor de e-sigaret, er zit vast ook een smaakje voor jou tussen. Bepaal zelf wat je lekker vindt en bepaal zelf de verhouding tussen de PG en VG. Wil je nou weten wat voor smaken er allemaal zijn? Kijk dan eens op de website van bijvoorbeeld Smokesmarter, daar kun je terecht voor tot wel 646 diverse smaken en kun je ook meer te weten komen over e-liquids en e-sigaretten.

 

https://www.smokesmarter.nl/

{ Comments are closed }

Dit is hoe je een lekkage voorkomt

Cenc-computers

Een dak boven je hoofd hebben, is een van de vier basis levensbehoeften van de mens. Het is dus heel belangrijk om goed voor je huis te zorgen, als je er een hebt. Het is beter om problemen te voorkomen, dan ze te moeten genezen. Dit geldt zeker voor je dak. Je hebt liever een dakinspectie die een probleem signaleert, dan een lekkage met grote financiële gevolgen. Een lekkage Utrecht kan heel vervelend zijn. Als iets kapot is, is het repareren daarvan meestal een moeizaam en duur proces, en vaak komt dat dan ook nog op een heel ongelegen tijdstip. Het is daarom altijd beter om je dak gewoon goed te onderhouden. Dat is sowieso minder duur, je kan het doen wanneer je wil en het voorkomt nog een veel groter probleem. Natuurlijk is schoonmaken niet altijd een even leuk werkje. Als je er al niet van houdt om de wc schoon te maken, dan kan ik me voorstellen dat je ook niet graag de hele dag op het dak staat om het dak schoon te maken. Maar ja, zonder dak heb je geen huis. Toch moet je zuinig zijn op je dak. Maar hoe doe je dat zonder zelf elk jaar een hele dag op het dak te staan. Doe dat door jouw dak af en toe professioneel te laten reinigen! Zo voorkom je een daklekkage. Je kan je dak bijvoorbeeld laten schoonmaken door de  professionele dakreinigers van Dakbeheer Hermans. Laat je helpen door hun deskundigen en voorkom zo een hele vervelende daklekkage. Er is ook nog een andere goede optie, namelijk het aanvragen van een gratis dakinspectie bij Dakbeheer Hermans. Dat kan je bijvoorbeeld doen wanneer je twijfelt over of je een dakreiniging wel nodig hebt, en bovendien is dit echt helemaal gratis. Dus maak je geen zorgen, wij van Dakbeheer Hermans komen jouw dak goed inspecteren!

https://www.economy.nl/

{ Comments are closed }

Klussen in het huis

Cenc-computers

Een mens is niet gemaakt om stil te zitten, letterlijk én figuurlijk. Toch zijn we in deze corona tijd bijna gedwongen om veel meer stil te zitten. De ontbijttafel is de werktafel en de werktafel is weer de avondeettafel. Het is heel makkelijk om niet buiten te komen, niet af te spreken en gewoon te verzinken in werk en filmpjes kijken. Toch is dat moeilijker dan je denkt, want wij mensen zijn echt gemaakt om in actie te komen, om dingen te doen. Sommige mensen hebben tijdens deze corona tijd een nieuwe hobby opgepikt, andere mensen hebben weer contact gelegd met oude vrienden en weer andere hebben zichzelf mentaal en fysiek uitgedaagd. Onder welke categorie jij nu valt maakt niet uit, want er is één ding dat 99% van de mensen tijdens deze corona tijd hebben gedaan. Wat is dat dan? Dat is het verbouwen van je huis, kamer of appartement. Het vervangen van je keukenvloer, het ombouwen van je bureau, het kopen van een nieuw bed, het installeren van valpreventie ouderen zoals steuntjes en handgrepen: wat het ook is, jij hebt waarschijnlijk geklust in je huis.

Al dat klussen is eigenlijk alleen maar aan te raden, want het haalt creativiteit naar boven en je kan ontdekken dat je een heleboel dingen gewoon kan leren. We hebben meer tijd dan normaal, dus het is leuk om zelf te gaan klussen in plaats van iemand in te huren. Ook is het leuk om een van je vrienden of een familielid te vragen om jouw te helpen een comfort douche te installeren, zo kan je weer beter contact met diegene opbouwen. Dat is toch leuk?! Zeker in deze tijden is het belangrijk om jezelf niet sociaal te isoleren, maar ook actief probeert contact te houden met mensen. Dat hoeft niet fysiek te zijn, je kan ook gewoon met mensen bellen.

https://lavicta.nl/

{ Comments are closed }

Op deze manier vind je de perfecte buitensauna

Cenc-computers

De warmte van de sauna is heerlijk, voornamelijk op koude winterdagen. De warmte zorgt er voor dat je heerlijk op rust komt en dat je even een momentje voor jezelf hebt. Als je dit vaker wilt dan het jaarlijkse sauna dagje dan is het misschien een idee om een buitensauna aan te schaffen. Het woord zegt het dan ook al, een buitensauna is bedoeld voor de achtertuin. Op deze manier wordt het zeer gemakkelijk om een bezoekje te brengen aan de sauna. Dit kan zo vaak als jij daar tijd voor hebt. Maar als je een buitensauna aanschaft is het wel zo handig een paar dingen te weten. Wil je weten wat? Lees deze blog dan verder, wij vertellen je hier meer over!

Met hoeveel personen ga jij de sauna in?

Een sauna in je achtertuin heeft meerdere voordelen, maar het is geen aankoop die je dagelijks doet. Daarom is het wel zo prettig om een sauna te hebben die aan al je eisen voldoet. De afmeting van de sauna is een eis. Het is namelijk vervelend als de sauna groter of kleiner uitvalt dan wat je in gedachte had. De afmeting is afhankelijk van de achtertuin waar de buitensauna komt te staan, maar ook van het aantal personen. Maken max 2 personen gebruik van de sauna? Of kan het wel op lopen tot 8? 

Een hout kachel of een elektrische kachel?

De warmte van de sauna heeft meerdere voordelen voor ons lichaam, maar het is wel zo fijn dan de warmte wordt gereguleerd op de manier die jij wilt. Je hebt de keuze uit een houtkachel en een elektrische kachel. Een houtkachel kost meer werk en tijd dan een elektrische kachel. Het duurt langer om de kachel aan te steken, maar je hebt er uiteindelijk veel sfeer voor terug. De houtkachel dien je ongeveer een uur van te voren aan te steken een elektrische kachel is daar in tegen binnen 25 minuten warm.

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je graag meer weten over een sauna? Hoe een sauna bijvoorbeeld werkt? Of wat de materialen zijn? neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere. ze hebben meerdere sauna’s in hun assortiment en kunnen je hier alles over vertellen!

 

https://welvaere.nl/

{ Comments are closed }